Immersion Program

Den Immersion Program er CLI kerne sprogindlæring spor. Med fuldt tilpasselig kort- og langsigtede studiemuligheder, at Immersion Program leverer komplet sprog nedsænkning i et miljø, omhyggeligt designet til at maksimere læring hastighed og effektivitet.

Guilin

Den bedste måde at lære kinesisk

En-til-en instruktion er langt den hurtigste måde at lære kinesisk. Snarere end kappes om din lærer opmærksomhed, vil dine daglige one-on-one lektioner med tre unikke CLI instruktører give dig en individualiseret mulighed for at fremme og validere din kinesiske sprogfærdigheder time for time, dag for dag, og uge efter uge. Begynd på en mandag i året og fordybe dig i kinesisk sprog og kultur med CLI som din guide.

Aktiviteter og transport Udflugter

Ud over fire daglige timer (mandag til fredag) af en-til-en instruktion, CLI arrangerer ugentlige aktiviteter og månedlige rejse udflugter designet til at fordybe eleverne dybt til kinesisk sprog og kultur. Deltag andre CLI studerende og teammedlemmer til bambus båd rides ned ad Li-floden, vandreture op Guilin betagende karst bjerge, fotografering udflugter til de Longji ris terrasser, madlavning lektioner med kinesiske kokke, te hus besøg på daoistiske klostre og meget mere.

CLI s Pengyou Program

Aktivt engagere sig i direkte kulturel udveksling er en afgørende del af at studere i Kina. For at bidrage til at fremme denne mulighed, har CLI skabt Pengyou Program som en valgfri add-on til din Immersion Program uden ekstra undervisning omkostninger.

Et nyt niveau af personlig service

Fra det øjeblik du kontakte CLI indtil din sidste dag af kurser, CLI indeholder alle nødvendige elementer til at sikre en meget effektiv oplevelse læring, herunder lufthavn pick-up og drop-off, boliger indkvartering, et omfattende program orientering og introduktion til Guilin, en omhyggeligt udviklede læring pensum, 24-timers assistance, og meget mere.

Fælles program med GXNU

Hvis du er interesseret i CLI 's fælles program med Guangxi Normal University (GXNU), kan du besøge Study Abroad sektion af vores hjemmeside. Study Abroad studerende skal begynde kursusaktiviteter i begyndelsen af ​​universitetets Efterår eller forår semester (normalt midten af ​​februar og begyndelsen af ​​september), og er forpligtet til at forblive tilmeldt mindst et akademisk semester. CLI 's Study Abroad program hilser elever i alle aldre.

Harry Mattison (sommer 2014) Fordham University Chinese Level (efter posten): Udlært "Jeg ankom [til Guilin] kl 5, blev samlet op af en [CLI] medarbejder, og fandt CLI bygning med de farvede lanterner udenfor, og at virkelig var et stort øjeblik for mig, fordi alt her var perfekt. Maden har været fremragende, værelse rummelige, arkene ren, vandet varmt, og så det var en meget let ... "

Casey Crumpton s Testimonial - Den bedste måde at lære kinesisk fra Undersøgelse CLI på Vimeo.

Studieafgifter

For kortsigtede undersøgelse (fra 2 uger op til 10 uger), priserne varierer fra 950 USD til 6440 USD, afhængigt af varigheden af ​​kurset og den type bolig, du vælger (privat værelse på CLI, housestay eller privat lejlighed) .

For langsigtet undersøgelse (fra 3 måneder op til 8 måneder), at priserne varierer fra 6.080 USD til 22,130 USD afhængigt af varigheden af ​​kurset og den type bolig, du vælger (privat værelse på CLI, housestay eller privat lejlighed, lejlighed med kinesiske bofæller).

Inkluderet i Undervisningen

20 ugentlige kinesisk Kernen i din læring erfaring vil være CLI s Immersion Program, som omfatter 20 ugentlige timer med en-til-en intensiv Mandarin træning med tre unikke kinesiske lærere.

Hanna Lichtenstein s CLI Testimonial - Undersøgelse Mandarin fra Studie CLI på Vimeo.

