Nye kurser - Regnskab og finansiering, Marketing

På David Game Management School er vi ved at introducere nye kurser inden for en række discipliner. Alle de kurser, der tilbydes vores studerende i Thailand, sikrer, at der vil være fremskridt til at forfølge yderligere studier, der fører til internationalt anerkendte eksamensbeviser hos udenlandske universiteter (Storbritannien, Australien, USA, Canada, Malaysia osv.). De nye kurser vil blive tilbudt på følgende områder:

  • Regnskab og finansiering
  • Marketing
  • Forretningsstudier
  • Informationsteknologi
  • Hospitality ManagementCertificeringer

Tilslutningerne fra David Game College Group tillader os at arbejde med anerkendte internationale tildelende organer, hvoraf de fleste er hjemmehørende i Storbritannien. Disse organer har både internationale stående og gyldige artikulationsaftaler med universiteter i Storbritannien og andre lande.

David Game Management School vil i starten arbejde sammen med to sådanne britiske baserede tildelende organer: Institut for Erhvervsledelse (ICM) og Confederation of Tourism and Hospitality (CTH). Studerende skal opfylde bedømmelseskravene for disse tildelende organer, og ved at bestå bedømmelserne for alle fag, der undervises inden for de relevante kurser, vil de blive tildelt internationalt anerkendte certificeringer.


Kursens struktur og akademiske fremskridt

Alle kurser sikrer, at eleverne kan udvikle sig på en struktureret måde, begyndende med certifikatprogrammer efterfulgt af Diploma og Advanced Diploma kurser. På David Game Management School er vi sikre på, at vores elever får vejledning og support gennem deres uddannelsesmæssige rejse, så de vil kunne nå deres mål, dvs. opnå en globalt gyldig gradskvalifikation. Den opnåede endelige kvalifikation vil gøre det muligt for eleverne at søge lukrative karrieremuligheder og forfølge højere grader i deres relevante felt / s. Progressionsdiagrammet forklarer den strukturerede tilgang, som vores elever vil kunne følge ved at tiltræde et af vores nye kurser.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 6 flere kurser fra David Game Management School Thailand »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Juni 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juni 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Juni 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date