Søg her for kurser og korte kurser i spanish

Find kurser og korte kurser i spanish

Spansk sprogkurser kan være det ideelle valg for personer, der ønsker at lære et andet sprog, der kunne være nyttige i dag-til-dag leve såvel som i erhvervslivet. Spansk er et alsidigt sprog, der tales i hele verden.

Hvad er et sprogkursus i spansk?

En spansk sprogkursus lærer eleverne at tale sproget, samt at skrive og læse den. Det giver eleverne mulighed for at lære at tale i sociale og forretningsmæssige interaktioner og lærer om den spanske kultur så godt.

Hvad er fordelene ved at tage et sprogkursus i spansk?

Tage et spansk sprogkursus er værdifuldt for mange årsager, især fordi mange lande rundt om i verden, herunder i Nordamerika, Europa, Sydamerika og Mellemamerika taler dette sprog.Det kan også hjælpe den studerende til at interagere i forskellige sociale situationer.

Hvor meget koster det at tage et sprogkursus i spansk?

Udgifterne til disse kurser spænder bredt. Det er muligt at finde meget overkommelige programmer, der kan tages online billigt. Anden mulighed omfatter at tage kurset i et kollegium indstilling, som kunne være dyrere.

Hvad er kravene til et sprogkursus i spansk?

Det meste af tiden, er der meget få, om nogen, krav på at tage spansk kurser. Selv yngre børn kan deltage.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med et sprogkursus i spansk?

Personer, der taler mere end ét sprog, især en værdifuld sprog som dette, er værdifulde for arbejdsgiverne.Dette giver arbejdsgiveren med evnen til at regne med medarbejderen til at interagere med kunder, klienter og samarbejdspartnere i flere indstillinger.

Hvorfor tage en online sprogkursus i spansk?

Online-kurser gør det nemt for den enkelte at få sproget i deres eget tempo. Det giver mulighed for individuel undersøgelse på hans eller hendes eget tempo.

Hvor man kan tage et sprogkursus i spansk?

Tage et spansk kursus er let at gøre, fordi det er tilgængeligt via forskellige online skoler. Den findes også på forskellige skoler, herunder gymnasier.

Hvordan til at tilmelde sig et kursus i spansk?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere

Studerende I Udlandet Chile

Youth for Understanding USA
på universitet Fuldtid 1 - 2 semestre September 2018 USA Washington DC

Vil du gå til jordens spids? Du kan udforske Antarktis med sine gletsjere, det botaniske vidunderland på Juan Fernandez-øerne eller påskeøen med sine berømte gigantiske statuer, Moai. [+]

Vil du gå til jordens spids? Du kan udforske Antarktis med sine gletsjere, det botaniske vidunderland på Juan Fernandez-øerne eller påskeøen med sine berømte gigantiske statuer, Moai.

Blik

Stipendier til rådighed

385 - Holcomb368 - YFU Fællesskabsstøtte384 - YFU Financial Aid Fund

Alderkrav

Forårets afgang: 1. januar 2000 - 1. januar 2003. Afgang: 1. august 2000 - 1. august 2003. Universitet: 1. august 1994 - 1. august 2000.

Studerende, der ikke opfylder dette alderskrav, eller som vil afslutte sig fra gymnasiet før starten af ​​deres program, vil blive betragtet for optagelse fra sag til sag.

Sprog: Spansk. Forrige sprogstudie er ikke påkrævet, men anbefales.Værtsfamilieplacering: Over hele landet. Studerende er sjældent placeret i store bycentre.Skole: marts til juli og juli til december med sommerferie fra januar til martsTrips: Studerende har mulighed for at tage en 10-dages tur i det sydlige Chile, der besøger 10 forskellige byer og landsbyer og slutter med et 3-dages ophold i Santiago.Akademiske programmer... [-]

Del-officielle Eksamensbevis For Spansk Sprogkursus

Giralda Center
på universitet Fuldtid 2 - 4 uger Åben tilmelding Spanien Sevilla

Som en del af Instituto Cervantes netværk af akkrediterede centre og medlem af Fedele er Giralda Center et eksamenscenter for DELE eksamenseksamenerne. Vi tilbyder to forskellige formater af forberedende kurser til DELE eksamener: hele året rundt kombinerede kurser eller strengt intensive forberedelseskurser kun 2 uger før eksamenens datoer.

[+]

Som en del af Instituto Cervantes netværk af akkrediterede centre, og medlem af Fedele, er Giralda Center et eksamenscenter for DELE eksamenseksamenerne. Vi tilbyder to forskellige formater af forberedende kurser til DELE eksamener: hele året rundt kombinerede kurser eller strengt intensive forberedelseskurser kun 2 uger før eksamenens datoer. Kombineret DELE kursus omfatter:

20 timer om ugen af ​​Intensive Spanish Course.

6 ekstra timer / uge med fokus på DELE indhold om eftermiddagen. 1 til 4 studerende pr. Klasse. Et dagligt program, mandag til fredag, af gratis eftermiddag / aften kulturelle aktiviteter. Dette kursus er tilgængeligt på alle niveauer hele året rundt, fra 1 uge til et helt akademisk år. Udnyt vores fleksibilitet: vores kurser starter hver mandag hele året rundt. Hvis du er studerende på A1-niveau (Begynder), anbefaler vi følgende startdatoer:... [-]


Spanish Language Course (Hispanic Studies)

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 32 uger September 2018 Spanien Madrid + 1 mere

[+]

For højere læreanstalter i andre regioner i verden (Canada, USA, Thailand, Japan, Brasilien osv.) - Overførsler eller valideringer af kurser afsluttet på Center for Hispanic Studies kan ske gennem bilaterale aftaler indgået mellem studentens hjem universitet, Antonio Nebrija Universidad, og Centro de Estudios Hispánicos.

[-]

Kursus - Semester I Ecuador

Universidad Espiritu Santo
på universitet Fuldtid 1 semester September 2018 Ecuador Guayaquil

Studerende i semester i Ecuador Program har mulighed for at lære, praksis og perfektionere deres spanske sprogkundskaber i løbet af deres tid på UEES. Vi tilbyder seks niveauer af spansk sprogundervisning, og to indhold fokuseret niveauer for dem med avancerede færdigheder. Studerende er placeret i den rette kurs efter deres påviste niveau. [+]

Hvad kan jeg studere?

KLASSER

Internationale studerende er tilladt at tage et maksimum på 5 kurser (15 point) per semester. Disse kan gøres op i en af ​​de følgende 4 måder - Studier i engelsk, spansk tekst Klasser, Studier i spansk, service Learning - men en kombination af nogle eller alle er sædvanligt.

Studier i engelsk

En bred vifte af fag på UEES bliver undervist på engelsk, så udenlandske studerende, der ikke har en høj færdighed i spansk for at holde på sporet med deres store selskaber og samtidig arbejder på deres sprogkundskaber. Mens det største udvalg af kurser er i de områder af virksomheden, finans og marketing, der er tilstrækkelig valg at give de studerende mulighed for de fleste discipliner for at tage en fuldtids belastning for et semester eller studieår.... [-]


Spansk Online Kursus - 1-til-1 Vejledning

Lingoci
Online Deltid

Nyd online spanskundervisning med en erfaren, indfødt tutor. Følg en plan, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Vi er bedømt 4,8 stjerner ud af 5 af studerende fra hele verden. [+]

Lær spansk hurtigt.

Nyd online spanskundervisning med en erfaren, indfødt tutor. Følg en plan, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Vi er bedømt 4,8 stjerner ud af 5 af studerende fra hele verden.

Interaktiv, tilpasset

Forbedre din spansk hurtigt med lektioner, der er skræddersyet til dit niveau, mål og interesser. Du lærer online (via Skype) med en dedikeret vejleder, kommunikerer og deler læringsmaterialer ligesom du ville i et klasseværelse.

Lær hvor som helst, når som helst.

Lær til tider, der passer dig fra ethvert sted. Vores avancerede planlægningsteknologi giver dig mulighed for at bestille lektioner med lethed. Du kan endda tilføje dem direkte til din online kalender og modtage email og SMS påmindelser for at holde dig organiseret.... [-]


Santiago - Course in Politics, Social Justice & Language

IES Abroad
på universitet Fuldtid 1 - 2 semestre July 2018 Chile Santiago Hongkong Hong Kong + 2 mere

[+]

Efterår 2017

Ankomst: Mandag den 24. juli 2017 Afgang: Fredag ​​den 10. november 2017 - Ved kun at tage IES Abroad kurser; Fredag ​​den 1. december 2017 - For studerende indskrevet i partneruniversitetskurser

Forår 2018

[-]

Spansk For Udlændinge

Universidad EAFIT
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 uger Åben tilmelding Colombia Medellin + 1 mere

Spansk som et fremmedsprogsprogram ved Universidad EAFIT i Medellin er et omfattende program til spansk sprogindsamling, der gør det muligt for studerende at udvikle deres sprogkommunikationsfærdigheder effektivt. [+]

Om os

Spansk som et fremmedsprogsprogram ved Universidad EAFIT i Medellin er et omfattende program til spansk sprogindsamling, der gør det muligt for studerende at udvikle deres sprogkommunikationsfærdigheder effektivt. Som anerkendelse af dets kvalitet er dette den første spansk som et fremmedsprogsprogram i Colombia for at blive certificeret af den spanske Instituto Cervantes. De seks niveauer af færdighed beskrevet i den fælles europæiske ramme (A1 til C1) fordeles i 15 kurser, hver varighed 38 timer. For at optimere læring og klasseværelset interaktion består hver gruppe kun af 3-8 studerende.

Læringserfaringen sikres gennem:

Klasser, der læres ud fra effektiv og korrekt kommunikation i små grupper med højt kvalificerede lærereEn samtalepartner for at få adgang til et mere komplekst niveau af spanskMuligheden for at deltage i klasser i universitetets bachelorprogrammer. Denne mulighed giver eleverne adgang til sproget på akademisk niveau; klasser er underlagt universitetsplanlægningKulturelle aktiviteter tilbydes dagligt i hele campus for større sprogdæmpningProgrammetode... [-]

Spanske Kurser

Pueblo Español
på universitet Fuldtid 3 - 8 dage Åben tilmelding Spanien Madrid Jaén Salamanca + 2 mere

Alle vores spanske uddannelsesprogrammer er kortvarige, praktiske og meget intense og finder sted i Spanien. De har hver især forskellige mål, som passer efter dine behov og læringsfase. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information og en gratis sprogvurdering af dit niveau. [+]

Alle vores spanske uddannelsesprogrammer er kortvarige, praktiske og meget intense og finder sted i Spanien. De har hver især forskellige mål, som passer efter dine behov og læringsfase. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information og en gratis sprogvurdering af dit niveau. Diverbo leverer en personlig service og sørger for, at hver elev får det meste ud af en uddannelsesmæssig oplevelse, der passer til dine specifikke krav, tilgængelighed og budget.Her er et resumé af de programmer, vi tilbyder:

Spanske klasser (på forespørgsel): Dette program er for alle niveauer. Det er en personlig service, der tilbyder unikt indhold, der er tilpasset de studerendes specifikke behov og mål. Læreren tilpasser sig elevernes tid og tilgængelighed. Klasserne anbefales til alle typer profiler.... [-]


Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 semestre September 2018 USA Walnut Spanien A Coruña + 3 mere

[+]

Assistance med at navigere i proceduren for anmodning om omsættelige kreditter i dit hjem institution. 24/7 lokal nødkontakt. Kulturelle aktiviteter (fx velkomst spansk middag, tapas ture, galicisk queimada ceremoni osv.) Dagstureudflugter (f.eks. Santiago de Compostela, Islas Cies, Galiciske landsbyer osv.) [-]

Intensivt Spansk Kursus

Universidad Autónoma de Guadalajara
på universitet Fuldtid 32 - 45 timer July 2018 Mexico Guadalajara

Den prestige CII er fortsat med at vokse gennem årene, især i spansk. Hvis dit mål er at tale denne verdensomspændende sprog, den spanske afdeling på Centro Internacional de Idiomas er det rigtige valg. En komplet liste og selvfølgelig beskrivelse er givet nedenfor. [+]

En bro til verden

Centro Internacional de Idiomas

SPANSK

Spansk øjeblikket tales af mere end 300 millioner mennesker. Det fremgik samtidig som konsolideringen af ​​Spanien som en moderne stat i den tid af den katolske konge og dronning, Ferdinand og Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara er en dejlig by og et meget interessant sted! Som hovedstad i staten Jalisco, blev denne by født til at være stor og storslået! Guadalajara ligger i det vestlige Mexico, tilbyder udsøgte pragt af en by, der er traditionel og moderne på samme tid. Det har en af ​​de bedste klimaer i verden, og det er tæt på de smukke strande i Puerto Vallarta, Manzanillo og Melaque.

Universidad Autonoma de Guadalajara (UAG)... [-]


Gruppeprogrammer

Outward Bound Costa Rica
på universitet Fuldtid 1 - 85 dage Åben tilmelding Costa Rica San Jose

Gruppekurser udnytter et vildmarksbaseret klasseværelse, serviceindlæring og kulturelt nedsænkning for at dyrke ledelse, teamopbygning og personlig vækst i en tosproget indstilling. [+]

Spansk sprog og kultur kurser er kernen i vores organisation, afslører en Costa Rica, som de fleste aldrig vil have mulighed for at opleve. Aktiviteter spænder fra trekking gennem fjern regnskov med lokale guider og praktiserende sprogfærdigheder til at lave traditionelle måltider sammen med homestay familier og bidrage til en bæredygtig leve- og bevarelsesindsats.

[-]

Intensive courses

Eureka School of Spanish Language
på universitet Fuldtid 1 - 8 uger September 2018 Spanien Madrid

[+]

+1 uge +135 €

Denne pris inkluderer:

[-]

Adult Spanish Immersion Program

Intercultura Costa Rica
på universitet Fuldtid 1 - 16 uger Åben tilmelding Costa Rica Heredia Sámara + 1 mere

Vores spanske klasser er dynamiske, sjove og involverer en bred vifte af autentiske læringsaktiviteter, der passer til alle læringsstile, kulturer og aldre. Vores program dækker de seks forskellige niveauer, der er opstillet af den europæiske referenceramme for sprogundervisning. Studerende forbliver normalt på hvert niveau (eller enhed) i cirka to til tre uger, i alt 12-16 uger, der skal gå fra komplet nybegynder til avanceret færdighed. Studerende lærer at tale i meningsfulde, virkelige situationer, der lærer dem at kommunikere hensigtsmæssigt i en social og sproglig sammenhæng. Vores pensum og rammer for klassesessioner er skræddersyet til elevernes behov i et nedsænkningsprogram og er designet til at integrere kulturelle aktiviteter i læringsprocessen. Økologiske ture, samfundsinterviews og andre aktiviteter hjælper eleverne med at praktisere spansk "en vivo" med lokale Costa Ricans. [+]

