Niveau 2: mellemliggende - ordentlig hjem madlavning
Cookery School at Little Portland Street
Nøgleinformation
Campus placering
London, Det Forenede Kongerige
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Vores Øvet - Korrekt Hjem Madlavning Skills kursus kører en aften om ugen i seks uger. Hvis du gerne vil have en mere intensiv version af dette kursus, tilbyder vi også en Intermediate Intensivt kursus, der løber intensivt over tre dage.
Master områder af madlavning, der ofte betragtes som vanskelig og hente nogle fantastiske opskrifter undervejs. I Intermediate Cooking Course, vil du få en rigtig god forståelse og overblik over hvert emne dækket. Benyt lejligheden til at stille alle de spørgsmål, du altid har ønsket at spørge og afprøve vores idiotsikker teknikker for dig selv.
Efter at have prøvet de teknikker, du kommer til at spise fødevarer kogte under klasse (tilstrækkeligt til et let måltid), ledsaget af vin. Vi leverer også opskriftskort at tage væk med dig.
Session 1 - Kød og fjerkræ
Lær hvordan du vælger dit kød, og som skærer kød bedst passer til en bestemt type madlavning. Du vil gøre grillet andebryst med en frisk orange sauce, braiseret perlehøns, stege oksekød og Yorkshire budding, en lækker provencalsk lam gryderet, kylling liver pate, og også lære at spatchcock og grill kylling.
Session 2 - Bread
Du vil lære de vigtigste teknikker, der er nødvendige for at gøre smukke brød. Når du har fået vist, hvordan at blande, ælte, stiger og bevise din dej, vil du være i stand til at foretage en grundlæggende hvidt brød, kornmagasin brød, en traditionel chollah, kanel brød, krydret hot cross boller, hvedebrød brød, frugt boller, pandekager og scones.
Session 3 - Fisk og Skaldyr
Lær hvordan du vælger den friskeste fisk og forberede det til madlavning. Fra grille til krybskytteri, dampende til stegning, vil du mestrer de forskellige metoder til madlavning fisk. I denne klasse, vil du gøre en calamari gryderet, sej med sort smør, moules mariniere, bagt sål, griddled kammuslinger med orientalsk dressing, grillede rejer med grønne salsa og fiskefrikadeller.
Session 4 - Cakes
Lær de vigtigste regler for en vellykket kage bagning og erhverve en dejlig og varieret kage repertoire. Denne klasse omfatter en djævelens mad kage, en chokolade og Mandel kage, en orange kage, grundlæggende svamp kage, honning kage, gulerod kage, frugt kage og en citron kage.
Session 5 - Saucer
Du vil gøre en række forskellige saucer, både SAR og søde, til at ledsage de andre opskrifter, du har lært. Du vil gøre rige chokolade sauce, konditoren creme, creme Anglaise, puttanesca sauce, tomat sauce, bechamel sauce, grøn salsa, pesto, sauce Bearnaise, sauce hollandaise, en rød vin reduktion, en aioli og en mayonnaise.
Session 6 - Pastry
I denne klasse, vil du mestrer de teknikker, der er nødvendige for at kunne gøre perfekt wienerbrød. Fra choux til shortcrust, fra isse Sucree til pust, vil du komme væk med alt hvad du behøver at vide for at lave lækker wienerbrød igen og igen. Du vil derefter bruge din wienerbrød til at gøre apple pie, vegetabilske quiche, traditionelle Cornish pasties, ost strå, palmiers og lagkagesnitter.