nye ledere program

London Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

nye ledere program

London Business School

Programoversigt


»Stort potentiale til Høj Performer"


Den Emerging Leaders Programme (ELP) sigter mod at få en direkte indvirkning på din adfærd på arbejdspladsen. Overgangen til en første ledende rolle kræver, at du flytter fra at et individuelt bidrag til at skabe resultater gennem inspirere andre til højere ydeevne.

For at hjælpe denne overgang og for at sikre, at du lave de nødvendige konsekvenser, dette lederudvikling program giver dig en bredere strategisk forståelse af virksomheden, større selvbevidsthed og den forbedrede personlige færdigheder til at gøre ting til at ske.


Programmet bruger en kombination af innovative læringsmetoder: business simulation, læring tidsskrifter, en-til-en coaching og teamwork opgaver at give dig den relevante forretningsindsigt og udvikle din business-færdigheder. Alle elementer er tæt forbundne og giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dit program oplevelse.

Typisk deltagerne i dette lederudvikling program har mere end tre års erhvervserfaring og er høj-potentielle tekniske eller funktionelle specialister, der er i, eller om at tage på deres første ledelsesrolle.

Emerging Leaders Program finder sted på London Business School og har en modulopbygget format med to og en uge, der understøttes af virtuel læring teknologi i hele en elleve uger. Det vil blive afholdt den:

Indhold


Den Emerging Leaders-programmet giver dig en bredere strategisk forståelse af virksomheden, større selvbevidsthed og den forbedrede færdigheder til at gøre ting til at ske. Deltagerne får mulighed, troværdighed og tillid til at påvirke de centrale aktører for at gøre ting til at ske udover det umiddelbare anvendelsesområde for deres rolle.

1.Developing selvbevidsthed


2. Anvende business know-how


3. Gør tingene sker

Målgruppe


Typisk deltagerne har mellem fem og ti års erhvervserfaring, og mindre end fem års ledelseserfaring.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
4 uger
Deltid
Price
Pris
2,100 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen