Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Fast-track adgangen til videregående uddannelse forbereder dig til at studere på universitetet og anerkendes bredt af de fleste britiske universiteter. Det er designet til dem, der har forladt skolen og ønsker at opnå en kvalifikation, der er høj nok til at få adgang til bachelorstudiet i Storbritannien. Fast-Track-kurset løber fra januar til juni og vil blive afsluttet på bare 6 måneder.

Studietimer

Studietidene består af 15 obligatoriske klasse kontakt timer plus 3 timers studiefærdigheder og engelsk support per uge. Du skal også forpligte sig til selvstudium uden for klassetiden.

Du vil studere en række moduler, der udgør 45 point. Enheder kan omfatte:

  • Human Resource Management
  • Operations Management
  • Marketing
  • Planlægning af en succesfuld virksomhed
  • Udbud og efterspørgsel
  • Makroøkonomi og erhvervsmiljø
  • Markedsstrukturer
  • Konti

Ud over de 45 studiepoints vil der blive opnået yderligere 15 point fra færdigheder til læring, som kan omfatte forberedelse til en skriftlig opgave, forberedelse til et højere uddannelsestilmeldingsinterview og fremskridt til videregående uddannelse.

Vurdering

Du vil blive vurderet via en række metoder, herunder essays, rapporter, præsentationer, projekter og undersøgelser.

Progression til universitetet

Efter en vellykket afslutning af kurset kan du gå videre til en bred vifte af britiske universiteter for at studere emner som Business Management, Accounting og Financial Management underlagt specifikke adgangskriterier.

Advanced Learner Loan

Hvis du er 19 år og derover og ønsker at studere en adgang til videregående uddannelse, kan du muligvis ansøge om et avanceret lærerlån for at dække udgifterne til din studieafgift. Hvis du fuldfører dette og derefter fortsætter med at gennemføre et kursus i Videregående Uddannelse, vil den resterende saldo, herunder eventuelle renter på den, blive afskrevet.

Adgangskrav

High School / Thaniwhiya Grades Arab System 75%

IB 22

American HD 2.5 CGPA

engelsk

Du skal vise, at du har tilstrækkelige færdigheder i engelsk og matematik, hvilket betyder at du opfylder et af følgende krav:

  • Engelsk GCSE klasse 4 (C) eller højere, niveau 2 eller ækvivalent og matematik GCSE klasse 3 (D) eller højere, niveau 1 eller tilsvarende.
  • Eller IELTS på 5,5 eller tilsvarende.

Hvis ovennævnte kriterier ikke kan opfyldes, kan du muligvis blive bedt om at afslutte en screeningstest for at bestemme dit aktuelle uddannelsesniveau.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Coventry College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Aug. 2019
Duration
6 måneder
Price
3,022 GBP
£ 6.900 for internationale studerende med £ 1000 stipendier til tidlig betaling og andre tilbud til rådighed. £ 3.022 for EU-studerende med det fulde EU-lånesystem til rådighed.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019