Læs den officielle beskrivelse

Postgraduate Degree i Motion Design

Hvor mange skærme, du ser omkring dig? Information ivrige afventer næret med frisk, forførende og spændende indhold. Kreditter for serier og film, lyd visuel identitet for kanaler og tv-shows, reklamer, videoklip, corporate audiovisuelle support stykker uddannelse, videoprojektioner og erfaringsbaseret kommunikation ... I dette miljø, er den animerede grafiske konfigureret som en af den mest attraktive og operationel på tidspunktet for opbygningen af ​​nye digitale tale vinduer løsninger.

Pionererne banede vejen. Bass, Binder, McLaren ... de undersøgt og opdaget en ny måde at skærmen design. 90'erne var en tid med konsolidering og pragt og med århundredeskiftet og bommen af ​​digital information, et arbejdsområde i udvidelse til nye audiovisuelle designer.

Et miljø, hvor den professionelle, ud over at håndtere med lethed de værktøjer, du har brug for viden om medierne og beherskelse af sproget og audiovisuelle ressourcer til at oprette forbindelse med beskueren / brugeren af ​​århundredet.

MÅL UDDANNELSE

Fordyb designeren i en proces med refleksion og forsøg projekter rundt animeret grafik og audiovisuelle værker, uddybe kendskabet til sammensætning værktøjer og digitale udgave ikke blot som en øjeblikkelig løsning på de grundlæggende problemer i skabelsen, men som hjælp og støtte verden af ​​ideer.

CURRICULUM

Den Postgraduate Degree i Motion Design er opdelt i 4 moduler, og slutter med en afsluttende Studies Project.

  • Modul I - Technologies. Sammensætning værktøjer og digital redigering (After Effects og Final Cut)
  • Modul II - Workshops (metafor Medvirkende og Audio)
  • Modul III - Projekter (audiovisuel fortælling)
  • Modul IV - Kultur Audiovisual

DATA ARK

Problem: 11. udgave

Kvalifikation: Motion Design kandidat fra University of Vic-UCC. Studerende uden universitetsuddannelser vil modtage en Folkeuniversitetet Studies Diploma.

Credits: 30 ECTS

Skoleperiode: Af 7 oktober 2015 til juni 2016. Præsentation PFE: Juni 2016

Åbningstider: Mandage og onsdage fra 19h til 22h

Modalidad: Klasseværelse

Sprog: Spansk

Pris: 3.480 €

Adgang: Kandidater og / eller kandidater. Højere kandidater. Højere uddannelse niveau cyklusser af plastisk kunst og design, og professionelle familier: Interior design, grafisk design, industrielt design og kunsthåndværk tøj. Fagfolk uden særlige kvalifikationer sektor, kan dokumentere erhvervserfaring. Adgang til kurset er bestemt af en udvælgelsesproces.

Bemærkninger: Spansk intensivt kursus i september for udenlandske studerende, der ønsker at tilmelde sig Masters (valgfrit kursus).

Program undervist i:
Spansk

Se 14 flere kurser fra Bau Design College of Barcelona »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
3,480 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist