Læs den officielle beskrivelse

Lyden er naturligvis et toårigt forløb og dækker alle brancher og forretningsområder tal forbundet til lyden afdeling. Timerne er tilvejebragt omtrent 900, som varierer afhængigt af de planlagte produktioner.

Året - direkte drev

Det første år af den Theory of Sound fra et fysisk synspunkt for at komme til at lære alle de teknikker og instrumentering af lyden ingeniør, optagelsen lyde og dialoger på Set og Placering. Ved slutningen af ​​de første akademiske års studerende tage en praktisk praktik periode i laboratoriet af en af ​​de audio service af partnerens skole, konsolidere og udvide praksis med midler, terminologi og nærmer sig teknisk leje.

År II - Installering af lyd og Mix

Det andet år fortsætter den filosofiske undersøgelse af lyden for at komme til at påtage lyden stemningen i et projekt, og nå frem til en avanceret lyddesign ifølge stilarter og genrer, der arbejder langs hele lyd-kæden, fra design, til at indstille, at skrive -Produktion. Den aktive samarbejde med post-produktionsstudier, og fortsætter eftersynkronisering og giver eleverne mulighed for at fuldføre den toårige periode ved at stille de tekniske platform værktøjer som Pro Tools for Sound Editor, The Mixing Room instrumentbræt til Missatore og Foley artist værelse.

Forudsætninger

 • flertallet
 • Studentereksamen eller tilsvarende
 • Opholdstilladelse (for udenlandske studerende)
 • Kendskab til italiensk - Høj
 • Holdning til brug af teknologiske værktøjer - Fremragende
 • Kendskab til engelsk - Grundlæggende
 • film / tv-kultur - Godt
 • Evne til at arbejde i team - Godt

jobmuligheder

De jobmuligheder, der ligger i dette kursus er:

 • Assistant Sound Engineer,
 • Sound Engineer af Direct Drive,
 • Sound Editor,
 • Missatore,
 • kunstner,
 • Lyd Engineer til levende eller studieoptagelse begivenheder,
 • Sound Designer,
 • Lyd service og udlejning.

produkt Materiale

De studerende på akademiske forløb Direction, medmindre udelukkelse af nogle studerende for eventuelle fravær eller disciplinære årsager, mødes i slutningen af ​​kurset at have en portefølje 4/6 Årlige audiovisuelle produkter skabt under personaleomkostninger månedlige øvelser.

Disse produkter omfatter blandt andet, udøvelse, rækkefølgen niveau, den kamp, ​​musikvideoen, komedie og science fiction på grøn skærm.

The Sage Studio slutte året, maksimalt 6 minutter, og Short Film Diplom i slutningen af ​​det andet år af op til 12 minutter, vil altid være en del af den studerendes portfolio Kursus afhængigt af de produktioner, der har deltaget.

Det forudses en undersøgelse i slutningen af ​​kurset, afgørende for godkendelse af produktionen af ​​Diploma Short.

sprog

Kurset er på italiensk, men nogle moduler og / eller klasser vil blive afholdt på engelsk.

praktiske aktiviteter

Kurset omfatter lektioner undervisning læsefærdigheder drev genstand for udøvelsen af ​​måneden; øvelser på settet og i weekenden; vision og kritiske lektioner af afsluttede øvelser.

Ofte stillede spørgsmål

Erfaringer og frekvens

Hvornår kurserne starter, og når de ender?

RFA kurser begynder i oktober og slutter i maj; Juni og juli afholdes årets udgang produktioner, hvor alle elever divideret med besætningen.

Deltagelse er obligatorisk?

Ja. De RFA kurser har mødepligt hver dag. Hyppigheden kvalitet er en vigtig parameter, som hjælper Akademiet for at vælge og identificere de mest fortjenstfulde studerende.

Jeg vil gøre praktiske lektioner i løbet af kurset?

. Ja Roma Film Academy har til formål at træne de studerende i to trin: læsefærdighed og teknisk i det første år, efter genrer og sprog. Undervisningsmetoden er primært baseret på de praktiske teknikker og teoretiske begreber gennem foredrag om sættet, de månedlige øvelser, studiegrupper essays og korte film diplom.

Hvornår er de erfaringer og på hvilket tidspunkt?

