Nice Direkte Tilmelding - SKEMA Business School

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Nice

Hvorfor alt = "Dejligt?

Den idylliske livsstil langs den franske riviera gør rejse langs kysten til et af livets store fornøjelser, med alt = "Dejligt bekvemt beliggende mellem Cannes og Monaco. Men vidste du at alt =" Nice ligger også tæt på Sophia Antipolis, Europas velkendte science park, der huser mere end 1.300 internationale virksomheder inden for informations- og kommunikationsteknologi, bioteknologi og forskning? Denne park er også kendt som den franske Silicon Valley og hvor du tager dine klasser på SKEMA Business School.

Hvad du vil studere

Dette er din mulighed for at leve og lære sammen med studerende fra Frankrig og over hele verden ved direkte at tilmelde dig SKEMA (School of Knowledge Economy and Management) Business School. SKEMA, der har AACSB- og EQUIS-akkreditering, er konsekvent rangeret som en af de bedste europæiske handelsskoler efter Financial Times årlige placering. Kendt som en global erhvervs- og forskerskole følger SKEMA tre vidensøkonomiske temaer: internationalisering, bæredygtig præstation og iværksætterånd og innovation. SKEMAs forretningscampus ligger i hjertet af Sophia Antipolis, hvor du vil tilmelde dig en bred vifte af engelskundervisede forretningskurser.

Daglig liv

Den franske riviera vil være dit klasseværelse. Inddragelse i lokalsamfundet eller SKEMA-studentklubber vil berige dine læringserfaringer og give fremragende muligheder for kulturel integration.

IES Abroad alt = "Nice er dedikeret til at forbedre din undersøgelse i udlandet med overlegen service og muligheder for fuldt ud at opleve livet i og omkring alt =" Nice. Sørg for at tage del i de mange aktiviteter og kulturelle begivenheder, som vi arrangerer, som madlavningskurser, madture, yogakurser, feltudflugter og mere for at få en chance for at vinde en glamorøs, alt inklusive nat i Cannes i nærheden.

Vi ønsker, at du skal føle dig hjemme i Frankrig, så vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at integrere. Vores boligmuligheder i alt = "Nice, cirka en times tid fra Sophia Antipolis, giver dig måder at møde og få nye venner, mens vores kulturelle begivenheder gør dig bekendt med den franske riviera.

akademikere

Vores mission er enkel: at give dig den højeste kvalitet akademiske og kulturelle oplevelser i udlandet muligt. Derfor samarbejder vi med SKEMA Business School.

Om SKEMA Business School

SKEMA Business School ligger i Sophia Antipolis og er en global forretnings- og forskerskole for studerende, der er interesseret i iværksætteri og innovation og forretningsprogrammer. SKEMA består af tre videnøkonomiske temaer: internationalisering, bæredygtig præstation og iværksætterånd og innovation.

Med høje placeringer i Financial Times (6. i MSc Financial Markets

SKEMAs Sophia Antipolis-campus har cirka 1.920 studerende hvert år, hvoraf 43% er internationale. Denne campus er en af SKEMAs seks campus over hele verden, herunder Frankrig, Kina, Brasilien og De Forenede Stater.

Kurser

Du tager 15-19 point pr. Semester. Klasser spænder fra 1-4 kreditter, hvor de fleste kurser er 3 studiepoints hver.

 • 2019-2021 SKEMA Kursuskatalog
 • 2019-2021 SKEMA Kursbeskrivelser

Rådgivning

I et direkte tilmeldingsprogram er du tilmeldt som fuldtidsstuderende hos en af ​​vores internationale partnerinstitutioner. Selvom din lokale værtsinstitution er hvor du tager dine klasser, er vi stadig her for fuldt ud at støtte dig.

Rådgivning

At vælge og indskrive direkte på kurser i udlandet kan være forvirrende og overvældende. Vi tilbyder dig rådgivning om rådgivning, der er specifik for dine behov. Vores mål er at yde support og vejledning i hele din ansøgning og tilmeldingsproces.

