Læs den officielle beskrivelse

Også kendt som "al-fus'haa", er MSA det sprog, der anvendes i hele den arabiske verden for specialiserede funktioner, dvs. instruktion, elektroniske og trykte medier og formelle situationer.

Selv om det ikke bruges til interpersonel kommunikation i et af de arabesprogede lande, giver eleverne to fordele ved at lære MSA før nogen af ​​de talte regionale og lokale dialekter, der varierer betydeligt fra område til område.

For det første letter et godt fundament i MSA erhvervelse af enhver dialekt, som en elev måske ønsker at lære senere. For det andet har MSA i modsætning til lokale dialekter let forstået hvor som helst i den arabiske verden.

Vores MSA-program er skræddersyet til at opfylde alle studerendes behov for at lære eller forbedre Standard Arabic. Det giver dem den nødvendige viden og uddannelse for at opnå en fuldstændig og klar forståelse af det arabiske sprogsystem.

MSA-programmet består af tre niveauer af undersøgelser; hvert niveau er opdelt i tre successive og progressive delniveauer. Systemet af niveauer i dette program er struktureret i henhold til det amerikanske universitetssystem og til retningslinjerne for vores europæiske og internationale partnerinstitutioner.

For bedre at kunne imødekomme alle vores elevernes behov blev vores lærere uddannet til at undervise i alle de bedste MSA-sprogbøger, der er tilgængelige i dag, som f.eks. "Al-Kitaab Fii Ta'allum al-'Arabiyya", som er vores vigtigste lærebog, "Ahlan Wa Sahlan" og "Al-Arabiya al-Mu'asira".


Datoer/>


Alle klasser starter hver mandag, året rundt/>


Gruppeklasser/>


Vores gruppe klasser er designet til at give vejledning i enhver varighed fra en uge til et komplet akademisk år. Studerende kan vælge at starte deres klasser hver mandag hele året. Klasser afholdes i små grupper fem dage om ugen fra mandag til fredag. Både vores MSA og CMA kurser består af tre niveauer af studier; hvert niveau er opdelt i tre successive og progressive delniveauer. Hver sublevel er generelt dækket i tre uger. Studerende med forudgående kendskab til arabisk forventes at tage en evalueringstest for at få ordentlig placering i programmet./>


Private klasser/>


Vores private klasser giver en-til-en sprogundervisning til elever på alle niveauer af arabisk sprogfærdighed. Studerende nyder godt af fleksibel kursuslængde og struktur. De kan vælge deres ønskede startdato, deres foretrukne tidsplan og antallet af timer, de ønsker at studere./>

Studerende kan vælge at kombinere gruppeklasser med yderligere private lektioner for at øge kursets intensitet, arbejde på en bestemt sprogfærdighed eller simpelthen at overvinde eventuelle læringsproblemer i klassen.

Alle Dar Loughat-studerende drager fordel af følgende fordele:

  • Orienteringsugen: Der tilbydes en række værksteder og præsentationer på skolen om en række emner relateret til kulturel tilpasning og sundhed
  • Mange kulturelle og nedsænkningsaktiviteter ydes som supplement til de sprogkurser, som eleverne tager. Sådanne aktiviteter omfatter udflugter til andre traditionelle byer og landsbyer, gruppearrangementer, internationale potlucks, deltagelse i koncerter og forestillinger mv.
  • Periodiske quizzer gives til måling af elevernes fremskridt og identificere eventuelle problemer.
  • For at lette overførslen af ​​universitetsbevillinger til studerende er der givet en officiel udskrift og et sprogfærdighedsbevis med angivelse af typen, selvfølgelig, de samlede afsluttede timer og opnåede et niveau af færdighed ved afslutningen af ​​kurset.


Indkvarteringsmuligheder/>


Studerende kan vælge mellem overnatningsmulighederne nedenfor:/>


1. Homestay/>


Indkvartering med marokkanske familier giver eleverne en enestående mulighed for fuldt ud at fordybe sig i marokkansk kultur og rytmerne i det muslimske liv./>

Omkostninger: 95 € / uge for et enkelt, privat værelse på halvpension plus en engangs, refunderes 30 € service gebyr til Dar Loughat.

Betalingsprocedurer: Servicegebyret på 30 € og mindst tre uger af opholdstilladelsen skal betales på forhånd ved modtagelse af dit faktura for hjemmeophold.

Studerende med særlige behov, såsom kostbegrænsninger eller allergier, bør angive disse på deres ansøgningsskemaer. Det kan ikke altid være muligt at yde et ophold i gangafstand fra Dar Loughat. Ved valg af værtsfamilier ser vi ikke luksus eller komfort i materiel forstand. Ikke desto mindre kan eleverne regne med personlig opmærksomhed, hjælp og rådgivning. Bemærk venligst, at vores antal familier med hjemmeophold er begrænset, og at du i travle tider må være på venteliste.

Andre bekymringer: Deltagere, der føler, at de muligvis ikke kan respektere reglerne for hjemmeophold eller måske har problemer med at tilpasse sig til livet med en marokkansk familie, bør overveje andre overnatningsmuligheder. Blandt vanskelighederne hos tidligere deltagere: (1) Manglende beskyttelse af personlige oplysninger (2) Ikke-berømte måltidstider og kostvaner (3) Utilgængelighed af studieplads (4) Ubekendt hygiejneudstyr (i nogle tilfælde "traditionelle" toiletter) (5) Placering af værtsfamilie (i nogle tilfælde involverer en bustur til Dar Loughat). For det overvældende antal tidligere deltagere var sådanne ulemper langt opvejet af den positive oplevelse af at leve med en marokkansk familie, hvis gæstfrihed er legendarisk af god grund.


