Read the Official Description

"Spansk madkultur: middelhavskosten & den fødevareindustrien"

Zaragoza (Spanien), den 5. juni - 28 Juli 2017 - Ansøg nu

Dette er en enestående mulighed for at nyde en sommer i Spanien, studere den europæiske agroindustrielle sektor, lære spansk og omfavne middelhavskosten og kultur.

MABS Summer Program 2017

Den MABS sommer program vil introducere de studerende til Middelhavet agroindustrien miljø med fokus på Den Europæiske Union (EU) samt de kulinariske og kulturelle rigdomme i Spanien og vil omfatte spanskundervisning. Det er en varieret co-læseplanerne program, der gennemgår de vigtigste Middelhavet værdi kæder-vin, olivenolie, frugt og grøntsager, seafood- med studieture til flere byer i Spanien, samt besøg på vellykkede agro-fødevarevirksomheder og aktiviteter i og omkring Zaragoza. Dette Study Abroad program vil vare 4 uger med mulighed for opholder sig en ekstra måned til at gøre en praktikplads i en spansk virksomhed.

Denne sommer program er arrangeret af Middelhavet Agribusiness School (MAB), et initiativ drevet af IAMZ, en af ​​de fire Middelhavslande Agronomiske Institutes for CIHEAM (International Center for Advanced Middelhavs Agronomiske Studies). Den CIHEAM er en international mellemstatslig organisation - grundlagt i 1962 på fælles initiativ fra OECD og Rådet for EuropeAid tager sigte på at udvikle samarbejdet mellem Middelhavslandene gennem postgraduate uddannelse og fremme af forskningssamarbejde inden for landbrug, fødevarer og bæredygtig udvikling af landdistrikterne .

Om programmet

Den program vil introducere de studerende til Middelhavet agroindustrien miljø med fokus på Den Europæiske Union (EU) samt de kulinariske og kulturelle rigdomme i Spanien og vil omfatte spanskundervisning også. Det er en varieret co-læseplanerne program med studieture til forskellige byer i Spanien, samt besøg på vellykkede agro-fødevarevirksomheder og aktiviteter i og omkring Zaragoza. Programmet vil vare 4 uger med mulighed for opholder sig en ekstra måned til at gøre en praktikplads i en spansk virksomhed. Klasser vil blive leveret på engelsk og spansk (med simultantolkning til engelsk for dem, der ikke taler flydende spansk og foretrækker at følge kurset på engelsk).

Ansøg nu!

Program taught in:
Engelsk
Spansk
This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
4 - 8 uger
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date