Men vores rådgivningstjenester stopper ikke der. Mens du er i alt = "Dejligt, er vores personale tilgængelige til at hjælpe dig med at skifte til dit nye hjem.

On-Site Staff

Som en IES Abroad studerende, der direkte tilmeldte sig Université alt = "Nice Sophia Antipolis, har du adgang til IES Abroad alt =" Nice Center og personale, der er specielt dedikeret til dine behov. Vores personale på stedet arbejder sammen med dig og din lokale institution for at besvare eventuelle spørgsmål om akademiske krav, boliger eller velvære og sikkerhed.

Support

Vores supporttjenester til studerende med direkte tilmelding er specifikt designet til at hjælpe dig med at nå dine mål i udlandet. Vi ved, at det er et eventyr at studere i udlandet, og til tider kan du have brug for hjælp eller bare nogen at tale med - det er derfor, vores personale er der for dig.

Udflugter

Selvom dit eventyr starter i alt = "Hyggeligt, tager vores feltture og kursusrelaterede ture dig ud over byen for at opdage kulturen og traditionerne i dit værtsland og videre. Disse ture er delvist subsidieret af IES Abroad . Her er et par få mulige destinationer.

Marseille

3 dage | Efterår

Udforsk Frankrigs næststørste by og den største middelhavshavn. Med sin mangfoldige befolkning lærer du om immigrantoplevelsen i Frankrig såvel som den maritime arv fra denne gamle bys billede-perfekte Vieux Port (gamle havn).

Coeur Riviera

1 dag | Efterår

Udforsk den franske riviera mellem alt = "Nice og den italienske grænse, inklusive forter, siddepladsede landsbyer og badebyer ved badebyen.

Italienske grænsebyer

1 dag | Efterår

Besøg et par italienske middelalderlandsbyer uden for den slagne vej, herunder Bussana Vecchia, Rocchetta Nervina og Dolceacqua.

Bemærk: IES Abroad destinationer, aktiviteter og opholdstider kan variere alt efter tidsbegrænsning og tilgængelighed.

Kursusrelaterede ture

Kursusrelaterede ture er organiseret som en integreret del af IES Abroad kurserne og bidrager til et generelt kendskab til fransk kultur og samfund. Deltagelse er baseret på kursusregistrering. Studerende, der ikke er tilmeldt disse klasser, kan deltage (på et ledigt grundlag) mod et ekstra gebyr. Mulige kursusrelaterede ture er anført nedenfor:

Sospel

Besøg den historiske landsby Sospel, gemt væk i bjergene langs den fransk-italienske grænse. Du har mulighed for at høste de lokale oliven, der sendes til møllen for at fremstille olivenolie.

Ventimiglia

Ventimiglia er den første by på tværs af grænsen fra Frankrig til Italien. Den charmerende Riviera by er også en grænse for indvandringskrisen. Du besøger det italienske Røde Kors og lærer om deres humanitære hjælpearbejde.

Daglig liv

En del af at få dig til at føle dig hjemme på den franske riviera gør vores bedste for at hjælpe dig med at føle dig tryg og plejet. Uanset om det er orienteringsprogrammet, der forbereder dig til det, der er foran dig, dine boliger, som er godt placeret og behageligt, eller feltrejser, der fører dig til steder væk fra den slagne vej - vi handler om vores studerendes tjenester.

Orientering

Programmet begynder med en orientering, der introducerer dig til IES Abroad alt = "Hyggeligt personale, dine medstuderende og byen og kulturen alt =" Nice. En dag vil blive brugt på turné i den smukke Provence-region, med stop i middelalderlandsbyer, en rundvisning i en slikfabrik, en tur til et fungerende parfumeri og mere.

Vores omfattende orientering

Efter IES Abroad orientering begynder du et kort orienteringsprogram ved SKEMA Business School, hvor du møder andre studerende og lærer om akademikere og studerendes liv.

