Læs den officielle beskrivelse

Dette er den sidste af de tre CFA eksamen! Niveau III CFA eksamen udforsker porteføljeforvaltning i stor dybde. Det er vigtigt at være hands-on med kendskab til porteføljeforvaltning, fra beregning investor begrænsninger, mål og kapital-markedets forventninger til beslutninger asset-allokering.

Så det er stadig mere nødvendigt, at du studerer med CFA eksperter, der har både uddannelse og brancheerfaring! Vores klasser er enestående som vi forberede dig på alle emner af CFA pensum ved at undervise begreber og fokusere på problemløsning i klassen.

Genesis bringer dig, tre af høj kvalitet CFA uddannelse løsninger undervist af CFA charterholders som er genstand eksperter. Vi tilbyder instruktør førte CFA klasser i Dubai og Abu Dhabi, én til én tvivl-clearing sessions, online ressourcer og mere. Vores løsninger også evaluere dig ved hvert spring på din rejse gennem praksis tests og mock eksamener.

Prep Pro

AED 12.000 Et omfattende program fordelt over 3-4 måneder. Dækker hele CFA pensum for at forberede kandidat til Level III CFA eksamen.

Revision Pro

AED 6000 Et intensivt revision kursus fordelt over 5 dage. Dækker alle emner med fokus på centrale begreber og problemløsning. En fuldstændig revision løsning til niveau III CFA eksamen.

Premium Revision Pro

AED 6900 Abu Dhabi kun - En intensiv revision kursus fordelt over 6 dage. Dækker alle 10 emner med fokus på centrale begreber og problemløsning. En fuldstændig revision løsning til niveau III CFA eksamen.

Online Pro

En fokuseret online baseret kursus designet til at levere den Genesis erfaring i et virtuelt miljø. Pakket med 45 + timers emne kloge online optagede videoer, Online Pro er en ideel fjernundervisning pakke til Level III CFA eksamen prep.

Platinum Pro

Genesis tilbyder nu eksklusivt en-til-en uddannelse for alle vores kurser tilpasset dine behov.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Genesis Institute »

This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 - 27 uger
Deltid
Fuldtid
Price
12,000 AED
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date