Læs den officielle beskrivelse

VISION
INTEGRADORA
ORGANISATION
OG DIN VIRKSOMHED

MÅL

  • Udvikle en samlet og strategisk vision for organisationen, så du kan fortolke konkurrencepræget miljø, vælge strategier, definere mål og styre virksomhedens kommunikation selskab.
  • Viden og værktøjer til at indarbejde forskellige funktionelle områder i en virksomhed (Human Capital, Operations, Projekter) at analysere og håndtere de mange faktorer, der påvirker forretningsmæssige beslutninger.
  • Få viden og værktøjer for marketing og salg, for at forstå de relevante variabler af en integreret marketing plan, forbrugeradfærd og hvordan man opbygger effektive salgsteams.
  • Anvendelse økonomiske og finansielle værktøjer til at styre forvaltningsindikatorer, regnskabsoplysninger og fortolkning af økonomiske variabler beslutningsgrundlag.
  • Identificer og opleve vigtigheden af ​​en omfattende og tværorganisatorisk ledelse gennem anvendelse af business management simulatorer.

modtagere

Executives med et minimum erfaring i 3 år i ledende stillinger, der søger en integreret vision for virksomheden og de forskellige funktionelle områder af organisationen.

Undersøgelse plan

  • Organisatoriske ledelse · 30 timer.
  • FINANS OG ØKONOMI · 30 timer.
  • MARKEDSFØRING OG SALG · 30 timer.
  • Corporate Strategy · 20 timer.
  • SIMULATION · 20 timer.

Certificering

University of California i Irvine - Udvidelse og ADEN International Business School, fællesskab tildelt certifikat af specialisering (^) i Management Development at fuldføre timers undervisning og videregive vurderingerne forudsat.

(^) Certifikater for efteruddannelse, som ikke bevise titel eller grad, der skal udstedes i USA. ADEN forbeholder sig ret til at ændre certifikater, som, partneruniversiteter og professorer på grund af force majeure eller årsager uden det. I sådanne tilfælde de afløses af andre af lignende prestige og akademisk kvalitet.

Metode

ADEN har udviklet en interaktiv læring pædagogisk model kaldet MODEL TRANSFER Perikles, der muliggør overførsel af viden erhvervet til arbejdspladsen med en praktisk tilgang; udviklet et interaktivt virtuelt fællesskab med et klasseværelse supplement.

For at styrke fastholdelse og anvendelighed, en digital og bestyrelse, baseret på matematiske modeller, som tillader at opleve og spille situationer inden for erhvervslivet, hvor beslutningerne træffes, og deres indvirkning er kontrolleret på en intensiv brug af simulatorer sker legende miljø.

Evalueringen Programmet består af multiple-choice test i online-mode, integrativ sag og praksis med en simulator, der er registreret i den virtuelle Fællesskabet.

Dette program understøttes af supplerende litteratur forfattet af fakultetet ADEN at deltagerne leverede.

Program undervist i:
Engelsk
Spansk

Se 7 flere kurser fra ADEN Tegucigalpa »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Feb. 2020
Duration
130 timer
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019, Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019, Feb. 2020