Read the Official Description

FRENCH

Målet er at gøre kandidaterne til effektiv kommunikation i hverdagen og arbejdslivet på flere niveauer: relationer i virksomheden og udenfor, kunderelationer og hierarkiet. Formålet er også at give dem mulighed for at kommunikere mundtligt, for at lære, at dokumentet, for at forstå en besked, til at bære en besked, sætter pris på en besked eller situation.

FREMMEDSPROG

Et fremmedsprog

Forskning orienteret ordforråd til virksomhedens behov. Forbedret forståelse af talesprog i dets mangfoldighed af accenter, og talefærdigheder. Undersøgelse af tekster, tidsskrifter specifik til erhvervet. Lær at læse hurtigt og godt. Skrive Business Letters der beskæftiger sig med de mest almindelige udfordringer i praksis (oplysningstjenester, udarbejdelse af estimater, korrespondance med udenlandske agenturer, krav og opfølgning mv.). Øvelsesmuligheder: Rapid udsatte improviserede samtaler, tage noter, skrive eller sammentrækning af tekster, rapporter.

Fremmedsprog B

Forskning orienteret ordforråd til virksomhedens behov. Forbedret forståelse af talesprog i dets mangfoldighed af accenter, og talefærdigheder. Undersøgelse af tekster, tidsskrifter specifik til erhvervet. Lær at læse hurtigt og godt. Skrive Business Letters der beskæftiger sig med de mest almindelige udfordringer i praksis (oplysningstjenester, udarbejdelse af estimater, korrespondance med udenlandske agenturer, krav og opfølgning mv.). Øvelsesmuligheder: Rapid udsatte improviserede samtaler, tage noter, skrive eller sammentrækning af tekster, rapporter.

ALMINDELIGE OG TURISME ØKONOMI

Grundlaget for økonomisk viden. Finansieringen af ​​økonomien. Forordning. Internationale økonomiske relationer. Den globale økonomi. Den økonomiske cyklus og turisme. Turisten marked og dets aktører. Udviklingspolitikker i sektoren.

LOV

Lov og økonomisk aktivitet. Hotelbranchen og kommerciel aktivitet. Arbejdsforholdene i gæstfrihed business. Vanskelighederne ved hotel-og restaurationsbranchen virksomheder. Retsforhold på gæstfrihed virksomhed og / eller restaurering med forbrugerne. De bindinger i restaurationsbranchen og catering til forbrugerne.

SPAR NU

Virksomheden designer og mangfoldigheden i virksomheden. Virksomheden i produktionssystemet. Selskabets beslutning center. Den virksomhed, organisation og mennesker. Forvaltning af menneskelige ressourcer. Virksomheden og dens strategiske tilgang. Virksomheden, samfund og etik.

Økonomistyring, skattemæssige og finansielle

Oversigt over tekniske og ledelsesmæssige evner. Administrativ organisation og IT. De regnskabsmæssige oplysninger system. Oplysningerne management system. Andre værktøjer. Driftsbudgetter. Styringen af ​​driftsresultater. Udførelsesformen af ​​instrumentbrættet. Økonomiske og finansielle aspekter af iværksætteri.

MARKETING

Markedsføringen tilgang. Kendskab til de behov og markedet. De mercatiques variabler. Andre variabler mercatiques.

Applied Sciences

Fødevarekvalitet. Ergonomi, komfort og sikkerhed. Hygiejne og vedligeholdelse af lokaler, udstyr, materialer, belægninger og tekstiler. Psychosociologie fødevarer.

PROFESSIONAL TEKNISKE

Kulinarisk teknisk forskning og udvikling. Systemer. Udstyr. Planlægning. Production. Animationen produktion. Optimering. Mad og drikke viden. Procedurer og dokumenter, der kræves for at drive systemgendannelsen eller service. Fordele restaurering. Driften af ​​udløbene. Det faktureringssystem og kroppen. Animation i restaurering. Kommercielle medier restaurering. Modtagelse og markedsføring af catering. Den operationelle forvaltning af de menneskelige ressourcer. Kontrol, kvalitet og genoprette produktiviteten. Indretning og professionel kommunikation. Værten-hosting koncept. Arbejdstilrettelæggelse. Udformningen af ​​produktet. Salg momentum. Diagnose og kontrol.

ENGINEERING OG VEDLIGEHOLDELSE

Hotellet teknik og restaurering. Gennemførelsen af ​​en investering operation. Interessenter. De planlægningsforskrifter. Programmering. Vedligeholdelse. Sikkerhed. Design principper. Baggrunden for interventionen. Definitionen af ​​arealkrav, indretning og udstyr. Teknisk ingeniør elementer af restauranter. Den business case for en konsultation udstyr marked.

KURSER

Arbejdsplads nedsænkning i alt 16 til 20 uger, heraf 12 på hinanden følgende uger i det første år. De resterende uger kan opdeles i en eller flere parter i en eller flere virksomheder.

Program taught in:
Fransk

See 2 more programs offered by Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date