Søg her for kurser og korte kurser i spanish

Find kurser og korte kurser i spanish

Spansk sprogkurser kan være det ideelle valg for personer, der ønsker at lære et andet sprog, der kunne være nyttige i dag-til-dag leve såvel som i erhvervslivet. Spansk er et alsidigt sprog, der tales i hele verden.

Hvad er et sprogkursus i spansk?

En spansk sprogkursus lærer eleverne at tale sproget, samt at skrive og læse den. Det giver eleverne mulighed for at lære at tale i sociale og forretningsmæssige interaktioner og lærer om den spanske kultur så godt.

Hvad er fordelene ved at tage et sprogkursus i spansk?

Tage et spansk sprogkursus er værdifuldt for mange årsager, især fordi mange lande rundt om i verden, herunder i Nordamerika, Europa, Sydamerika og Mellemamerika taler dette sprog.Det kan også hjælpe den studerende til at interagere i forskellige sociale situationer.

Hvor meget koster det at tage et sprogkursus i spansk?

Udgifterne til disse kurser spænder bredt. Det er muligt at finde meget overkommelige programmer, der kan tages online billigt. Anden mulighed omfatter at tage kurset i et kollegium indstilling, som kunne være dyrere.

Hvad er kravene til et sprogkursus i spansk?

Det meste af tiden, er der meget få, om nogen, krav på at tage spansk kurser. Selv yngre børn kan deltage.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med et sprogkursus i spansk?

Personer, der taler mere end ét sprog, især en værdifuld sprog som dette, er værdifulde for arbejdsgiverne.Dette giver arbejdsgiveren med evnen til at regne med medarbejderen til at interagere med kunder, klienter og samarbejdspartnere i flere indstillinger.

Hvorfor tage en online sprogkursus i spansk?

Online-kurser gør det nemt for den enkelte at få sproget i deres eget tempo. Det giver mulighed for individuel undersøgelse på hans eller hendes eget tempo.

Hvor man kan tage et sprogkursus i spansk?

Tage et spansk kursus er let at gøre, fordi det er tilgængeligt via forskellige online skoler. Den findes også på forskellige skoler, herunder gymnasier.

Hvordan til at tilmelde sig et kursus i spansk?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere

Kursus: Intensiv Spansk Til Professionel Brug

Giralda Center
på universitet Fuldtid 1 - 4 uger Åben tilmelding Spanien Sevilla

I dette kursus kombinerer vi vores intensiv kursus om morgenen og forbedrer din generelle kommando af spansk, med ekstra en til en klasse om eftermiddagen med fokus på et hvilket som helst fagligt spansk felt du kan lide: Spansk for erhvervslivet, lov, medicin eller oversættelse. [+]

I dette kursus kombinerer vi vores intensiv kursus om morgenen og forbedrer din generelle kommando af spansk, med ekstra en til en klasse om eftermiddagen med fokus på et hvilket som helst fagligt spansk felt du kan lide: Spansk for erhvervslivet, lov, medicin eller oversættelse. Intensiv spansk kursus for erhvervsmæssig brug omfatter:

20 timer om ugen af ​​Intensive Spanish Course.

5 ekstra timer i en-til-en-klasser om eftermiddagen med fokus på business, lov, medicin, oversættelse ... Du bestemmer muligheden. Et dagligt program, mandag til fredag, af gratis eftermiddag / aften kulturelle aktiviteter. Dette kursus er tilgængeligt på alle niveauer hele året rundt, fra 1 uge til et helt akademisk år. Udnyt vores fleksibilitet: vores kurser starter hver mandag hele året rundt. Hvis du er studerende på A1-niveau (Begynder), anbefaler vi følgende startdatoer:... [-]


Spanish Language Course (Hispanic Studies)

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 32 uger September 2018 Spanien Madrid + 1 mere

[+]

For højere læreanstalter i andre regioner i verden (Canada, USA, Thailand, Japan, Brasilien osv.) - Overførsler eller valideringer af kurser afsluttet på Center for Hispanic Studies kan ske gennem bilaterale aftaler indgået mellem studentens hjem universitet, Antonio Nebrija Universidad, og Centro de Estudios Hispánicos.

[-]

Surf Og Spansk Program

Nosara Spanish Institute
på universitet Fuldtid 10 - 20 timer February 2018 Costa Rica Nosara

Playa Guiones, Nosara er kendt for vores året rundt surfe egnet til begynder til avanceret surfer. Med den største Playa Guiones surf pause kun 500 meter vest fra vores campus, Nosara Spanish Institute er ideelt placeret for at give en verdensklasse surf og spansk oplevelse. [+]

SURF OG SPANSK PROGRAM

Playa Guiones, Nosara er kendt for vores året rundt surfe egnet til begynder til avanceret surfer. Med den største Playa Guiones surf pause kun 500 meter vest fra vores campus, Nosara Spanish Institute er ideelt placeret for at give en verdensklasse surf og spansk oplevelse.

Vi er stolte over at have lavet sammen med Bodhi Del Mar Surf Camp, der ligger på Bodhi Tree Resort, for at tilbyde vores Surf og Spansk Program.

Den ugentlige pakke indeholder:Dit valg af vores spanske sprogprogram på 10 timer eller 20 timer (MF)To 2 timers professionelle surfing lektioner med Bodhi Del Mar (T

Daglige og ugentlige bestyrelser er også tilgængelige på surfbutikker i nærheden af ​​skolen for studerende fra Nosara Spanish Institute .... [-]


Kursus - Semester I Ecuador

Universidad Espiritu Santo
på universitet Fuldtid 1 semester February 2018 Ecuador Guayaquil

Studerende i semester i Ecuador Program har mulighed for at lære, praksis og perfektionere deres spanske sprogkundskaber i løbet af deres tid på UEES. Vi tilbyder seks niveauer af spansk sprogundervisning, og to indhold fokuseret niveauer for dem med avancerede færdigheder. Studerende er placeret i den rette kurs efter deres påviste niveau. [+]

Hvad kan jeg studere?

KLASSER

Internationale studerende er tilladt at tage et maksimum på 5 kurser (15 point) per semester. Disse kan gøres op i en af ​​de følgende 4 måder - Studier i engelsk, spansk tekst Klasser, Studier i spansk, service Learning - men en kombination af nogle eller alle er sædvanligt.

Studier i engelsk

En bred vifte af fag på UEES bliver undervist på engelsk, så udenlandske studerende, der ikke har en høj færdighed i spansk for at holde på sporet med deres store selskaber og samtidig arbejder på deres sprogkundskaber. Mens det største udvalg af kurser er i de områder af virksomheden, finans og marketing, der er tilstrækkelig valg at give de studerende mulighed for de fleste discipliner for at tage en fuldtids belastning for et semester eller studieår.... [-]


Kursus I Hispanic Undersøgelser: Hispanic Undersøgelser Kursus (CEH) Og Spansk Sprog Og Kultur Kursus (clce)

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada
på universitet Fuldtid 4 måneder February 2018 Spanien Granada

Hvis du ønsker at studere spansk i Granada, er Hispanic Studies Kursus rettet mod studerende og fagfolk, der ønsker at tilegne sig en dybere kendskab til spansk sprog og kultur. Dette kursus tilbyder en bred vifte af fag af specialister fra University of Granada. [+]

Selvom formelt to forskellige programmer Hispanic Studies Course (CEH) og Spansk Sprog og Kultur Kursus (CLCE) fungere som en, fordi de ikke er et spørgsmål om valg, men en af ​​faktiske niveau i spansk sprog. Med andre ord, kravet om at tilmelde sig CEH er at have og avanceret beherskelse af sproget, mens du kun behøver at være en mellemliggende spansk lærende til at blive accepteret i CLCE.

Hvis du ønsker at studere spansk i Granada, den Hispanic Studies Kursus henvender sig til studerende og fagfolk, der ønsker at tilegne sig en dybere kendskab til spansk sprog og kultur. Dette kursus tilbyder en bred vifte af fag af specialister fra University of Granada.

Studerende skal allerede have en høj kommando af spansk for at kunne følge disse emner (dvs. har bestået niveau B2.1 (CLM - 6 Avanceret)). Af denne grund, CLM anbefaler altid studerende til at tage en Intensiv spansk sprogkursus (cile) før du begynder Hispanic Studies Course. Det CEH Kursus undervises i to perioder - fra oktober til december (Fall) og fra februar til maj (Spring). Eleverne kan vælge den første periode, den anden periode eller begge (Complete Hispanic Studies Course).... [-]


Studerende I Udlandet Chile

Youth for Understanding USA
på universitet Fuldtid 1 - 2 semestre September 2018 USA Washington DC

Vil du gå til jordens spids? Du kan udforske Antarktis med sine gletsjere, det botaniske vidunderland på Juan Fernandez-øerne eller påskeøen med sine berømte gigantiske statuer, Moai. [+]

Vil du gå til jordens spids? Du kan udforske Antarktis med sine gletsjere, det botaniske vidunderland på Juan Fernandez-øerne eller påskeøen med sine berømte gigantiske statuer, Moai.

Blik

Stipendier til rådighed

385 - Holcomb368 - YFU Fællesskabsstøtte384 - YFU Financial Aid Fund

Alderkrav

Forårets afgang: 1. januar 2000 - 1. januar 2003. Afgang: 1. august 2000 - 1. august 2003. Universitet: 1. august 1994 - 1. august 2000.

Studerende, der ikke opfylder dette alderskrav, eller som vil afslutte sig fra gymnasiet før starten af ​​deres program, vil blive betragtet for optagelse fra sag til sag.

