Læs den officielle beskrivelse

Program Oversigt

University of Washington er godt positioneret til at tilbyde et program som dette på grund af vores forretning og økonomisk udvikling Center (BEDC). I ti år har BEDC forbundet studerende, undervisere og personale fra UW Business School med en racemæssigt og etnisk forskelligartet erhvervsliv og nonprofit samfund til at udvide elevernes viden og færdigheder, hjælpe små virksomheder med at vokse, skabe og bevare arbejdspladser, åben uddannelsesmuligheder for underrepræsenterede minoritet studerende, stimulere og innovative økonomiske udvikling forskning.

Executive Education og BEDC har skabt et strategisk partnerskab med Northwest Minority Business Council (NMBC) til at iværksætte MBEP program, som er designet til at øge konkurrenceevnen i Minority Business Enterprises.

I mere end 30 år har NMBC været en fortaler for mindretals erhvervsforetagender ved at arbejde med virksomheder og offentlige instanser, der forstår betydningen af ​​at have et varieret udbud base, der afspejler deres kunder, samt nutidens globale økonomi. Organisationen i øjeblikket tjener stater Washington, Oregon, Montana, Idaho, og Alaska.

Stiftende Corporate Partners

En vigtig komponent i lanceringen af ​​MBEP: Drift Opretholdelse, og Dyrkning Et mindretal Business, er den generøse støtte fra vore Grundlæggende Corporate Partnere: The Boeing Company, Microsoft, Nordstrom, og Washington Mutual. Deres finansielle støtte og ekspertise har mulighed for udvikling, specialisering og lancering af dette program. Michael G. Foster School of Business ønsker at anerkende og takke dem for deres støtte.

Curriculum

Denne fremskyndede en uge intensive program er designet til at hjælpe mindretal virksomhedsledere står over for potentielle forretningsmæssige udfordringer. Deltagerne vil lære at bruge finansielle værktøjer til at gøre mere effektive beslutninger, udvikle og forstå langsigtede strategiske planer for vækst og bæredygtighed, markedsføre deres produkter og tjenester mere effektivt, administrere deres processer og projekter mere effektivt og udvikle deres lederevner.

Dette program vil udnytte interaktivitet gennem en kombination af forelæsninger, diskussioner, gæstetalere, paneler, interaktive simuleringer, team øvelser, og selvevalueringer. Deltagerne vil få viden, værktøjer og et værdifuldt netværk til at hjælpe dem med at nå deres forretningsmæssige mål.

De centrale emneområder i dette program er:

  • Finans-og Regnskab
  • Brand Management Strategi
  • Lederskab
  • Iværksætteri og innovation
  • Marketing strategi
  • Human Resource Management
  • Business Ethics

Målgruppe


Dette program er designet til ejere og ledere af mindretals-ejede virksomheder med mindst $ 300.000 i indtægter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra University of Washington Foster School of Business »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Sep 2019
Duration
1 uge
Deltid
Price
3,850 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date