Read the Official Description

Organisationer helt drevet af markedet konsekvent udkonkurrerer deres konkurrence i rentabiliteten. Disse organisationer omhyggeligt segment deres markeder og levere en enestående værdi proposition til deres mål kunder. Dog marked med fokus på organisationer skal virkelig også forfølge mere end en sund markedsøkonomi strategi. De skal tilpasse alle aspekter af deres virksomhed, herunder deres kultur, fast med målet kundeværdi. I disse organisationer, alle uanset stilling eller funktion, ved, hvad markedet strategi betyder for hans eller hendes job og træffer beslutninger i overensstemmelse med denne strategi.

Dette program giver dig færdigheder til at evaluere din organisations markedsstrategi og kultur og vil hjælpe dig at centrere din virksomhed på markedet. Du vil lære at styre den proces, der er nødvendige for at blive og forblive konstant på markedet fokuseret og forudse og værdsætte hindringer i løbet af denne strategiske ændring.

Programmets indhold

  • Har karakter af en sund markedsøkonomi strategi
  • Karakteristik af Markeds-Focused Organization
  • Organisatorisk Design
  • Oprettelse af Market-Focused Kultur
  • Organisatorisk læring

Format


Højtstående medlemmer af Kellogg School of Management's verden-re nowned fakultet underviser dette program sammen med andre førende eksperter. Interaktiv læring er fremhævet i diskussioner i klassen såvel som i aften små-gruppe aktiviteter, der beskæftiger øvelser og virkelige verden case studies.

Fordele


I løbet af dette kursus, vil du:

  • Kommunikere internt hvordan man kan være en virkelig stor markeds-fokuseret organisation
  • Forstår at drive målmarkedet value proposition hele din organisation og konvertere marketing initiativer til reelle ydeevne
  • Forstå de vigtige skridt til at tilpasse din organisation med det mål markedsværdi proposition
  • Udvikle et samarbejde ntinuous, bæredygtig og naturlig proces til at lære om og tilpasning til behovene i de målmarkedet

Program taught in:
Engelsk

See 43 more programs offered by Kellogg School of Management at Northwestern University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 dage
Deltid
Price
7,700 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date