Support & Emergency Assistance

Vi ved, at mange studerende, der rejser til Kina gør det for første gang. Hos CLI, vi er stolte af at yde omfattende støtte og bistand til de studerende. Fra det øjeblik du ankommer i Guilin, indtil den dag, du forlader, vil CLI være der for at hjælpe dig med spørgsmål, problemer og logistik for at gøre din overgang til Kina så glat som muligt - din undervisning endda inkluderer afhentning i lufthavnen og slip -slukket. Derudover har vi teammedlemmer på opkald 24/7 til at håndtere eventuelle nødsituationer, der kan opstå.

Aktiviteter og transport Udflugter

Hver uge CLI vært for en række arrangementer og aktiviteter for hele CLI samfund. For at opbygge et levende læringsmiljø, CLI opfordrer alle programdeltagere, pengyous, kinesisk studerende-roommates og CLI teammedlemmer til at deltage i vores udflugter og ugentlige aktiviteter. Aktiviteterne omfatter gruppe potlucks, ture i Guilin og dens omgivelser, bådture på floden Li, gæsteforelæsninger på GXNU, film og spil nætter, cykelture til landskabet, Kalligrafi klasse, supplerende sprog aktiviteter og meget mere.

Guilin Er Beautiful fra Undersøgelse CLI på Vimeo.

Omfattende Orientering

CLI orientering er designet til at sikre, at du ramme jorden kører. Vi vil introducere dig til din nye levende og læringsmiljø og vi vil dele tips og råd om, hvordan du navigerer din Kina oplevelse, og hvordan du maksimere din sprogindlæring. Din orientering indeholder en velkomst måltid med lokale teammedlemmer og andre deltagere i programmet, en indledende rundtur i Guilin, og en omfattende kig på, hvordan man får mest ud af dine kommende studier.

Boliger Overnatningssteder

Udgifterne til husleje er fuldt dækket af dit program undervisning. Alle levende værelser inkluderer varme og A / C, varmt og koldt brusebad vand (nogle dræn ikke har varmt vand), og internetforbindelse.

Visa Assistance

CLI giver alle Immersion Program studerende bistand i at opnå en kort eller lang sigt visum til Kina. Visa omkostninger er ansvarlig for den studerende og er ikke inkluderet i studieafgift. Accepterede studerende modtager omfattende visum hjælp fra CLI direktør for Admissions.

Boliger muligheder

Privat værelse på CLI CLI er nyrenoveret 5-etagers læringscenter er det perfekte sted at bo, studere, spise, slappe af, nyde Kina, og lære kinesisk. CLI center har en maksimal belægning på 60 elever, og er også hjemsted for flere af CLI s Mandarin instruktører. Alle værelser har en række vestlige faciliteter, herunder gratis WiFi, opvarmning og AC, varmt og koldt vand, og en vestlig badeværelse.

Homestay Program

En af de mest berigende måder at opdage Kina er gennem CLI homestay program. Del din stue med en lokal Guilin familie, diskutere kinesiske kultur over middag med dine dagplejere, og fordyb dig i det kinesiske samfund gennem sin mest grundlæggende enhed - familien.

Vi vil gøre alt inden for vores hjælp til at give dig en sikker, ren og moderne levende miljø, der opfylder og overstiger dine forventninger.

For mange studerende, den bedste måde at afslutte en lang dag med intensiv undersøgelse er at slappe af på ens egen lejlighed. Bor i byen miljø i en komfortabel en til tre-værelses lejlighed, mens deltage fire timer af en-til-en kinesisk sprogkurser på CLI i løbet af dagen. Alle lejligheder er fuldt møbleret og klar til dig at flytte ind.

Lejlighed med kinesiske Roommates

Integreret boliger giver de studerende en hurtig vej til kinesisk flydende. Lev med to til tre GXNU universitetsstuderende i en vestlig lejlighed og opdage Kina, mens konstant nedsænket i det kinesiske sprog.

Program undervist i:
Engelsk
Kinesisk

Se 2 flere kurser fra The Chinese Language Institute »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Price
950 USD
i 2 uger. Priserne varierer fra 950 USD til 22,130 USD afhængig af kursets varighed og type bolig.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date