1

Vi tilbyder et stort udvalg af grafik kurser i London på vores Chelsea Center ligger rager ud Kongevejen.

Vi har begyndere, øvede og avancerede kurser. Disse er deltid kurser kører i løbet af dagen og aftenen.

Vores undervisere er meget erfarne grafik praktikere, der tilbyder et unikt indblik i den grafik disciplin.

De teknikker, du lærer vil tilbyde spændende måder at bygge på dine færdigheder og genfortolke eksisterende kunstværk i bogform. De unikke egenskaber grafik vil åbne op for en ny verden af ​​billedet making og låse din kreative potentiale. Mange af vores erfarne studerende kom som begyndere og mange har udviklet en langsigtet engagement fortsætter i graden og MA-niveau, og også at oprette deres eget studie.

Mange studerende siger grafik er vanedannende, når du starter! Så hvorfor ikke komme og prøv en af ​​vores kurser.

Kursusoversigt

Hvis du nyder at bruge farver i din grafik eller male hvorfor ikke prøve denne spændende multi-farve trykning teknik, der gør det muligt at udskrive flere farver fra en enkelt plade eller billede.

Ved valsning forskellige viskositeter af blæk tværs overfladerne af pladen, hvilken fremgangsmåde kombinerer principperne for nødhjælp og dybtryk opnå spændende, uventede farveblandinger og effekter. Den blev udviklet af britiske grafiker Stanley William Hayter i 1960'erne.

Du vil arbejde på to små billeder samtidigt learing til dyb etch et billede i zink plader for at opnå forskellige niveauer i overfladen. Du vil derefter lære at blande forskellige viskositeter af farvede blæk, hvordan man anvender dem til dit billede og udskrives på papir. Når du får at udskrive mulighederne bliver spændende og eksperimenterende med mange variationer at udforske.

Udskrivning erfaring er nyttige, men begyndere med en kunst baggrund er velkomne.

Studiet i Carlyle bygning (Room CG05) på Chelsea Center er lys, rummelig og veludstyret med specialiserede faciliteter til ætsning. Der er 2 Rochat presser seng størrelse 26 x 56 inches.

Kurset inkluderer alle materialer.

Maksimum 8 steder.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Ons / Tors / fre 10:00 til 16:00
Program undervist i:
Engelsk

Se 130 flere kurser fra Kensington and Chelsea College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 uge
Fuldtid
Price
235 GBP
Fuld gebyr £ 235
Deadline
Efter placeringer
Efter dato