Læs den officielle beskrivelse

massagetherapy


(Hialeah, Miami, Homestead & South Beach campusser)

Kurset formål

Forberede eleverne til undersøgelse af statens Massageterapi Florida Råd; og dermed blive en Licenseret massør. Hjælp eleverne til at fylde med tillid og forberede dem til atmosfæren Massage / spa i den virkelige verden.

Akademiske timer: 750

Program Beskrivelse

Den Massageterapi program er designet til at forberede eleverne til at bidrage fuldt ud til sundhedsvæsenet industrien og sikre velfærden for kunderne. Programmet tilbyder en omfattende læseplan, der overstiger landsgennemsnittet på timer, der kræves af staten. Det giver også de basale viden, værktøjer, etik og adfærd, at den studerende har brug for at tilfredsstillende udføre sin karriere som massør i alle tilfælde, enten sundhedspleje eller give komfort til patienten. Hvis din drøm er at arbejde i en medicinsk kontor, spa, fitness, krydstogt eller starte en privat praksis massage; vi vil hjælpe dig der. Uanset hvordan landets økonomi, er folk altid på udkig efter massør til at håndtere stress og lindre smerter, ingen tvivl, de er tjenester, der altid vil være i efterspørgslen. Hvis du ønsker en karriere, der giver tilfredshed at hjælpe mennesker, evnen til at tjene en levende og et miljø med positive og spændende arbejde, vores massør program det er det rigtige valg for dig!

Program Outline

 • HIV / AIDS (3 timer)
 • MA101 BASIC MASSAGE TEORI & HISTORIE (100 timer)
 • MA102 KLINISK practicum (125 Hours)
 • ALLIED MA103 modaliteter (100 timer)
 • MA104 PROFESSIONSETIK Practitioners til massage (21 timer)
 • MA105 lægefejl (4 timer)
 • MA106 FLORIDA LOVE & REGLER FOR MASSAGE (25 Hours)
 • MA107 FORRETNINGSPRAKSIS (25 timer)
 • MA108 massage i spa SETTING (22 timer)
 • Hydroterapi MA109 (25 Hours)
 • MA110 ANATOMI / fysiologi / Kinesiologi (260 Hours)
 • PATOLOGI MA111 (40 timer)

krævede tjenester

 • Beslægtede metoder - åndedrætsøvelser (5 Services)
 • Beslægtede metoder - HALS / BACK / SKULDER (5 Services)
 • Beslægtede metoder - vifte af bevægelse (5 Services)
 • Beslægtede metoder - Stretching (5 Services)
 • Stol massage (50 Services)
 • Helkropsmassage (50 Services)
 • Hydroterapi - varmt håndklæde BEHANDLING (5 Services)
 • HYDROPTHERAPY - hydrocollator (5 Services)
 • Hydroterapi - VARM STONE MASSAGE (5 Services)
 • SANITET (150 Services)
 • SCALP / ANSIGT / FEET MASSAGE (5 Services)
 • Behandlingsplan (10 Services)

Alle tider og services er nødvendige af Department of Florida Health (DOH).

Bemærk: Alle programmer bliver undervist i cyklusser. Eleverne kan starte på noget tidspunkt i cyklussen, og fortsætte med at opfylde alle programmets krav.

erhvervsarbejde

Den videregående uddannelse Act of 1965 kræver skolerne at give erhvervsuddannelserne en støtteberettiget akademisk program, der forbereder de studerende til erhvervsmæssig beskæftigelse. Nedenfor er oplysninger om arbejdsmarkedet positioner hos massage terapi. Den web link vil give oplysninger for at fuldføre opgaver, informationsindhold, færdigheder, arbejdsaktiviteter, arbejde kontekst, arbejdsområder, uddannelse, interesser, stilarter arbejde, værdien af ​​arbejde, relaterede erhverv, lønninger, beskæftigelsesudviklingen, blandt andre kilder til yderligere oplysninger. Den omfattede også antallet af "kandidat til tiden," undervisning, gebyrer, kost og logi, bøger og forsyninger, jobsøgning, og den gennemsnitlige gæld for lån.

bøger

Myladys teori og praksis af Therapeutic Massage Lærebog, Milady s teori og praksis af Therapeutic Massage Workbook og Essentials af Muskuloskeletal Anatomi Illustreret bog.

Udstyr / Materialer

Studerende vil modtage en ensartet, en kuffert med din computer og en massage-kit med alle de værktøjer og materialer, der er nødvendige for at praktisere de nødvendige tjenester.

graduacion

Når studerende gennemfører 750 timer, tjenester, eksamener og opfylde alle sine finansielle forpligtelser over for skolen, er udstedes et certifikat.

Afslutning tid

Afslutning tid afhænger af antallet af timer den studerende deltager ugentligt. Baseret på en tidsplan på 25 timer om ugen, ville den normale afslutning tid være 7 måneder.

metode Betaling

Undervisning og gebyrer betalinger kan placeres på en ugentlig eller månedlig basis. Den første betaling skal være opfyldt på den første dag i klassen og på den samme dag hver uge eller måned i den dag. Federal finansiel støtte er til rådighed for dem, der kvalificerer.

erhvervsarbejde

Den videregående uddannelse Act of 1965 kræver skoler til at give husejere og fagfolk en støtteberettiget træningsprogram at forberede eleverne til erhvervsarbejde. Nedenfor finder du information om erhverv relateret til massage terapi. Den web link vil give oplysninger til opgaver, viden, færdigheder, evner, aktiviteter, arbejde, arbejde kontekst, arbejdsområde, uddannelse, interesser, arbejde stilarter, arbejde værdier, relaterede erhverv, lønninger og beskæftigelsesudviklingen, andre kilder og yderligere oplysninger. Vi har også medtaget de tid graduering sats, undervisning, gebyrer, bolig, bøger og forsyninger, beskæftigelse placering sats og median gæld afholdes.

CIP-kode: 51,3501
Beskrivelse CIP: Massageterapi / terapeutisk massage. Den Massageterapi karriere omfatter erhverv, såsom massør. SOC Kode: 31-9011
SOC beskrivelse: massør
http://www.onetonline.org/link/summary/31-9011.00 omkostningerne i hele programmet asistenciapara

studentereksamen kvoter Bøger og materialer samlede
$ 9144,12 $ 100,00 $ 339,83 $ 9583,95
Indlogering og Mad I alt med indlogering og Fødevarer
$ 8488,00 $ 18,071.95
Global Positioning rate: 81,21%
Rate "graduate til tiden": 81%

Bemærk: Den samlede placering blev beregnet ved hjælp af formlen for akkreditering agentur.Studerende, der ansøger om lån Massageterapi program har en samlet gæld på den gennemsnitlige lån på $ 6,534.00 efter endt uddannelse. Månedlige betalinger til direkte lån program bør starte på $ 50,00. For at beregne mængden af ​​din månedlige studerende lån betaling, kan du få adgang til følgende Web link www.finaid.org/calculators.

Medium Private Student Loan gæld efter endt uddannelse: N / A
Median Loan institutionelle lån gæld efter endt uddannelse: N / A

Program undervist i:
Engelsk

Se 35 flere kurser fra Beauty Schools Of America »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Sep 2019
Duration
750 timer
Fuldtid
Price
9,583 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date