Boliger

Vi ønsker at sikre, at din største udfordring er at afgøre, hvilke landemærker du skal se først eller opdage den bedste café - ikke at finde et sted at bo hvor du har det godt. Vi gør vores bedste for at finde boliger, der afspejler, hvordan de lokale studerende lever. Vores mål er, at når du forlader alt = "Nice, vil det føles som hjemme.

Homestays - Bor i et fransk hjem i alt = "Hyggeligt med en lokal familie. En eller to studerende bor i hvert hjem. Du får morgenmad hver dag og fem aften måltider om ugen. Tøjvask og WiFi er inkluderet.

Lejligheder - Lejligheder er tilgængelige i hele byen. De fuldt udstyrede lejligheder huser andre IES Abroad studerende. Vaskemaskiner fås i eller i nærheden af bygningen. Ingen måltider tilbydes.

Residenshaller - Studentfabriken ligger 15 minutters gang fra IES Abroad alt = "Nice Center. Disse private studioværelser har et fuldt udstyret tekøkken og eget badeværelse. Vasketøjsfaciliteter findes på stedet. Ingen måltider inkluderet.

Ekskursive aktiviteter

Omdefinere måden du bor og lære i alt = "Nice gennem vores kulturelle begivenheder, såsom:

 • Besøg til lokale kunstmuseer
 • Tour of a parfumerier
 • Regionale madlavningskurser
 • Ro kajak
 • Frivillige muligheder

University Clubs

Mens du er i Frankrig, er det en god måde at møde lokale studerende på at blive involveret i en social- eller sportsklub. SKEMA tilbyder mere end 65 studentforeninger, herunder kunst og kultur, miljø, højteknologiske, internationale og sportsklubber.

Koste

Overvej disse priser som udgangspunkt. Vi opfordrer dig til at kontakte din studie i udlandet kontor for at bestemme de faktiske omkostninger til dig, når du factoring i økonomisk støtte, stipendier, din hjemme skole politikker og andre faktorer.

Forår 2020

Semester Undervisning Boliger Forsikring Total
Forår 2020 $ 13.210 $ 4.095 $ 230 $ 17.535

Akademi år

Semester Undervisning Boliger Forsikring Total
Forår 2020 $ 23.295 $ 8.085 $ 455 $ 31.835

Stipendier

Programspecifikke stipendier

Robert McNeill Behovsbaseret internationalt forretningsstipendium

Op til $ 3.000; tildelt 2 studerende hvert år.

Dette stipendium er udnævnt til ære for Robert McNeill, et medlem af IES Abroad Board of Directories i 25 år (6 år som formand). Åben for studerende, der har interesse i international forretning. Majors kan omfatte ledelse, marketing, økonomi, finans, internationale relationer og samfunds- og adfærdsvidenskab.

Dr. William Louis Gaines Behovsbaseret historie eller Internationalt Relations-stipendium

Op til 1.875 $; tildelt 4-6 studerende hvert år

Dette stipendium er navngivet til ære for Dr. William Louis Gaines, præsident for IES Abroad fra 1974-1992. Dr. Gaines var dedikeret til at styrke IES Abroad 's faglige rammer, udvide rækkevidden af IES Abroad placeringer og sikre det økonomiske fundament i organisationen.

Åben for studerende med hovedfag i historie eller internationale relationer.

Studer i udlandet stipendium for fremtidige ingeniører

Op til $ 10.000; tildelt 6 studerende hvert år.

Study Abroad Scholarship for Future Engineers blev oprettet af en anonym donor for at opmuntre flere ingeniørstuderende til at have den berigende, livsforandrende oplevelse af studier i udlandet.

Vores center

IES Abroad Center er strategisk beliggende i hjertet af alt = "Dejlig og nær offentlig transport. Funktioner inkluderer:

 • Højhastighedsinternet
 • Klasseværelser
 • Kontorer
 • Student Lounge
 • Printeradgang
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Læs mere

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Minimer
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlin , Buenos Aires , Cape Town , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , London , Madrid , Milano , Nagoya , Nantes , New York , Pæn , Paris , Oxford , Quito , Rabat , Rom , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Wien , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Mere Mindre

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited