Medarbejder i erhvervsvidenskab i kulinarisk kunst

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Associate in Occupational Science grad i kulinarisk kunst forbereder den studerende til entry-level arbejde i det kulinariske felt. Vægten i de professionelle kurser er på teori, praksis og praktisk arbejde inden for kulinarisk kunst. Studerende arbejder med branchefolk i flere køkkener, bagerier og spisestuen Grossinger. Studerende tager også kurser i indkøb af gæstfrihed, omkostningskontrol og menneskelige ressourcer for at afslutte deres viden. De modtager ServSafe og TIPS-certificeringer som en del af deres kurser.

Gradueringskrav (60-62 point)

Kandidater i kulinarisk kunst - AOS vil have demonstreret:

  • Branche-standard, entry-level færdigheder,
  • Professionalisme i sig selv og deres arbejde,
  • Evnen til kreativt at løse kulinariske problemer og udvikle færdigheder til at evaluere deres egen og andres,
  • Tekniske, kognitive og kreative tænkningskompetencer med professionelle og håndgribelige resultater.

122498_photo-1541963058-f6a81ac19b70.jpgElle Cosgrave / Unsplash

Generelle uddannelseskrav

I løbet af post-sekundær uddannelse forventes studerende at få en beherskelse af det valgte emne, hvad enten det er inden for den liberale kunst, videnskab eller en af en række faglige discipliner. Det er imidlertid også et af de primære formål med post-gymnasiet uddannelse at udvide en studerendes perspektiv på verden. Dette involverer eksponering for nye ideer, udfordringer til etablerede eller tidligere holdte synspunkter og introduktion til ukendte og spændende måder at se på og håndtere tanker på. Det er gennem denne eksponering for en bredere generel uddannelse, at studerende etablerer færdigheder, der giver et grundlag for videre studier og arbejde. Sådanne færdigheder inkluderer kritisk tænkning, analyse af et argument, passende metodologiske tilgange, mangfoldighed i forståelse, inkorporering af teknologi og grundlæggende arbejdsvaner. Et sådant fundament giver også studerende en ramme, som de bedre kan forstå og værdsætte deres valgte studieretning.

Det var i denne ånd, at SUNY bestyrelse godkendte et krav til almen uddannelse i december 1998. Dette krav kræver mindst tredive (30) studiepoeng inden for forskellige nøgleområder for alle studerende, der skal studere fra en SUNY-institution med en baccalaureat-grad. Med henblik herpå har SUNY etableret følgende ti studerendes læringsresultater:

Læringsresultat 1 Matematik
Læringsudbytte 2 Naturvidenskab
Læringsresultat 3 Samfundsvidenskab
Læringsresultat 4 Amerikansk historie
Læringsresultat 5 Vestlig civilisation
Læringsresultat 6 Andre verdenscivilisationer
Læringsudbytte 7 Humaniora
Læringsresultat 8 Kunsten
Læringsresultat 9 Fremmedsprog
Læringsresultat 10 Grundlæggende kommunikation

Ud over disse skal succesrige gradskandidater også demonstrere kompetence på to områder:

Kritisk tænkning (begrundelse)
Informationsstyring

Et studerendes læringsresultat i kritisk tænkning er inkluderet i hvert kursus inden for almen uddannelse, hvortil der tildeles kredit for studerendes læringsresultater to til syv (2-7) og studerendes læringsresultat 10. Informationsstyring undervises på tværs af pensum.

SUNY General Education-krav trådte oprindeligt i kraft for alle studerende, der begyndte deres studier i efteråret 2000 eller senere. I 2010 ændrede SUNY-bestyrelsen krav til almen uddannelse og inkluderede i 2013 yderligere specifikke henstillinger til deres implementering til samfundskollegier, der er beregnet til at lette overførsel af studerende til SUNY 4-årige institutioner. SUNY Sullivan er forpligtet til at hjælpe sine studerende med at opfylde de nuværende krav til generel uddannelse, der er fastsat af SUNY. Til dette formål kræver SUNY SULLIVAN, at hver studerende, der studerer med en Associate in Arts (AA) grad eller en Associate in Science (AS) grad, afslutter 30 point i mindst syv af de ti områder inden for almen uddannelse og demonstrerer kompetence i kritisk tænkning og informationsstyring. Med hensyn til praktisk anvendelse kræver denne politik, at hver modtager af AA og AS skal have demonstreret:

  1. Viden og færdigheder inden for to krævede områder, grundlæggende kommunikation og matematik;
  2. Viden og færdigheder inden for fem af følgende otte områder: Naturvidenskab, Samfundsvidenskab, Amerikansk historie, Vestlig civilisation, Andre verdenscivilisationer, Humaniora, kunst og fremmedsprog; og
  3. Kompetence inden for to krævede områder, kritisk tænkning og informationsstyring.

Undervisning

121761_ScreenShot2019-09-25at10.52.24AM.png

Senest opdateret Okt 2019

Om skolen

Welcome to SUNY Sullivan, a comprehensive community college in the SUNY (State University of New York) system. We’re committed to helping you prepare for the future whether you’re getting your first j ... Læs mere

Welcome to SUNY Sullivan, a comprehensive community college in the SUNY (State University of New York) system. We’re committed to helping you prepare for the future whether you’re getting your first job, transferring to a four-year college or university or enhancing your personal and professional skills. Minimer
Loch Sheldrake