Mode Cool Jagt - Kort Kursus

IFA Paris

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Mode Cool Jagt - Kort Kursus

IFA Paris

Start dit yndlingsmærke i Paris!

Denne praktiske kursus om mode- og forretningsmæssige aspekter af mode lægger stor vægt på interaktivitet med hyppige felture omkring Paris (stofbutikker, butikker, prognoser, museer og meget mere).

Studerende vil lancere et udenlandsk mærke i Paris. De vil identificere og undersøge konkurrencen, vælge en butikssted, planlægge marketingstrategier, direkte visuel merchandising, vælge en blogger og en brandambassadør, organisere lanceringsbegivenheden og planlægge mediedækning og reklame.

Efter at have arbejdet på alle forretningsmæssige aspekter af deres mærke, vil de opdatere en nuværende modetrend for den kommende sæson og designe en kapselsamling af 10 genstande til butikens åbning. Modeshowen vil omfatte et humørbræt, stoffer og silhuetter.

Dette kursus er undervist af Agustina Cattaneo. Agus er freelance mode konsulent og ekspert på at identificere trends.

Med en stærk dobbeltgrad som revisor og mode designer og mere end seks års erfaring i New York arbejder hun for øjeblikket uafhængigt af rådgivning for mærker og virksomheder og udvikling af indhold til sociale netværk som influencer og coolhunter. Hun giver også forelæsninger, seminarer, kurser og workshops over hele verden.

Hun blev født i Buenos Aires i 1981. Hun modtog sin grad i regnskab fra UCA (argentinsk katolsk universitet) og fungerede som revisor hos Deloitte & Touche. Efter en radikal retningsændring i kompassen udviklede og kørte hun et mærke med sit eget navn. Derefter studerede hun Fashion Design hos Parsons The New School for Design og gik derefter på at gå i skole og indskrev FIT (Fashion Institute of Technology) i Global Fashion Management Program. Når hun i New York arbejdede hun for mærker og virksomheder som Lanvin og Li & Fung, stilet til modefotografer og magasin som Elle, og var leder af Groupe Seize sur Vingt butik i Latinamerika. Hun begyndte at arbejde som Fashion and Design Coordinator og gik derefter til Trend Coordinator, begge holdninger, der indebar at blive konstant orienteret om de sidste øjebliks opdateringer på lokalt og internationalt plan.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 31, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2018
Duration
Varighed
Fuldtid
Price
Pris
1,500
Information
Deadline
Locations
Frankrig - Paris, Île-de-France
Startdato : Juli 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2018
Frankrig - Paris, Île-de-France
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen