Aldrig før har instruktøren ikke var tilgængelig, så mange værktøjer til at udvide udtryksmuligheder biograf. Direktør er baseret på viden om drama, moderne filmproduktion arbejde med skuespilleren, evnen til at arbejde på projektet, til at lede holdet. Under eksperimenter med genrer, metoder og teknologier til instruktøren er ikke kun vigtigt at udvikle din egen stil, men vigtigst af alt - lære at løse problemet på ethvert kreativt projekt professionelt.

Uddannelses-program, der sigter på at opbygge faglige færdigheder, viden og færdigheder rettet til at arbejde på et projekt. Inkluderer kursus i drama, det grundlæggende i filmproduktion, der arbejder med skuespilleren, der er baseret på de nyeste teknologier i billedkunst, samt en obligatorisk praksis, baseret på det arbejde på rigtige projekter. Skolen har sin egen ressourcebase til mastering moderne teknologi i film.

Kurset formål

Forberedelse professionel instruktør, har de aktuelle teoretiske, praktiske, teknologiske redskaber til at gennemføre enhver kreativ idé.

Træning

Kurset omfatter udvikling af teoretiske og praktiske moduler på filmhistorien, drama, instruere, der arbejder med skuespillere, teamledelse, etc. Studerende vil lære at praktisere alle faser af film og de nyeste teknologiske værktøjer. Samarbejdsprojekter med tilstødende skole fakultet indebære konstant praksis og mulighed for at eksperimentere.

Graduate

Efter endt uddannelse modtager den studerende et eksamensbevis for erhvervsfaglig uddannelse i "ledelse", samt gennem karrieren center har mulighed for at præsentere deres arbejde for førende russiske og udenlandske reklamer, tv og filmselskaber.

Læring format

Deltid: 16 akademiske timer om ugen (02:00 på hverdage og en hel fridag).

Indgang test

Om optagelse på skolen, skal udfylde et ansøgningsskema og bestå et interview. At sende en invitation til interviewet senest 10 dage før interviewene i den valgte stream essay om "Hvorfor jeg ønsker at blive en filmskaber." Efter kontrol essay hurtig afgørelse om ansøger til en samtale. Meddelelse af afgørelsen med tidspunktet for interviewet vil blive sendt til dig via e-mail senest 2 dage før interviewene i den valgte stream.

Portefølje vil øge chancerne for en vellykket overdragelse af optagelsesprøver. Man kan forestille sig en bred vifte af kreative værker, såsom scripts, videoværker, storyboards, installation af en film eller video.

Dato for indgangen test

I 2014 vil interviews blive afholdt i tre strømme i juli, august og september. Præcise datoer vil blive givet senest 30. marts.

Se 9 flere kurser fra Moscow Film School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Price
110,000 RUB
semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date