Matematik program

College of Southern Idaho

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Matematik program

College of Southern Idaho

AS grad i matematik er en akademisk transfer program for studerende, der ønsker at færdiggøre en bachelorgrad i matematik. Programmet er designet til at give de studerende en bred eksponering til calculus, statistik, diskret matematik, datalogi og lineær algebra for at forberede dem til at overføre til en fire-årig institution.

Matematiske begreber er ansat overalt, hvor der er problemer, der involverer mængde, struktur, rum, eller ændre. Matematikere generelt bruge deduktive ræsonnement, startende fra aksiomer og definitioner, for at løse problemer fra erhvervslivet, industrien, andre videnskaber eller fra inden for matematik selv. Selv om nogle arbejdspladser er åbne for matematikere med en bachelorgrad, de fleste kræver en kandidatgrad. Matematikere typisk finde en karriere som aktuarer, analytikere, konsulenter, undervisere, programmører, eller forskere.

Programmet er designet til at resultere i en associeret grad i matematik og opfylder de generelle krav uddannelse på alle Idaho offentlige universiteter. Kursus udvælgelse bør koordineres for at opfylde kravene til din bestemt overførsel institution.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 semestre
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Twin Falls, Idaho
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Twin Falls, Idaho
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen