Specialisten i luftfart forvaltning bærer ansvaret for forvaltningen og udviklingen af ​​selskabet eller dets underenheder. Formålet med deres arbejde er at sikre en koordineret og velfungerende alle dets underenheder derved lette driften af ​​hele virksomheden i sin helhed.

I løbet af deres studier de studerende specialitet Aviation Management lærer om det arbejde, organisering af forskellige flyselskaber. I teoretiske emnekurser eleverne får de nødvendige teoretiske baggrund: - Generelle emner i luftfarten: Grundlæggende Luftfartssikkerhedsagentur, Aviation meteorologi, aerodynamik, Aircraft Konstruktioner, operationelle procedurer og Flyveplanlægning mv

  • Generel business-relaterede kurser i løbet, hvor de studerende fokuserer på organisering af luftfartsaktiviteter: Grundlæggende Aviation Company Customer Service, Marketing, Grundlæggende om økonomisk Bogføring - Luftfart og miljøbeskyttelse, Grundlæggende logistik osv.

Speciale fag: Booking Systems Management, Lufthavns teknologi og udstyr, Aviation Company Management, osv.

Det er af allerstørste betydning for luftfarten ledende medarbejdere til at have et godt kendskab til engelsk og business etikette.

Kurset for luftfart ingeniører varer fire år, og mængden af ​​studier er 240 ECTS-point. Undersøgelsen proces falder i tre faser:

  • Grundlæggende undersøgelser varer tre semestre (90 ECTS). Kurset består af forelæsninger og praktisk uddannelse, og tjener som grundlag for en akademisk grad kursus. Undersøgelserne udføres i samarbejde med Universitetet i Tartu og estiske University of Life Sciences.

  • Grundlæggende luftfart undersøgelser sidste for ét semester (30 ECTS).

Specialisering begynder efter afslutningen af ​​kurset i basisuddannelse luftfart og falder i to faser:

1.. Grundlæggende faglig uddannelse og

  1. Specialiseret uddannelse. Særlige kurser (op til 120 ECTS) sidste for fire semestre. Undersøgelserne udføres i samarbejde med Tallinn University of Technology og den praktiske uddannelse i samarbejde med forskellige luftfartsmyndigheder virksomheder og institutioner i Estland og i udlandet.

At opgradere fra Akademiet eleverne nødt til at skrive en graduering afhandling og bestå eksamen, afhængigt af den valgte speciale.

Undervisningssproget på EAVA er det estiske sprog undtagen for de fælles kurser, der udbydes til ERASMUS-studerende, der er udført i det engelske sprog.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Estonian Aviation Academy »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date