Læs den officielle beskrivelse

De er kreative og interesseret i et design program? Hvis du vil anvende en kreativ portefølje er nødvendig - men hvilken slags arbejde prøver du ønsker at vise? Hvad er kunstnerisk overbevisende, som er temmelig ikke? Hvordan forbereder du dig sessionen før, i bedste fald?

Kom til AMD og bringe din tegnebog eller arbejde med. Dette kan tegninger, collager, fotografier, design med Skriften (flyers, Abizeitung, fødselsdag påmindelse, etc.) eller steder være - alt efter hvor du udtrykke din kreativitet.

Vi giver dig feedback på din tegnebog og rådgive dig. Hvilket arbejde har potentiale? Hvilke aspekter kan forbedres yderligere? Hvordan man kan optimere porteføljen som sådan? Til dette tager vi den tid og give dig både gruppe og individuelle interviews.

Kontakt For at lave en aftale behage studievejleder af deres ønske placering.

De ønsker på AMD Akademie-tilstand

Vi støtter dig med vores personlige rådgivning i søgningen efter et passende tilbud. Gennem vores forskellige oplysninger og råd har du mulighed for at blive bedre bekendt med de uddannelsesprogrammer og studieliv, AMD Akademie-tilstand

For at bestemme den passende for dig information og rådgivning kursus, skal du kontakte studievejleder på din ønskede placering og lave aftaler for en eller flere af de nedenstående tilbud:

Du ønsker at finde ud af, hvilke undersøgelse er tilgængelige på AMD? Vi sender dig det første skridt vores detaljerede informationspakke med posten. Her finder du informationsmateriale til hele pædagogiske tilbud af AMD, AMD-finansiering rådgiver og gode råd til din yderligere oplysninger og rådgivning.

UNDERSØGELSE RÅDGIVNING

De har allerede besluttet at gå i gang med en kreativ undersøgelse og karriere? Interesseret i områderne mode og design, men ved endnu ikke, i hvilken retning det skal gå, præcis? Vi vil rådgive dig i en personlig samtale om vores ydelser og besvare dine spørgsmål om kursets indhold, jobmuligheder, adgangskrav, frister, finansiering, integreret i udlandet og ansøgningsprocessen.

Analysen af ​​dine personlige styrker og potentiale står altid i centrum. Efter samtalen viser vi dig gerne til vores campus og lokaler AMD. Selv efter samtalen vil vi ledsage dig på din vej af beslutningsprocessen og er til rådighed for yderligere spørgsmål til enhver tid ved telefonisk eller personligt.

Kontakt For at lave en aftale behage studievejleder på din ønskede placering.

Program undervist i:
Tysk

Se 3 flere kurser fra AMD Akademie Mode & Design »

This course is Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date