Sprog: Spansk. Forrige sprogstudie er ikke påkrævet, men anbefales.Værtsfamilieplacering: Over hele landet. Studerende er sjældent placeret i store bycentre.Skole: marts til juli og juli til december med sommerferie fra januar til martsTrips: Studerende har mulighed for at tage en 10-dages tur i det sydlige Chile, der besøger 10 forskellige byer og landsbyer og slutter med et 3-dages ophold i Santiago.Akademiske programmer... [-]

Intensive Spanish course and Super Intensive Spanish course

Malaca Instituto
på universitet September 2018 Spanien Málaga

[+]

Malaca Instituto

Malaca Instituto er en prisvindende sprogskole i Málaga i det sydlige Spanien. Skolen er grundlagt i 1971 og har mere end 45 års erfaring og er derfor bredt anerkendt som en af ​​de førende sprogskoler i Spanien.

Studerende, der ønsker at få et lidt mere intensivt kursus, kan vælge at tilføje mundtlige kommunikationsundervisning til deres program.

[-]

Santiago - Course in Politics, Social Justice & Language

IES Abroad
på universitet Fuldtid 1 - 2 semestre February 2018 Chile Santiago Hongkong Hong Kong + 2 mere

[+]

Efterår 2017

Ankomst: Mandag den 24. juli 2017 Afgang: Fredag ​​den 10. november 2017 - Ved kun at tage IES Abroad kurser; Fredag ​​den 1. december 2017 - For studerende indskrevet i partneruniversitetskurser

Forår 2018

[-]

Spansk Sprogunderdypning

FSD - Foundation for Sustainable Development
på universitet Fuldtid 9 - 52 uger September 2018 Bolivia Cochabamba

Med Language Immersion-programmet kan praktikanter øge deres sprogfærdigheder før og under deres internationale udviklingsarbejde. [+]

I forbindelse med FSD International Development Internship Program tilbyder FSD også a Language Immersion program På vores hjemmeside i Cochabamba, Bolivia. FSD International Development Internships er en chance for studerende og unge voksne at få erfaring med bæredygtig udvikling og indsigt i andre kulturer, der kun kan opnås gennem direkte erfaring, og sprog er en nøgle komponent til succesfuld projektgennemførelse. Med Sprogdæmpningsprogram, Praktikanter kan øge deres sprogfærdigheder før og under deres internationale udviklingsarbejde.

Dette program er blevet tilpasset med to muligheder, Level 1: Beginner og Level 2: Intermediate. Gennem dette Language Immersion Program modtager praktikanter individuelle sprogundervisning, lignende programkomponenter i FSD's Intern Abroad-program (værtsfamilie, support til webstedssamarbejde, orientering osv.) Og fleksible kursusvalg.... [-]


Intensivt Spansk Kursus

Universidad Autónoma de Guadalajara
på universitet Fuldtid 32 - 45 timer July 2018 Mexico Guadalajara

Den prestige CII er fortsat med at vokse gennem årene, især i spansk. Hvis dit mål er at tale denne verdensomspændende sprog, den spanske afdeling på Centro Internacional de Idiomas er det rigtige valg. En komplet liste og selvfølgelig beskrivelse er givet nedenfor. [+]

En bro til verden

Centro Internacional de Idiomas

SPANSK

Spansk øjeblikket tales af mere end 300 millioner mennesker. Det fremgik samtidig som konsolideringen af ​​Spanien som en moderne stat i den tid af den katolske konge og dronning, Ferdinand og Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara er en dejlig by og et meget interessant sted! Som hovedstad i staten Jalisco, blev denne by født til at være stor og storslået! Guadalajara ligger i det vestlige Mexico, tilbyder udsøgte pragt af en by, der er traditionel og moderne på samme tid. Det har en af ​​de bedste klimaer i verden, og det er tæt på de smukke strande i Puerto Vallarta, Manzanillo og Melaque.

Universidad Autonoma de Guadalajara (UAG)... [-]


Intensive Spansk Program - Mere End Bare Sprog

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
på universitet Fuldtid 4 uger Åben tilmelding Spanien Alicante

Vores spanske kurser (på alle niveauer), er designet til at give fuldstændig nedsænkning i det spanske sprog og dets omgivelser gennem den meget erfaringer, at de studerende vil leve gennem både i klassen og andre steder (projekter, præsentationer, kortfilm, undertekstning, skuespil, blogging, drama , kunst, eftersynkronisering videoer ...), både i de spanske klasser og de kurser, vi tilbyder som et supplement til de Sprogundervisning: Film, teater, kunst, spansk for turisme, Forretning spansk, spansk kultur og spansk Gastronomi. Alle de intensive kurser har universitetets ECTS og alle elever har adgang til alle universitetets tjenester og faciliteter. [+]

Dubbing på spansk? Sætte på en leg?

Vores spanske kurser (på alle niveauer), er designet til at give fuldstændig nedsænkning i det spanske sprog og dets omgivelser gennem den meget erfaringer, at de studerende vil leve gennem både i klassen og andre steder (projekter, præsentationer, kortfilm, undertekstning, skuespil, blogging, drama , kunst, eftersynkronisering videoer ...), både i de spanske klasser og de kurser, vi tilbyder som et supplement til de Sprogundervisning: Film, teater, kunst, spansk for turisme, Forretning spansk, spansk kultur og spansk Gastronomi. Alle de intensive kurser har universitetets ECTS og alle elever har adgang til alle universitetets tjenester og faciliteter. ... [-]


Spansk Som Andetsprog

University of Belgrano
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 7 uger February 2018 Argentina Buenos Aires + 1 mere

Skolen for Sprog og Foreign Studies tilbyder intensive lavere division kurser hele året rundt med fuldstændig nedsænkning i argentinske liv og kultur. Et team af kvalificerede indfødte spanske fakultet med ekspertise i anvendt lingvistik underviser sprogkurser bruger den kommunikative tilgang metodologi. [+]

Skolen for Sprog og Foreign Studies tilbyder intensive lavere division kurser hele året rundt med fuldstændig nedsænkning i argentinske liv og kultur. Et team af kvalificerede indfødte spanske fakultet med ekspertise i anvendt lingvistik underviser sprogkurser bruger den kommunikative tilgang metodologi.

Klasser mødes fem gange om ugen i 3 eller 5 timer og tage 120 akademiske timer (45 minutter) for at fuldføre (se tabel).

Kurset bøger er skrevet af professorerne selv og udgivet af Belgrano University Press.

Intensive kurser er også meningen, at bedre forberede de studerende til vores skrællen semester kurser (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos). Fortsatte studerende kan også tage en yderligere kursus i spansk sprog i løbet af semestret. ... [-]


Voksne Spanske Nedsænkningsprogrammer

Tico Lingo
på universitet 1 - 16 uger February 2018 Costa Rica Heredia

Vores voksen spanske programmer er designet til at få eleverne til at tale conversational spansk så hurtigt som muligt. Vi tilbyder forskellige programmuligheder, der hver især omfatter spanskkursus og lokal overnatning. [+]

Vores voksen spanske programmer er designet til at få eleverne til at tale conversational spansk så hurtigt som muligt. Vi tilbyder forskellige programmuligheder, der hver især omfatter spanskkursus og lokal overnatning. Mange elever har set drastiske stigninger i spansk sprogfærdighed efter 3 til 4 uger.

Programmets varighed er fleksibel , lige fra 1-16 uger.

Inkluderet i hvert program:

Lufthavn pickup Placering eksamen for at sikre korrekt udjævning Byens rundvisning i Heredia med kort Conversational klasser med lokalbefolkningen Diplom for kursusafslutning

Basic Spanish Immersion Program

Basic-programmet omfatter 4 timer spanskundervisning pr. Dag med overnatning i et lokalt Tico-hjem.... [-]


Spansk Kursus - Intensiv (15 Timer / Uge)

ALICANTE – ELE USAL
på universitet Fuldtid 1 uge Åben tilmelding Spanien Alicante

Det vigtigste mål for denne intensive kursus er at forbedre de studerendes sproglige kompetence inden for en fordybelse kulturmiljø og gennem en kommunikativ metode i klasseværelset. [+]

Beskrivelse

Vores spansk tekst og kultur kurser er beregnet til de studerende, der ønsker at lære spansk i Alicante. De tilbydes på alle niveauer i den fælles europæiske referenceramme for sprog (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Det vigtigste mål for denne intensive kursus er at forbedre de studerendes sproglige kompetence inden for en fordybelse kulturmiljø og gennem en kommunikativ metode i klasseværelset.

Vores kurser giver meningsfuld praksis i grammatik, ordforråd, mundtlige og skriftlige udtryk, det hele ved hjælp af virkelige situationer og tekster.

Køreplan

Mandag til fredag ​​fra 9:00 er en 12:30 (med en 30 minutters pause). Du vil blive bedt om at udfylde den mundtlige del af online sprogtest på den første dag af klasser, så vi kan bestemme dit niveau af spansk mere præcist.... [-]


Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 semestre September 2018 USA Walnut Spanien A Coruña + 3 mere

[+]

Assistance med at navigere i proceduren for anmodning om omsættelige kreditter i dit hjem institution. 24/7 lokal nødkontakt. Kulturelle aktiviteter (fx velkomst spansk middag, tapas ture, galicisk queimada ceremoni osv.) Dagstureudflugter (f.eks. Santiago de Compostela, Islas Cies, Galiciske landsbyer osv.) [-]