spanish kurser - korte kurser. Vores spanske klasser er dynamiske, sjove og involverer et bredt udvalg af autentiske læringsaktiviteter, der passer til alle læringsstile, kulturer og aldre .Vores program dækker de seks forskellige niveauer, der er opstillet af den europæiske referenceramme for sprogundervisning. Studerende forbliver normalt på hvert niveau (eller enhed) i cirka to til tre uger, i alt 12-16 uger, der skal gå fra komplet nybegynder til avanceret færdighed.Studerende lærer at tale i meningsfulde, virkelige situationer, der lærer dem at kommunikere hensigtsmæssigt i en social og sproglig sammenhæng.Vores pensum og rammer for klassesessioner er skræddersyet til elevernes behov i et nedsænkningsprogram og er designet til at integrere kulturaktiviteter i læringsprocessen. Økologiske ture, samfundsinterviews og andre aktiviteter hjælper eleverne med at praktisere spansk "en vivo" med lokale Costa Ricans.SPANISH CLASS OPTIONS 4 timer om dagen, Mo - Fr, med to 15 minutters pauserSmå gruppeklasser (min. 2, maks. 6 studerende). Klasser, der kun indeholder 1 studerende, reduceres til 3 timer pr. Dag i stedet for 4.Klasser tilbydes til alle niveauer på følgende skemaer:Historisk Heredia Campus: formiddag (kl. 8.30 - 12.30), eller om eftermiddagen (kl. 13:30 - 17:30) afhængigt af dit spanske niveau. KLASSER ÆNDRES UGE.Sámara Beachfront Campus: om morgenen (kl. 8.00 - 12:00) og eftermiddag (kl. 13.00 - 17.00). KLASSER SKAL ALTERNATIVES DAGLIG. INTENSIV GROUP PRIVATE 25-30 Mo - Fr: 20 timers standardgruppe Spanskundervisning (som ovenfor) OGMo - Fr: 5 eller 10 private lektioner om ugen PRIVATE / SEMI-PRIVATE * Enkeltdags lektioner muligt! 1-12 Få lidt ekstra praksis skræddersyet til dine... [-]

Spansk Som Andetsprog

University of Belgrano
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 7 uger February 2019 Argentina Buenos Aires + 1 mere

Skolen for Sprog og Foreign Studies tilbyder intensive lavere division kurser hele året rundt med fuldstændig nedsænkning i argentinske liv og kultur. Et team af kvalificerede indfødte spanske fakultet med ekspertise i anvendt lingvistik underviser sprogkurser bruger den kommunikative tilgang metodologi. [+]

Skolen for Sprog og Foreign Studies tilbyder intensive lavere division kurser hele året rundt med fuldstændig nedsænkning i argentinske liv og kultur. Et team af kvalificerede indfødte spanske fakultet med ekspertise i anvendt lingvistik underviser sprogkurser bruger den kommunikative tilgang metodologi.

Klasser mødes fem gange om ugen i 3 eller 5 timer og tage 120 akademiske timer (45 minutter) for at fuldføre (se tabel).

Kurset bøger er skrevet af professorerne selv og udgivet af Belgrano University Press.

Intensive kurser er også meningen, at bedre forberede de studerende til vores skrællen semester kurser (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos). Fortsatte studerende kan også tage en yderligere kursus i spansk sprog i løbet af semestret. ... [-]


Generel Spansk Kursus

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
på universitet Fuldtid 1 - 24 uger Åben tilmelding Colombia Del

Generel spansk kursus. Tidsplan: Mandag til fredag ​​fra 8:00 til 12:00 meter. (Intensiv), mandag til fredag ​​fra 9:00 til 00:00 meter. (regelmæssig), Regular: 15 timer om ugen [+]

Generel spansk kursus

køreplan

Mandag til fredag ​​fra 8:00 til 00:00 meter. (Intensiv) - mandag til fredag ​​fra 9:00 til 00:00 meter. (Regelmæssig) - Regelmæssig: 15 timer om ugen / Intensiva: 20 timer om ugen

Indeholder:

En (1) kulturel udflugt en uge - To (2) timer af latin dans en uge - Ubegrænset brug af "Studium" ressourcecenter - Ubegrænset adgang til "Virtual Sabana" virtuel platform - Materiale til klasser - sprogtest - Certifikat for afslutningen af ​​kursus med antallet af timer, datoer deltog i, og niveau afsluttet.

Tillægstjenester

Der er én kulturel udflugt og en 2-timers latin dans klasse hver uge for studerende, gratis. Særlige kulturelle udflugter kan have yderligere omkostninger.... [-]