Klasser er afholdt fra mandag til fredag, med en eller to daglige skift og en weekend om måneden af ​​produktionen. Erfaringer kan være calendarizzate 9,30-18,30; den månedlige produktion på sæt skemaer og give forskellig varighed, rapporteret fra tid til anden på instruktions-kalendere.

Hvor skal du tage lektioner?

Undervisningen foregår i klasseværelserne på Cinecittà Studios og Theatre of udlægning af Roma Film Academy . specifikke lektioner i stedet ske direkte hos udvalgte partnere med skolen. Den månedlige pædagogiske produktioner og årets udgang, endelig, afholdes på det sted identificeret fra tid til anden af ​​de studerende i henhold til den type projekt.

På hvilket sprog er kurserne?

Akademiske kurser afholdes på italiensk, er derfor påkrævet for udenlandske studerende et niveau af grundlæggende viden. Alle studerende skal grundlæggende kendskab til engelsk, da nogle af lektion moduler er på engelsk.

Kan jeg deltage i flere kurser samtidigt?

Nej. Den pædagogiske toårige plan for Roma Film Academy giver et betydeligt antal timer, der afsættes til tværfaglige foredrag eller fælles klasser, hvor to eller flere klasser arbejder sammen. Nogle dage, også give dobbelt klasse skift, så det er ikke muligt at deltage i to kurser på samme tid.

Kan jeg ændre mit kursus?

. Ja De første fire uger af forberedende kursus er defineret: det første år skal deltage i undervisningen af ​​alle akademiske kurser i skole. Denne periode er afsat til læsefærdigheder på både generelle afdelinger om teknisk udstyr og de hierarkier, der tydeliggør tingene for dem, der er ubeslutsomme om hvilket kursus du skal vælge. Ved afslutningen af ​​det forberedende er det derfor muligt at foretage en ændring over, som et resultat af indgangen test, der skal understøttes af læreren referent af den nye kurs er valgt.

Der er undersøgelser, afprøvninger eller kontroller i løbet af året?

Ja. Periodisk vi teste og uddannelsesmæssige tests. Disse, sammen med månedlige boremaskiner, med essays af enden det første år og disciplinære parametre, er de vigtigste aspekter, der udgør den akademiske dom, som er nyttige til optagelse på andet år. Ved udgangen af ​​det andet år, foruden, vil der være en afsluttende eksamen, der bestemmer godkendelse af eksamensbeviset kortfilm.

adgang

Hvad er de grundlæggende krav for at registrere til et kursus?

De grundlæggende krav til alle akademiske kurser er af alder, en studentereksamen, en høj duelighedsbevis og kendskab til det italienske sprog, en god film kultur og et grundlæggende kendskab til engelsk.

Da kravene til hvert kursus evalueres?

Kravene vurderes under indledende test, der bestemmer startniveauet for hver kandidat. Dog forbeholder skolen sig ret til at udføre under den toårige periode, efter eget skøn, yderligere kontrol for at overvåge fremskridtene i hver enkelt elev.

Hvad er indgangen test, og hvor længe?

Indgangen test vil vare cirka 30 minutter og er det instrument, som lederen af ​​Human Resources og læreren bestemme udgangspunktet for hver kandidat. Interviewet er også nyttigt at forstå, hvad der er den holdning og motivation af kandidaten. Ansøgere, der ikke opfylder, efter skøn fra skolen, er kravene anses uegnet. Indgangen test er fri og ikke binder til indskrivning. Du kan bestille en eller flere input beviser gennem de relevante formularer.

Jeg har erfaring i filmen / tv-industrien for at få adgang RFA kurser?

Nej. For at få adgang til RFA kurser er ikke nødvendigt at have en teknisk / kunstnerisk uddannelse i begyndelsen af ​​de to foregående år, da levering af uddannelse omfatter læsefærdighed for hver afdeling.

Jeg er nødt til at forberede materialet til at tage indgangen test?

Det er ikke nødvendigt at have produceret materiale, men du kan og bør bringe, når input teste deres potentielle allerede foretagne materialer (f.eks. Videoklip, korte, noveller, digte, fotografering portefølje, design, bog, script ekstrakter og lignende ). Materialerne skal bringes på USB-medier eller harddisk formateret til Mac; Han vil være læreren at vælge, hvad at se blandt de materialer, der præsenteres i fase af input-test.

