Loughborough College har kørt en International Foundation Programme i over 12 år. I de sidste 6 år, har dette program været en dual-partnerskab med Loughborough University. Vi vender tilbage til at have ejerskab til programmet igen i 2017, mens de stadig bevarer tætte forbindelser til universitetet.

Den Loughborough College International Foundation Programme er designet til internationale studerende, der har gode ende af skole kvaliteter, men har behov for et ekstra studieår, før du begynder deres universitetsstudier i Storbritannien.

Der lægges særlig vægt på fagspecifik undervisning at forberede eleverne til deres valgte uddannelsen, samt at udvikle undersøgelsen nødvendige færdigheder for succes i en uafhængig læringsmiljø.

10 grunde til at vælge Loughborough COLLEGE INTERNATIONAL FOUNDATION PROGRAM

1. ANERKENDELSE

Vi har en dokumenteret track record for at levere fremragende programmer. I fortiden, over 70% af vores studerende udviklet sig til en top 20 britisk universitet og over 85% udviklet sig til en top 30 britisk universitet, med de fleste forløber til Loughborough University.

2. STUDIESTIPENDIER

Loughborough College er glade for at tilbyde en række prestigefyldte internationale stipendier til 2017 post. Delvis undervisning gebyrfrihed på 20% (£ 2250) er tilgængelige for internationale studerende. Efterspørgslen efter stipendier kan være større end udbuddet; at maksimere dine chancer, ansøge om Loughborough College International Foundation Programme så tidligt som du kan. Vi vil rådgive dig, hvis du vil blive tildelt et stipendium sammen med dit tilbud brev.

3. HJÆLP MED ENGELSK

Der er to niveauer af Academic English Language klasser til rådighed, samt IELTS Support for dem, der har brug for det, hjælper dig til at få mest ud af dine studier i Storbritannien.

4. VALG AF PATHWAYS

Vælg en vej skræddersyet til din valgte grad program, som indeholder passende moduler til progression. Alle moduler bruger også online support til at hjælpe dig studere, revidere og opnå de bedste kvaliteter, du kan.

5. INDKVARTERING

Bo i fantastisk kollegieværelser på kollegiet campus og kun få minutter fra Loughborough livlige bymidte.

6. Loughborough STUDERENDE 'UNION

Bliv medlem af Loughborough Students 'Union, stemte nummer 1 for studerende erfaring, og få involveret med over 90 sportsklubber og foreninger.

7. En-til-en støtte

Din Progress Tutor vil tage en særlig interesse i din faglige udvikling, hjælper dig med at planlægge dit arbejde, tilbyder rådgivning om universitetet, og vejlede dig gennem UCAS ansøgningsprocessen.

8. fantastiske faciliteter

Undersøgelse i vores helt nye, £ 14 millioner undervisning og læring plads. Nyd adgang til nogle af de bedste sportsfaciliteter i Storbritannien. Uanset om du er en elite atlet, en ivrig amatør sportsudøver eller et komplet nybegynder, har vi faciliteterne og støtte til at hjælpe dig nyde den aktive side til dine studier, mens i Loughborough.

9. DEDIKERET INTERNATIONAL TEAM

Vores dedikerede International Team er her for at støtte dig, før du ankommer, og i hele din tid i Storbritannien. Uanset om det er at registrere med en læge, hjælpe kontakt med familien derhjemme eller give anbefalinger af gode steder at besøge, vi er her for at hjælpe.

10. PLACERING

Loughborough har fantastisk jernbane- og flyforbindelser: være i London eller Paris i en time og en halv! En kompakt, traditionel købstad med gode cykelruter og busforbindelser, er det let at komme rundt og Loughborough har alt, hvad du behøver fra store high-street butikker til små uafhængige butikker.

UNDERVISNING OG SUPPORT

Loughborough College International Foundation Program elever kan være sikre på, at hele deres studier, vil de modtage høj kvalitet akademiske undervisning, vejledning fra en Progress Tutor, og løbende hjælp og rådgivning fra en erfaren international Team. Andre studier fordele kan nævnes:

 • undervisning personale med erfaring i støtter elever i hele overgangen til at studere i Storbritannien
 • mulighed for at studere med studerende fra hele verden
 • støtte til at udvikle både de sproglige og studere færdigheder er nødvendige for succes på universitetet i England
 • studere gennem seminarer, foredrag, gruppearbejde, uafhængig forskning og laboratoriearbejde

Alle Loughborough College International Foundation Programme studerende foretage en omfattende induktion, der introducerer dem til deres kursus, kollegiet, det omkringliggende område, og bor i England, gennem en række aktiviteter og arrangementer. Denne underholdende og informativ erfaring sikrer, at de studerende hurtigt løse i kollegiet, samtidig giver en ideel mulighed for at møde nye mennesker og få nye venner.

PROGRESS TUTOR

Hver international studerende på Loughborough College er tildelt en dedikeret Progress Tutor som tager en særlig interesse i deres faglige udvikling, hjælpe dem med at planlægge deres arbejde og tilbyder rådgivning om yderligere undersøgelse. Progress Tutorer foretage regelmæssige anmeldelser for at sikre, at de studerende udvikler på deres kursus og opnå deres mål. Hvis eleverne har problemer med deres kursus, vil deres Progress Tutor støtte dem ved kontakt med andre College personale og vejledere. De vil forsøge at hjælpe med at løse eventuelle problemer i forbindelse med den studerendes faglige studieprogram, såvel som personlige spørgsmål, der kan påvirke deres fremskridt.

