Read the Official Description

LAS Summer Language Programmet er et intensivt program bestående af to valgfrie streams, engelsk eller fransk. Formålet er at øge elevernes færdigheder, evner og tillid til deres valgte sprog. Studerende er opdelt i grupper baseret på en passende aldersgruppe og evne. Læring foregår ind og ud af klasseværelset, og hver uge bliver tema for at tilføje fokus og rigdom til sprogforkøbsprocessen.

Engelsk stream

LAS Summer-programmet er et engelskspråkligt miljø. Vi erkender dog, at nogle elever ikke er helt klar til denne engelsksprogede oplevelse. For de studerende tilbyder vi tre niveauer af specifik engelsk engelsk undervisning, Elementær, Intermediate og Advanced. Ved indgivelse af ansøgning vælger elever / forældre det niveau, de synes bedst repræsenterer deres studerendes evner. Ved ankomsten på campus træffer de en placeringstest for at bekræfte, at de er indskrevet på det korrekte niveau. Hvert niveau tilbyder en række læringsmuligheder, der omfatter læsning, skrivning, tale og lyttefærdigheder.

Engelsk Elementary

Studerende på dette niveau skal have et grundlæggende kendskab til engelsksprog. De skal kunne forstå og følge grundlæggende kommandoer eller have tillid til at bede om hjælp, når det er nødvendigt. Typisk kan de forstå talte engelsk, men kan ikke være i stand til at læse eller skrive mere end en sætning på engelsk. En høj prioritet for denne klasse er at forstærke kommunikationsevner og udvide læsnings- og skrivefærdigheder med det formål at hjælpe eleverne med at føle sig godt tilpas, ikke bare på LAS, men også i et hvilket som helst engelskmiljø.

Engelsk Mellemliggende

Studerende på dette niveau har typisk brugt et par år på at studere det engelske sprog. De kan deltage i samtaler, læse og måske nyde film på engelsk. Selvom deres ordforråd kan være begrænset, kan elever på dette niveau danne konklusioner eller tegne afledninger, fordi de forstår sammenhæng.

Engelsk avanceret

Avancerede engelsksprogede elever har en solid forståelse af sproget, men kræver yderligere forstærkning i regler, kontekst og mening. Disse studerende er også interesserede i at udvide deres ordforråd i et forsøg på at opnå engelsk sprogfærdighed. Studerende i denne klasse bør forvente en rimelig mængde læsning og skrivning samt åbne diskussioner om emner, der vil udfordre deres evne til at kommunikere og tænke på engelsk.

64468_DiverseGirls.jpg

Fransk strøm

Leysin American School ligger i den fransktalende del af det vestlige Schweiz. Af denne grund er LAS Summer-programmet ideelt placeret til at tilbyde et fransk sprogprogram til studerende, der ønsker at lære eller praktisere deres franske færdigheder. Det franske sprogprogram tilbyder tre niveauer af instruktion, elementær, mellemliggende og avanceret. Ved indgivelse af ansøgning vælger elever / forældre det niveau, de synes bedst repræsenterer deres studerendes evner. Ved ankomsten på campus træffer de en placeringstest for at bekræfte, at de er indskrevet på det korrekte niveau. Hvert niveau tilbyder en række læringsmuligheder, der omfatter læsning, skrivning, tale og lyttefærdigheder.

Fransk elementær

Dette niveau er for studerende, der er nye til at lære fransk. Målet med klassen er at introducere eleverne til sproget, lære dem nogle fundamentale og udsætte dem for fransk kultur. Gennem disse stier vil eleverne udvikle en kærlighed til eller i det mindste en påskønnelse for fransk sprog.

Fransk mellemliggende

Studerende vil lære og praktisere grundlæggende franske samtale og læsning færdigheder. Vi lægger vægt på temaer, der vil hjælpe eleverne med at skabe tillid til rejser, shopping og underholdning på fransktalende steder. I klassen er aktiviteterne varierede og kan omfatte partner- eller gruppevirksomhed, videoer, musik og selvfølgelig fransk mad.

Fransk avanceret

Fordi elever på dette niveau typisk har flere års læring bag dem, lægger vores avancerede klasser høj prioritet på samtale- og læsekompetencer. Lærere anvender også forskellige læringsmetoder til at hjælpe eleverne med at styrke deres lyttefærdigheder, bygge deres ordforråd og øve deres skrivning. Vores mål for studerende på dette niveau er at hjælpe dem med at få tillid ved at bruge deres fransk sprogfærdigheder i et indfødt fransktalende miljø.

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Leysin American School »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Juli 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Price
4,950 CHF
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date