Læs den officielle beskrivelse

Programoversigt


'Administrer de fusioner og opkøb proces for at skabe værdi for aktionærerne. "


De fusioner og opkøb program er designet til ledende medarbejdere og dem med ansvar for opkøb. Denne fire-dages program har til formål at hjælpe dig med at ramme og gennemføre fusioner og opkøb strategier til at udvikle konkurrencefordele og shareholder value. Udviklet i samarbejde med Columbia Business School, fusioner og overtagelser på London Business School er udpræget internationalt i fokus.

Tegning på erfarne lærere og praktikere fra begge sider af Atlanten, vil dette program give dig de nødvendige rammer og værktøjer til at gøre dig i stand til at deltage med selvtillid i alle faser af opkøb processen.

Den Mergers & Acquisitions program er designet til ledende virksomhedsledere, forretningsenhed ledere og deres rådgivere, der har brug for at forstå, hvordan fusioner og overtagelser kan opbygge en konkurrencefordel og shareholder value.

Indhold


Rammer for fusion og gennemførlighed


Den Mergers & Acquisitions program undersøger alle de vigtigste faser i opkøb processen. Du vil diskutere den rolle, som opkøb spiller i virksomhedens strategi og overveje de mange forskellige motiver for at have deltaget i opkøb aktiviteter. Du vil lære om værdiansættelsen af ​​erhvervelsen mål og virkningen af ​​opkøb på rapporterede præstation. Derudover vil du udforske efter overtagelsen prioriteter, og hvordan til at planlægge og gennemføre vellykkede efter overtagelsen integrationsstrategi.

Den Mergers & Acquisitions-programmet har tre hovedtemaer:

  • Strategiske rolle for opkøb - forskellige logikker for at deltage i opkøb, opkøb og konkurrencefordele, test for en god fusioner og opkøb strategi
  • Finans og værdiansættelse - værdiansættelse af opkøb mål, forskellige former for finansiering, virkningerne af fusioner og opkøb på rapporterede præstation
  • Post-opkøb integration - indlæg Anskaffelser isition prioriteter, forskellige tilgange til post-erhvervelse integration, planlægning og gennemførelse af en vellykket post-købet integrationsstrategi.

Lærerig oplevelse


Programmet arbejder med omfattende case-studier, der forbinder de strategiske, finansielle og menneskelige aspekter af opkøb processen. Det er et intensivt "hands-on"-program, så mens forberedende læsning er nødvendig, det giver deltagerne mulighed for at få bugt med de store spørgsmål hurtigt.


Pædagogiske metoder er varierede og omfatter forelæsninger, plenumdiskussioner, arbejde i syndikat grupper og perioder med individuelle studier og forberedelse. Tal er begrænsede, så et tæt samarbejde om at udvikle mellem deltagerne og vejledere, der letter udveksling af ideer, erfaringer og bekymringer.

Målgruppe


Den Mergers & Acquisitions program er designet til ledende virksomhedsledere, forretningsenhed ledere og deres rådgivere, der har brug for at forstå, hvordan fusioner og overtagelser kan opbygge en konkurrencefordel og shareholder value. Det er også velegnet til forretningsudvikling ledere, strategiske planlæggere og andre med ansvar for at udvikle og gennemføre opkøb strategier.

Nogle stillingsbetegnelser af de seneste deltagere:

  • Chief Executive Officers
  • General Managers
  • Business Development Ledere
  • Strategiske planlæggere

Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurser fra London Business School »

This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
4 dage
Deltid
Price
5,450 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date