Ved starten af ​​programmet, de studerende mødes med deres Progress Tutor at diskutere studieplaner, tidsplaner, strukturen i den Loughborough College International Foundation Programme, og livet på kollegiet. Progress Tutor guider også og støtter de studerende i løbet af deres UCAS ansøgning og specialist rådgivning gives til at hjælpe de studerende med at gøre deres universitet valg og beslutte, hvilken kurs der er bedst for dem.

PROGRAM STRUKTUR

Den Loughborough College International Foundation Programme er en fleksibel læring erfaring, der tilbyder både mellemliggende og højere niveau Academic English Study (AES) klasser, samt et stort udvalg af fagspecifikke moduler. Programmet består af fire hovedelementer:

1. Akademisk engelsk undersøgelse

Disse klasser hjælpe eleverne med at udvikle de færdigheder afgørende for succes på universitetet, herunder notatskrivning, forsker, udvidet skrivning, præsentere, og opsummering.

2. Fagspecifikke moduler

Disse fokuserer på at udstyre de studerende med fundamentet niveau genstand viden, der kræves for at komme videre til mere specialiserede studier på universitetet. Skriftlig og udviklet over mange år specifikt med internationale studerende i tankerne, vil de hjælpe dig med at lære alle de væsentlige emne viden til din universitetsstudier.

3. Tutorials

Progress Underviserne arbejder tæt sammen med de studerende i hele programmet, støtter dem i deres faglige udvikling og overvåge deres fremskridt. De tilbyder rådgivning i regelmæssige møder, hjælpe studerende til at anvende gennem UCAS for universitetet og sikre, at de får den bedst mulige uddannelse i løbet af deres tid på kollegiet.

4. IELTS support

Engelsksprogede vejledere er klar til at støtte de studerende, der har brug for at forbedre deres IELTS score før du starter deres uddannelse. Du vil studere 3 timers IELTS ugen, intensivt og har adgang til British Council Road til IELTS software, som er gratis for vores studerende giver yderligere 120 timers studier materiale.

Længde af programmet: To semestre af 12 uger undervisning. 1 Indledning uge for begge semestre. 2 Revision uger. Eksamen periode over 2 uger.

KURSUS PATHWAYS og moduler

De fagspecifikke moduler udvalgte vil afhænge af den enkelte studerendes valgte uddannelsen og dens adgangskrav. Studerende er forpligtet til at tage 8 moduler i alt og hvert modul er værd 15 point. Hele forløbet består derfor af 120 point. Hvert modul indeholder 150 Guidede Learning Timer (GLH).

Studerende vil vælge deres vej, som indeholder nogle obligatoriske og nogle valgfrie moduler. Disse moduler er blevet valgt som den mest egnede til progression, maksimere deres berettigelse til deres bachelor emne valg.

 • Hvert modul består af 150 Guidede Learning Timer, der er opdelt mellem tutorials, foredrag, seminarer, praktiske klasser eller guidede uafhængig undersøgelse efter behov til modulet.
 • Alle studerende studere 4 moduler pr 12-ugers semester. Hvert modul består af 4,5 timers in-class kontakt gang om ugen, i alt 18 timer om ugen.
 • IELTS lektioner vil være yderligere 3 timer om ugen for de studerende med mindre end 6,5 samlet.

Indlæggelser kriterier

En akademisk IELTS for UKVI score på 5,0 samlet, med ikke mindre end 4,5 i hver del.

 • Fem C kvaliteter eller derover på GCSE eller O-niveau
 • Matematik er nødvendig for enten forretning Matematik eller gældende Matematik moduler
 • En relevant videnskab er nødvendig for enten fysik, kemi eller biologi moduler.
 • Tre C kvaliteter eller over på AS-niveau
 • Svarende til DDD på A-niveau

Ansøgningerne vil blive hilst velkommen fra studerende, der har gennemført andre high school kvalifikationer. Kontakt Det internationale Kontor for yderligere rådgivning.

VURDERING

Programmet sigter mod at forberede de studerende til videregående uddannelse og for de forskellige former for vurdering af, at de kan forvente at støde på et universitet i England. Læring vurderes gennem en kombination af kursusaktiviteter opgaver og end-of-modul undersøgelser. Nogle moduler stole helt på kursusaktiviteter vurderinger; mens andre vurderes gennem en kombination af kurser og end-of-modul undersøgelser. Eksamen foregår i slutningen af ​​1. semester (januar), og 2. semester (juni); mens kursusaktiviteter frister forekommer regelmæssigt i løbet af skoleåret.

Kursusaktiviteter opgaver spænder fra summationer og udvidede essays til præsentationer, forskningsprojekter og laboratorie rapporter. Studerende får fuld støtte under klasser og tutorials som forberedelse til deres vurderinger og også været med til at udvikle de planlægnings- og tid ledelseskvalifikationer kræves for at lykkes i dem.

Hvert modul på Loughborough College International Foundation Programme er markeret ved hjælp af følgende indplaceringskriterier:

Passere Fortjeneste Distinction
40 - 59% 60 - 69% 70% +

KURSUS PATHWAYS

 • Forretning Pathway
 • Science & Engineering Pathway
 • Sport Pathway
 • Computing, Kommunikation & Media Pathway
Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Loughborough College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 semestre
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato