Læs den officielle beskrivelse

OPRETTELSE
FORSLAG TIL VÆRDI
DISTINCT
og stærkt konkurrencepræget

MÅL

  • Vurdere ændringer i miljøet, forbrugerne og teknologi og dens indvirkning på virksomhedens strategi.
  • Strukturering forslag med fra kunden værdi, segmenterede og skræddersyet til de nuværende krav, enten i lokale og internationale markeder.
  • Digitale værktøjer til at integrere forskellige marketing processer.
  • Udvikle en systematisk tilgang, der tillader at linke processer, aktiviteter og værktøjer.
  • Opbygge og vedligeholde kunderelationer baseret på anerkendelse af uopfyldte muligheder, udvikling af passende kanaler og bruge målinger til at måle graden af ​​tilfredshed.
  • Experientialize processer ved hjælp af simuleringer for at forstå virkeligheden bredt.
  • Erkender virkningen af ​​nye marketing værktøjer til at skabe og opretholde varige relationer.

modtagere

Dette program er rettet mod dem, der er ansvarlige i deres egen virksomhed eller i de funktionelle områder af Marketing eller Marketing i nationale og internationale organisationer og mediebureauer, der har brug for at udvikle viden om den nuværende brug af internettet og dets anvende dem som en business platform værktøjer, samt på de nye tendenser i Marketing og forretningsprocesser.

Undersøgelse plan

  • DEFINITION AF værdiskabelsesmodel · 40 timer.
  • CHANNEL LINKS UDVIKLING STRATEGISKE · 50 timer.
  • IMPLEMENTERING AF MARKETING BUSINESS MODEL · 40 timer.

Certificering

University of California i Irvine · Udvidelse og ADEN International Business School, i fællesskab tildelt certifikat for specialisering (^) i Marketing, der opfylder programmets krav.

(^) Certificate of Continuing Education, som godkender ingen titel eller grad, der skal udstedes i USA. ADEN forbeholder sig ret til at ændre certifikater, som, partneruniversiteter og professorer på grund af force majeure eller årsager uden det. I sådanne tilfælde de afløses af andre af lignende prestige og akademisk kvalitet.

Metode

ADEN har udviklet en interaktiv læring pædagogisk model kaldet MODEL TRANSFER Perikles, der muliggør overførsel af viden erhvervet til arbejdspladsen med en praktisk tilgang; udviklet et interaktivt virtuelt fællesskab med et klasseværelse supplement.

For at styrke fastholdelse og anvendelighed, en digital og bestyrelse, baseret på matematiske modeller, som tillader at opleve og spille situationer inden for erhvervslivet, hvor beslutningerne træffes, og deres indvirkning er kontrolleret på en intensiv brug af simulatorer sker legende miljø.

Evalueringen Programmet består af multiple-choice test i online-mode, integrativ sag og praksis med en simulator, der er registreret i den virtuelle Fællesskabet.

Dette program understøttes af supplerende litteratur forfattet af fakultetet ADEN at deltagerne leverede.

Program undervist i:
Engelsk
Spansk

Se 7 flere kurser fra ADEN Tegucigalpa »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Feb. 2020
Duration
130 timer
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019, Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019, Feb. 2020