Du elsker at arbejde med make-up og gøre andre mere attraktive? Du ønsker at arbejde på fotooptagelser, modeshows og stil modeller? Eller vil du gerne være en del af den skønhed industrien?

A make-up artist fungerer generelt i de områder af tv, Modeshows eller Photo Shoots til magasiner mv De er i tæt kontakt med de skuespillere, modeller, ankre og producenter, og er i stand til at arbejde med meget forskellige personligheder. Du vil kræve tillid samt ambition at lykkes som en make-up artist.

Det er vigtigt, at make - up artist har et løbende interesse i at holde trit med de nyeste tendenser inden for forskellige udseender samt være opmærksom på de historiske make-up stilarter med henblik på at være på toppen af ​​deres spil. Arbejdstiden kan være uregelmæssig, da de er afhængige af de begivenheder eller skyder man har til attend.Creativity er det vigtigste aspekt. Make-up artister normalt arbejder under et stort pres, ikke alle er i stand til at arbejde under til tider stressende forhold. Dette aspekt skal overvejes.

Det er meget vigtigt, at en make-up artist bør lære de nødvendige færdigheder til succesfuldt arbejde i branchen og har en portefølje af fotografier af dem arbejder for at præsentere for mulige kunder. Sammen med de studerende, vi lærer de mest moderne teknikker i make-up styling og udvikle en individuel stil, der lader individuel skiller sig ud fra andre. Dette er de grundlæggende krav for at blive en succes som en professionel make-up artist.


Hvorfor vælge Living Ansigter til din professionelle karriere?

  • små klasser med højt motiverede professionelle make-up artister - du kan vælge mellem en 3 måneders kursus i Beauty make-up eller en tolv måneders program- en betydelig mængde tid til at lære og udvikle din egen stil, skal du oprette din portefølje - månedlige photoshoots til din professionelle portefølje - fotografering studerende arbejder med make-up studerende, til en ideel metode giver flere photoshoots og derfor tilstrækkelig billeder til din startside - vi giver dig en hjemmeside og visitkort - der vil være opbakning på en for en basis under dit program, mens planlægningen af ​​et studerendes fremtidige karriere - du bliver introduceret til en forskelligartet blanding af folk fra Europa, fremtidige fotografer. Netværk er på plads straks kursusstart - studere i Berlin-den mest kreative by i Europa

Når programmet er afsluttet, hvad så?

Som du fremstille din egen portefølje, hjemmeside og visitkort i løbet af programmet, behøver du ikke at være bekymret over ikke at have professionel materiale til din første jobsamtale. Derudover vil vi have diskuteret med dig, hvad de første skridt efter at programmet kunne være, så du vil have en fornemmelse af retning. Som kandidat fra vores skole du kan arbejde som lønmodtager eller selvstændig make-up artist inden for mode fotografering eller skønhed industrien. Selvfølgelig fortsætter vi med at holde kontakten med alle vores alumnis og besvare eventuelle spørgsmål, de måtte have.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurser fra Photoacademy & Living Faces Berlin »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 12 måneder
Fuldtid
Price
3,500 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date