Read the Official Description

Forvaltningen af ​​en restaurant med succes er en udfordring på grund af dens kompleksitet. En vellykket forvaltning af en restaurant involverer mere end at tilbyde en afbalanceret menu designet til at generere indtægter. En række faktorer spiller en rolle i forvaltningen af ​​en restaurant: evnen til at danne et forhold til kunder, prospektering for forretninger i digitale medier, evnen til effektivt at reagere på efterspørgslen, dannelse af relationer baseret på tillid og evne til at håndtere leverandører er faktorer, der spiller en rolle i forvaltningen af ​​en restaurant.

Kontrol over disse faktorer er afgørende for at kunne implementere på en sikker og sammenhængende måde alt, hvad vi har diskuteret og planlagt for vores forretning. Dette er en sektor i en tilstand med konstant forandring, hvor konkurrencen er hård, og hvor man skal reagere på kundernes forventninger. Som følge heraf skal nyhed og trends være værktøjer, som hjælper os med at forbedre og styre vores forretning på vej til succes.

mål

1. At erhverve viden og teknikker i restaurantforvaltning og analysere sine særlige træk på sine forskellige områder.

2. Lær om metoden til optimal organisering af økonomiske, tekniske og menneskelige ressourcer.

3. Analyser tilbud og metode til fastsættelse af priser.

4. Lær om tilbuddet, trends og nye formater og forslag i restaurantbranchen.

5. Udvikle evner til ledelse og håndtering af arbejdshold, især i en restaurant.

6. Lær om ægte erfaringer fra professionelle i restaurantforvaltning.

7. Visualiser de kvalifikationer, som en leder skal have, og hvordan man opretholder dem på lang sigt.

8. Lær om nuværende offline og online salgsfremmende og salgsteknikker.

Hvem det er rettet mod

På personer, der ønsker at køre en restaurant.

Kokke, der vil gå et skridt videre og have deres egen restaurant.

På iværksættere i cateringbranchen.

Forudsætninger for optagelse

Pass førtiltrædelsesintervjuet.

Adgangsproces

1. Udfyld adgangsformularen og indsend dokumentation.

Denne proces udfyldes online ved hjælp af dette link.

2. Adgangstest og niveau af spansk sprogfærdighed.

Selvom vi vil forsyne dig med det simultane oversættelsestilsynssystem, ville nogle sprogkundskaber være nyttige. Indtastningstest vil give er en indikation på dit niveau og dine personlighedstræk, vilje til at arbejde og kreativitet.

3. Interview med programkoordinatoren.

Du vil få et telematisk interview med programkoordinatoren, som vil vurdere din kompatibilitet med gruppen og dit bidrag til det samme.

4. Admissionsudvalg.

Din ansøgning vil blive sendt til Admissionsudvalget, som vil gøre den endelige beslutning baseret på information, der er modtaget under processen.

5. Godkendelse og reservation.

Hvis udtalelsen er positiv, vil du kunne tilmelde dig ved at betale for en pladsbestilling. Velkommen til CIB!

Program taught in:
Spansk
Engelsk

See 11 more programs offered by Culinary Institute of Barcelona »

Last updated November 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
Maj 2019
Sep. 2019
Duration
11 måneder
Deltid
Price
21,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Maj 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date