2. Hoteller/>


Studerende kan vælge mellem flere hoteller i Tetouan. Spørg venligst vores liste over hoteller./>

Omkostninger: 9 € / nat og op plus en engangs, ikke-refunderes 30 € service gebyr til Dar Loughat.

Reservationsprocedurer: Studerende, der ønsker hotelreservationer foretaget forud for deres ankomst, bør anmode om det på deres ansøgninger. Med sine fremragende lokale strande er Tetouan et populært marokkansk feriested, og værelser i juli og august kan være mangelfulde.


3. Lejligheder/>


For lange ophold, kan møblerede lejligheder normalt findes for studerende, enten downtown eller i den nærliggende strandby Martil, cirka 20 minutters kørsel fra skolen./>

Omkostninger: 150 € / måned og op plus en engangs, ikke refunderes 30 € service gebyr til Dar Loughat.

Betalingsprocedurer: Servicegebyret på 30 € og mindst tre måneders leje skal betales på forhånd ved modtagelse af din lejefaktura.

Studerende bør ikke forvente for meget luksus i en lejlighed, selv om alle nødvendige faciliteter er tilgængelige.


Kursgebyrer/>


Kursusgebyrerne inkluderer også: Pickup fra Tanger internationale lufthavn, Tanger og Ceuta havne, Tanger og Tetouan bus- eller togstationer; kulturel tilpasning og personlig bistand kursusbog/>

Skat inkluderet i alle priser.


Registreringsgebyr: 55 €/>


Undervisningsgebyr for gruppeklasser (20 lektioner pr. Uge)/>

Følgende priser gælder for alle MSA- og CMA-gruppeklasser

1 - 7 uger


* Hvis antallet af studerende er utilstrækkeligt (mindre end tre), reducerer Dar Loughat studietiden for gruppeklasser på følgende måde:/>

  • Klasse på 2 studerende: 15 timer om ugen
  • Klasse på 1 studerende: 10 timer om ugen

Disse ændringer påvirker hverken kursens eller kursets indhold.


Undervisningsafgifter for private klasser/>

Følgende priser gælder for alle MSA og CMA private klasser, Conversation klasser, Talte arabiske, Specialiserede kurser, Arabisk kalligrafi, Marokkansk madlavning

Antal studerende


* Mindste antal timer pr. Lektion: 1/>

* 30 - 59 timer: 5% rabat - 60 - 89 timer: 10% rabat - 90 timer: 15% rabat.


Registrering/>

  • Minimumsalder: 16
  • Kursusstart: Hver mandag
  • Minimum ophold: 1 uge


Vi byder velkommen hele året ansøgere, som vil blive accepteret løbende. Alle ansøgere bedes udfylde et ansøgningsskema, som kan udfyldes og indsendes online eller downloades, trykt og faxes til (212) 539-711-240 eller sendes til DAR LOUGHAT, Place Moulay Mehdi - 8, rue M'hammed Benaboud, Tetouan 93000, Marokko. Studerende, der ønsker at blive hos en værtsfamilie, bliver bedt om at udfylde ansøgningsskemaet for homestay. De, der ønsker at bo hos en af ​​Dar Loughat-delte lejligheder, bliver bedt om at udfylde lejlighedsansøgningsskemaet./>

For at tilmelde sig et kursus skal eleverne sende et ikke-refunderbart 50 euro registreringsgebyr og en ikke-refunderes 30 € indkvartering gebyr gebyr - i tilfælde af at de har brug for hjælp til at finde boliger under deres ophold i Marokko (alle disse vil blive fratrukket fra deres faktura). Alle overførselsgebyrer er elevernes ansvar. Betalinger skal foretages til *:


Kontonavn: DAR LOUGHAT
Kontonummer: 164-720-2121193167110009-50
Banknavn: Banque Populaire
Bankadresse : Agence El Mandari 69 - Tetouan, Marokko
SWIFT kode: BCPO MA MC/>


For at bekræfte deres tilmelding bliver eleverne bedt om at sende os en kopi af deres bankoverførselsliste enten via e-mail eller pr. Fax. Resten af ​​betalingen forfalder på eller før den første dag i klassen. Acceptable valutaer er marokkansk dirham, dollar, euro og pund sterling. Vi accepterer også kredit- / betalingskort: Visa, MasterCard, JCB, Diners eller Maestro. Kredit- og betalingskort betales med et gebyr på 2,5% af det samlede beløb./>

Ved ankomsten til Dar Loughat og for at afslutte registreringsprocedurerne skal eleverne aflevere to pasfoto-fotos og deres pas til registreringsstedet.


* Andre mulige betalingsmuligheder er postoverførsel, postpostbestilling, Western Union og MoneyGram./>

** Det er muligt for eleverne at betale hele programprisen forud for deres ankomst, hvis de ønsker det. I tilfælde af aflysning foretaget før kursets startdato, vil alle modtagne gebyrer refunderes fuldt ud, med undtagelse af registrerings- og opholdsgebyr og bankgebyrer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Dar Loughat cross-cultural language center »

This course is Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
1 - 52 uger
Deltid
Fuldtid
Price
115 EUR
Undervisningsgebyr for gruppeklasser: € 115 pr. Uge i 1-7 uger. € 110 pr. Uge i 8-11 uger. € 105 pr uge i 12-23 uger. € 100 pr. Uge i 24 uger
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school