Read the Official Description

Law and Society i Kina

Arrangør:

Finsk China Law Center, Det Juridiske Fakultet, Universitetet i Helsinki

Relaterede Degree programmer:

Kandidatuddannelsen i International Business Law, Master of International and Comparative Law

DATOER:

8.-2017/08/18

PRISER:

600-900 EUR

CREDITS:

5 ECTS

KOORDINATOR:

Zhang Yihong

Target studerende

Dette kursus er designet til at give de studerende praktisk viden om det kinesiske retssystem. Kurset er velegnet til både jurastuderende og studerende fra beslægtede discipliner, såsom asiatiske undersøgelser, økonomiske videnskaber, statskundskab og samfundsvidenskab. Studerende både med og uden forudgående juridisk viden og studier af Kina opfordres til at tilmelde.

Synopsis

Dette Helsinki Summer School Kurset undersøger centrale spørgsmål i kinesisk lov og samfund. Formålet med dette introduktionskursus er at give de studerende et fundament af retssystemet i Folkerepublikken Kina. Studerende vil lære om kinesisk juridiske institutioner, samfund og styreformer. Ved at deltage foredrag af kinesisk lov eksperter og diskutere udvalgte papirer, vil de studerende undersøge, hvordan loven fungerer i det moderne Kina.

Hver session vil dække et bestemt emne i et område med kinesisk lov. Emner, der skal dækkes i løbet omfatter retskilder, roller retsvæsenet og andre juridiske institutioner, juridiske reformer og udvikling af selskabsretten, arbejdsret, strafferet, civilsamfundet og menneskerettighederne i Kina.

Studerende vil være forpligtet til at deltage i undervisningen, komplet krævede læsning og deltage i klasse diskussioner. Credits vil blive tildelt på grundlag af gruppe præsentationer i slutningen af ​​kurset.

Læringsmål

Efter endt kursus, vil de studerende

  • er blevet fortrolig med den nuværende stipendium på kinesisk lov og samfund;
  • forstå betydningen af ​​loven i det kinesiske samfund og kinesisk retstradition;
  • har fået en generel viden om vigtige grene af kinesisk lov, herunder forfatningsret, selskabsret, arbejdsret og lov om udenlandske investeringer, civilsamfund og menneskerettigheder mv

Kursus format og undervisningsmetoder

Kurset kombinerer forelæsninger af kinesiske og europæiske eksperter, gruppearbejde og studenteroplæg. Studerende vil have interaktive diskussioner med undervisere og klassekammerater på grundlag af forelæsninger og præ-klasse læsning.

Midler og kriterier for vurderingen

Karakterskala: 5 = fremragende 4 = meget god 3 = god 2 = gennemsnit 1 = dårlig 0 = mislykkes.

Vurderingen vil blive baseret på: klasse deltagelse, herunder gruppe præsentation og diskussion (30%) + lære dagbog af præ-klasse læsning og foredrag (70%).

Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by Helsinki Summer School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
11 dage
Fuldtid
Price
600 EUR
600-900 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date