Hvis jeg ønsker at tilmelde dig i handler klasse, jeg er nødt til at stå over for en retssag?

Selv for forløbet af fungerende forventes at individuel indgang test. Læreren kan efter eget skøn kræve læsning af en tekst eller spørge mere specifikke spørgsmål nyttigt at overveje startniveauet. Der er dog nødvendigt fremstillingen af ​​specifikke materiale.

Kan jeg tilmelde direkte i det andet år?

For nogle kurser kan du tilmelde direkte i det andet år efter bestået en optagelsesprøve.

Hvad er motivationen brev, som jeg sendte før min indgang test?

Følgebrevet er en kort præsentation af en kandidat skriver at forklare, hvorfor den har besluttet at foreslå en bestemt akademisk kursus, som er den erklærede mål, som enhver anden af ​​oplevelser, som undersøgelser har gjort. En kort præsentation af sig selv og motivation dermed ønsket om at foretage en teknisk / kunstnerisk karriere i den audiovisuelle sektor, som personalet RFA hjælp til at få et bedre indtryk af kandidaten. Brevet skal bestå af en enkelt side, eventuelt i en "mappe", det vil sige 1800 anslag inklusive mellemrum og gemt i PDF-format. De altid inkluderet: sted, dato, personlige oplysninger om ansøgeren, herunder navn, efternavn, telefonnummer og e-mail-adresse; fodnoter bør i stedet gives samtykke til behandling af personoplysninger opdateret med henvisning til lovbekendtgørelse nr. 196/2003.

Når jeg nødt til at sende en motiveret ansøgning til sekretæren?

Brevet skal sendes, når du har modtaget en bekræftelse på din indledende test. Det vil være sekretariatet at spørge dig denne formular, segnalandoti fristen for at sende og e-mail-adresse for at sende den.

registrering

Hvordan registrere?

For at tilmelde dig i akademiske kurser, du har brug for at tage en indgang test på det tidspunkt, gratis og uforpligtende registrering. Du kan bestille indgangen test under anvendelse af formular i en af sessionerne angivet af Roma Film Academy . Du kan ikke støtte indledende test på andre tidspunkter af året, og hver session har en anden tilmeldingsgebyr. Efter at have modtaget resultatet af din prøveperiode, hvis risultassi hensigtsmæssigt, vil sekretariatet informere dig hvad du skal gøre for at tilmelde dig.

Hvad er registrering?

Registrering er det nødvendige beløb til at bekræfte sin plads i klassen og skal betales kun for det første år efter den vellykkede kommunikation af indgangen testen. Tilmeldingsgebyret varierer afhængigt af sessionen, du abonnerer og give selv hvis du ikke har til hensigt at fortsætte med kursusdeltagelse. Du kan tilmelde efter at have modtaget de positive resultater af den indledende test, både i hovedkvarteret og on-line, efter de retningslinjer, som sekretariatet.

Hvad er de datoer og de frister, som for at tilmelde?

Tilmelding er åben fra marts til september 2018. Den skal betales beløb varierer afhængigt af den samling, hvor du tilmelder dig. Husk, at hvis du gør din indgang test i maj, og du opfylder betingelserne, kan du tilmelde dig endnu senere; Dog skal du betale udgifterne til undervisning forudsat i den pågældende måned. Til registrering anmodninger, der ankommer fra august, reserverne Skole for at indstille indgangen test kun til kurser, der stadig har pladser til rådighed.

Ved slutningen af ​​det første år, de er automatisk tilmeldt i den anden?

Ved slutningen af ​​det første år sekretariatet sender eleverne de formularer, der er nødvendige for at ansøge om optagelse på det andet år. Accept af anmodningen afhænger af den vej, i det første år, de endelige evalueringer af lærere og eventuelle disciplinære eller administrative foranstaltninger. Den studerende derfor beslutte at afslutte deres studier i det første år at få kun et bevis for deltagelse og dermed ikke forpligtet til at betale den linje af det andet år.

Hvad sker der, når du er medlem?

Have bestået indgangen testen, Sekretariatet sender de formularer, der abonnerer. Når sendt tilbage den udfyldte formular, du er officielt en RFA elev. For at perfektionere praksis, vil du blive bedt om at sende nogle dokumenter, den tid og måde specificeret af sekretæren:

 • kopi af certifikatet for studentereksamen;
 • 2 pasfotos, en trykt og en digital til at sende via e-mail;
 • stempel til en værdi af € 2,00;
 • kopi af skattelovgivningen;
 • certifikat for et godt helbred (kun for kurset i fungerende).

