Read the Official Description

AS grad i matematik er en akademisk transfer program for studerende, der ønsker at færdiggøre en bachelorgrad i matematik. Programmet er designet til at give de studerende en bred eksponering til calculus, statistik, diskret matematik, datalogi og lineær algebra for at forberede dem til at overføre til en fire-årig institution.

Matematiske begreber er ansat overalt, hvor der er problemer, der involverer mængde, struktur, rum, eller ændre. Matematikere generelt bruge deduktive ræsonnement, startende fra aksiomer og definitioner, for at løse problemer fra erhvervslivet, industrien, andre videnskaber eller fra inden for matematik selv. Selv om nogle arbejdspladser er åbne for matematikere med en bachelorgrad, de fleste kræver en kandidatgrad. Matematikere typisk finde en karriere som aktuarer, analytikere, konsulenter, undervisere, programmører, eller forskere.

Programmet er designet til at resultere i en associeret grad i matematik og opfylder de generelle krav uddannelse på alle Idaho offentlige universiteter. Kursus udvælgelse bør koordineres for at opfylde kravene til din bestemt overførsel institution.

Program taught in:
Engelsk

See 23 more programs offered by College of Southern Idaho »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 semestre
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date