MÅL
I denne cyklus af uddannelse vil du lære at håndtere og organisere produktion og service i køkkenet, bestemme tilbud og ressourcer, styre aktiviteterne i indkøb, produktion og service, for at opfylde de økonomiske mål, efter protokoller etablerede kvalitet og handle i overensstemmelse med standarder hygiejne, forebyggelse arbejdsskader og miljøbeskyttelse.
Kursus program
Professionelle moduler første år
- Kontrol af levering af råvarer (65H).
- Undervisning og vejledning (90h).
- Kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed og hygiejne (95h).
- Kulinariske fremstillingsfremgangsmåder (265h).
- Engelsk 2 (90h).
- Programmeringssproget og bevarelse processer i køkkenet (265h).
Professionelle moduler Andet år
- Uddybninger af kager og bagværk i køkkenet (140H).
- Menneskelige ressourcer og ledelsesteams restaurering (65 timer).
- Forretning og iværksætterånd (60h).
- administrative og kommercielle restaurering (70 timer).
- Produktionsstyring i køkken (170h).
- Mad og ernæring (55T).
- Køkken projektledelse (40h).
- Træning på arbejdspladser (400h).
karrieremuligheder
- Direktør for mad og drikke.
- Direktør madlavning.
- Produktion manager i køkkenet.
- Chef.
- Anden kok.
- Leder af cateringvirksomhed.
- Chef de partie.
- Cook.
- Commissær og kælder manager.
faglig progression
- Faglig specialisering kurser.
- En anden videregående niveau Erhvervsuddannelse med mulighed for validering af professionelle moduler efter gældende regler.
- Nationale og Internationale Studier University med passende validering af ECTS-point i henhold til forskrifterne.
- Adgang normalt sidste år af bachelor (International Grade Studerede bestemt område).
Ved slutningen af vores undersøgelser kan eleverne demonstrere Cambridge Advance Level (ved at bestå den officielle undersøgelse evalueret på Center).
Centre, hvor kurset undervises
CampusFP Arganda
Program taught in:
This course is
Campus based