For udenlandske studerende er det også påkrævet:

 • certificering attesterer udstedelse af visum, der skal opnås undersøgelse på den italienske ambassade eller konsulat i deres bopælsland.

Hvor meget koster et kursus RFA?

Prisen for kurserne er angivet direkte i det konkrete kursus kortet.

Skolen har et maksimalt antal elever pr klasse?

Ja. Hvert år Akademiet definerer et maksimalt antal elever pr klasse i henhold til de kandidater, der anses for egnede og supply chain management. På denne måde bliver alle elever garanteret en høj profil uddannelse i form af undervisning undværes, plads og udstyr. Antallet af ledige pladser til indskrivning i det første år og for direkte én i det andet år er angivet direkte i klassen kortet.

akademisk Path

I løbet af de to år Akademiet tillader mig at gøre praktik?

Angivelsen af ​​School er at hellige sig fuld kapacitet på hyppigheden af ​​de kurser og produktionsaktiviteterne i løbet af den toårige. I undtagelsestilfælde, eller for særligt vigtige aktiviteter, Akademiet godkender perioder med uddannelse / praktik i løbet, men ikke i overensstemmelse med den pågældende uddannelse.

Kan jeg kombinere mit job med frekvensen på akademiet?

Akademiet er en altomfattende engagement: foredrag, selvstændig og gruppearbejde sessioner, udarbejdelse af månedlige og særlige begivenhed projekter, fylde RFA studerende rutine. E 'kan arbejde i somme tidsplaner, men enhver fravær på grund af arbejdsmæssige årsager ikke er berettigede.

Som det understøtter Akademiet i at komme ind på arbejdsmarkedet?

RFA følger sine elever indtil endt uddannelse og fortsætter med at overvåge dem efter. Afhængigt af de særlige forhold, som den studerende har udviklet over to år, den erhvervede professionalisme og fortjeneste af hver elev, at skolen rapport profilen af ​​den studerende eller elev nominere produktioner og professionelle job. direkte indgang i den professionelle kredsløb er ikke garanteret endnu mere, hvis en af ​​de tekniske eller etiske standarder ikke er opfyldt i udtalelsen fra skole.

Kan jeg arbejde for Academy?

Ja. Det sker ofte, at en tidligere elev blive associeret virksomhed eller assistent til uddannelsesformål eller tekniske segmenter af RFA. Professionalisme, kvalitet, pålidelighed og samlede pensum tidligere elev er vigtige parametre i udvælgelsen af ​​samarbejdet.

Hvilke beviser får jeg til slutningen af ​​kurset?

Studerende, der fuldføre studieforløbet angivet af skolen, opnåede udgivelsen af ​​Postgraduate Diploma. I tilfælde af opgivelse af kurset eller den studerendes suspendering fra de erfaringer, vil de kun blive udstedt certifikater, der er angivet i School forordninger.

Hvordan kan jeg blive en "RFA ambassadør"?

Den "ambassadør" (eller ambassadører) er alumner, der arbejder i skolen foreslå arrangementer eller aktiviteter uden for undervisningen og gøre vejledning arbejde hen imod skolens elever. Ved afslutningen af ​​deres studier, kan du blive overført til sekretariatet, efter et job til at blive en "ambassadør". Hvis ledelsen mener, at du har alle de krav til at repræsentere Academy, kan du blive en "ambassadør" og nyde fordelene knyttet til dette tal.

Kan jeg deltage i RFA aktiviteter, selv når jeg er færdig med mit kursus?

Ja. Akademiet vil holde din kontaktperson i databasen for evidenziarti initiativer, events, lejligheder eller forretningsmuligheder, afhængigt af dine kvalifikationer. Hold dig opdateret, så kontakterne kommunikere til sekretariatet e-mail og telefon.

Vi kan tilbyde kurser i italiensk med engelske moduler. Vi tilbyder ikke kurser udelukkende på engelsk.

Program undervist i:
Italiensk

Se 5 flere kurser fra Roma Film Academy »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
6,500 EUR
- pr akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date