Niveau 2 CFA program

Genesis Institute

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Niveau 2 CFA program

Genesis Institute

Det er flot, at du har bestået niveau I CFA eksamen. Niveau II CFA eksamen vil være en hårdere test af dit engagement og vedholdenhed. Level II CFA eksamen handler om ansøgningen denne eksamen vil teste din evne anvende CFA pensum koncepter og værktøjer, der er omfattet i det tidligere niveau med særlig fokus på værdiansættelse, kapitalmarkeder og virksomhedsanalyse.

Så det er stadig mere nødvendigt, at du studerer med CFA eksperter, der har både uddannelse og brancheerfaring! Vores klasser er enestående som vi forberede dig på alle 10 emner af CFA pensum ved at undervise begreber og fokusere på problemløsning i klassen.

Genesis bringer dig, tre af høj kvalitet CFA uddannelse løsninger undervist af CFA charterholders som er genstand eksperter. Vi tilbyder instruktør førte CFA klasser i Dubai og Abu Dhabi, én til én tvivl-clearing sessions, online ressourcer og mere. Vores løsninger også evaluere dig ved hvert spring på din rejse gennem praksis tests og CFA mock eksamener.

Prep Pro

AED 11.000 Et omfattende program fordelt over 3-4 måneder. Dækker hele CFA pensum for at forberede kandidat til niveau II CFA eksamen.

Revision Pro

AED 6000 Et intensivt revision kursus fordelt over 5 dage. Dækker alle 10 emner med fokus på centrale begreber og problemløsning. En fuldstændig revision løsning til niveau II CFA eksamen.

Premium Revision Pro

AED 6900 Abu Dhabi kun - En intensiv revision kursus fordelt over 6 dage. Dækker alle 10 emner med fokus på centrale begreber og problemløsning. En fuldstændig revision løsning til niveau II CFA eksamen.

Online Pro

En fokuseret online baseret kursus designet til at levere den Genesis erfaring i et virtuelt miljø. Pakket med 45 + timers emne kloge online optagede videoer, Online Pro er en ideel fjernundervisning pakke til Niveau II CFA eksamen prep.

Platinum Pro

Genesis tilbyder nu eksklusivt en-til-en uddannelse for alle vores kurser tilpasset dine behov.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
1 - 28 uger
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
11,000 AED
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Abu Dhabi, Abu Dhabi
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen