Filter
Kursus
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find kurser og korte kurser i Spansk

Spansk sprogkurser kan være det ideelle valg for personer, der ønsker at lære et andet sprog, der kunne være nyttige i dag-til-dag leve såvel som i erhvervslivet. Spansk er et alsidigt sprog, der tales i hele verden.

Hvad er et sprogkursus i spansk?

En spansk sprogkursus lærer eleverne at tale sproget, samt at skrive og læse den. Det giver eleverne mulighed for at lære at tale i sociale og forretningsmæssige interaktioner og lærer om den spanske kultur så godt.

Hvad er fordelene ved at tage et sprogkursus i spansk?

Tage et spansk sprogkursus er værdifuldt for mange årsager, især fordi mange lande rundt om i verden, herunder i Nordamerika, Europa, Sydamerika og Mellemamerika taler dette sprog.Det kan også hjælpe den studerende til at interagere i forskellige sociale situationer.

Hvor meget koster det at tage et sprogkursus i spansk?

Udgifterne til disse kurser spænder bredt. Det er muligt at finde meget overkommelige programmer, der kan tages online billigt. Anden mulighed omfatter at tage kurset i et kollegium indstilling, som kunne være dyrere.

Hvad er kravene til et sprogkursus i spansk?

Det meste af tiden, er der meget få, om nogen, krav på at tage spansk kurser. Selv yngre børn kan deltage.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med et sprogkursus i spansk?

Personer, der taler mere end ét sprog, især en værdifuld sprog som dette, er værdifulde for arbejdsgiverne.Dette giver arbejdsgiveren med evnen til at regne med medarbejderen til at interagere med kunder, klienter og samarbejdspartnere i flere indstillinger.

Hvorfor tage en online sprogkursus i spansk?

Online-kurser gør det nemt for den enkelte at få sproget i deres eget tempo. Det giver mulighed for individuel undersøgelse på hans eller hendes eget tempo.

Hvor man kan tage et sprogkursus i spansk?

Tage et spansk kursus er let at gøre, fordi det er tilgængeligt via forskellige online skoler. Den findes også på forskellige skoler, herunder gymnasier.

Hvordan til at tilmelde sig et kursus i spansk?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

121 Resultater i Spansk

Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Du vil arbejde på de 4 sproglige færdigheder: skrivning, tale, læsning og lytning (du vil øve hele tiden nyt ordforråd og grammatik). Vi vil give dig klasseledere, så du ... [+]

Du vil arbejde på de 4 sproglige færdigheder: skrivning, tale, læsning og lytning (du vil øve hele tiden nyt ordforråd og grammatik). Vi vil give dig klasseledere, så du behøver ikke købe ekstra materiale. du skal bare have en ordbog.

Frivilligt arbejde indebærer ikke en ekstra omkostning.

Vores kurser er meget fleksible, du kan vælge hvor mange uger du skal studere og hvornår du skal starte. Klasser starter hver mandag, så du kan vælge datoen for at starte dit kursus.

priserne

Omkostningerne varierer afhængigt af antallet af uger, du vil studere hos os, og hvilken type kursus du vil tage.

Du kan deltage i nogle af de kurser, som Universidad de La Sabana har for sine studerende. Lad os vide, hvilke emner du er interesseret i, så vi kan finde dig et kursus. Dette kursus vil ikke have karakterer, det er kun til deltagelse, og det indebærer ikke en ekstra omkostning. * Dette gælder kun for studerende, der forbliver 2 måneder eller mere.... [-]

Colombia Chía
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
Deltid
1 - 24 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Elec Spanish School

I vores skole har vi designet specifikke programmer til kunder, der dedikerer deres liv til missionens opgave og støtter andre for at få en bedre livskvalitet i hele dets ... [+]

I vores skole har vi designet specifikke programmer til kunder, der dedikerer deres liv til missionens opgave og støtter andre for at få en bedre livskvalitet i hele dets integrerede væsen. Programmerne for missionærer er opbygget til at udvikle dem med studerende, på ethvert niveau, det være sig begynder, mellemliggende, avanceret eller overlegen. Indholdet, som hvert program indeholder, komprimeres i 4 intensive uger, 4 timer om dagen. Vi tilpasser os kundens behov og tilgængeligheden af ​​deres tid. Vores metode er kommunikativ, derfor arbejder vi på de 4 færdigheder, som hver person skal udvikle sig for at kommunikere:

Auditiv evneSkriftligt udtrykLæseforståelse og teksterMundtlig produktion... [-]
Costa Rica San Isidro de El General
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Autónoma de Guadalajara

Det internationale sprogcentrets (ILC) prestige har fortsat med at vokse gennem årene, især på spansk. Hvis dit mål er at tale dette verdensomspændende sprog, er det span ... [+]

Studere spansk på UAG

Overvej Guadalajara som din næste destination for at studere spansk! Beliggende i det vestlige Mexico, Guadalajara tilbyder den udsøgte prakt af en by, der er traditionel og moderne på samme tid. Det har et af de bedste klimaer i verden, og er tæt på de smukke strande Puerto Vallarta, Manzanillo og Melaque.

UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE GUADALAJARA ( UAG ), det ældste private universitet i Mexico, har bestræbt sig på akademisk ekspertise i mere end 80 år. Dets navn er blevet synonymt med uddannelsesmæssig prestige og er kendt over hele verden. UAG har især opnået en vigtig anerkendelse i Latinamerika.

INTERNATIONAL LANGUAGE CENTER (ILC) på UAG giver sine studerende mulighed for at vokse både personligt og professionelt ved at lære et fremmedsprog. Derfor bekræfter eleverne deres værdier gennem interaktioner og klassediskussioner, samt ved at analysere landets kultur, hvis sprog læres.... [-]

Mexico Guadalajara
Juli 2020
Spansk
Fuldtid
32 - 45 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Católica del Norte

En betydelig lærerfaring i Atacama-ørkenen, den tørreste ørken i verden. Programmerne er designet til at give en omfattende oplevelse, herunder kvalitet akademisk læring, ... [+]

Spansk, Astronomi, Geologi og Mining Økonomi i det nordlige Chile

Atacama Immersion Chile Af Universidad Católica del Norte

Fordyb dig i den tørreste ørken på planeten for at opleve et fantastisk lærings- og rejseeventyr gennem vores programmer rettet mod studerende eller amatører, der ønsker at lære mere om astronomi, arkæologi, geologi blandt andre videnskaber.

Sted: Antofagasta Region, nord for ChileBegyndelsesdato: Hver månedVarighed: 15 dage eller 30 dageKreditter: hvis det krævesBeskrivelse

En betydelig lærerfaring i Atacama-ørkenen, den tørreste ørken i verden. Programmerne er designet til at give en omfattende oplevelse, herunder kvalitet akademisk læring, aktiviteter på området indsat midt i ørkenlandskaber, hvor besøgende kan nyde, dele og udveksle erfaringer.... [-]

Chile Antofagasta Region
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Fuldtid
15 - 30 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Think in Spanish

To-ugers spansk kræsningskurser 2019-2020. Spansk sprog og kultur. Nogle sessioner finder sted i byen. De overvåges af en lærer, og de er designet til læring i virkelige ... [+]

To-ugers spansk kræsningskurser 2019-2020Fra september 2019.Startniveau: A1 (grundlæggende bruger).Størrelsesgruppe: 6-10 studerende.Varighed: 2 ugerFra den første arbejdsdag mandag i hver måned.

60 sessioner (55 min. Pr. Lektion)

52 lektioner: spansk sprog og kultur. Nogle sessioner finder sted i byen. De overvåges af en lærer, og de er designet til læring i virkelige situationer.8 lektioner: Spansk udtale og accent koordineret af en skuespiller og dramalærer.

Uddannelsesmateriale inkluderet.

I henhold til den studerendes mål kunne nogle af 52 lektioner være dedikeret til spansk til specifikke formål: BUSINESS Spanish.

Center for León: Palacio de los Guzmanes og Gaudis Casa Botines ... [-]

Spanien León
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
ELITE Lenguas

Et fire-ugers kompakt kursus, der omfatter alle aspekter af lytning, tale, læsning og skrivning, giver eleverne en omfattende vestlig sprogstudie og løbende forbedring af ... [+]

Et fire-ugers kompakt kursus, der omfatter alle aspekter af lytning, tale, læsning og skrivning, giver eleverne en omfattende vestlig sprogstudie og løbende forbedring af deres evner gennem forskellige øvelser i klasseværelset.

Vores skole insisterer på en lille klasse, og der er ikke mere end 9 elever i hver klasse for at sikre den bedste undervisningskvalitet, være opmærksom på hver elevs læringssituation og lade eleverne få en omfattende interaktion med læreren i løbet af klassen.

Efter hvert niveau vil der være en til to uger gratis Dele vejledning for at hjælpe eleverne med at konsolidere deres viden og gøre sig bekendt med Dele eksamen spørgsmål.

Klassestørrelse: 3-9 gruppe klasse... [-]

Spanien Madrid
September 2020
Spansk
Fuldtid
Deltid
1 - 53 uger
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Tag enten en spansk intensiv eller en spansk semester kursus kombineret med et eller to kurser i en bacheloruddannelse på universitetet i Alicante (direkte indskrivning / ... [+]

Tag enten en spansk intensiv eller en spansk semester kursus kombineret med et eller to kurser i en bacheloruddannelse på universitetet i Alicante (direkte indskrivning / besøger studerende).

Vi vil ikke kun tage sig af din registreringsprocessen, men give rådgivning / anbefaling om, hvad der er bedst for dig. Du skal være universitetsstuderende i dit land for at søge om direkte status indskrivning / besøg.

Du kan studere på spansk eller engelsk. Der er mere end 150 kurser fuldt undervises på engelsk, for dem, der endnu ikke har nået det færdighedsniveau i spansk forpligtet til at tage et kursus i en Bachelor's Program i spansk.

Og efter klasse ...

For at få det bedste ud af dit ophold, tilbyder vi også en bred vifte af kulturelle, sport og fritidsaktiviteter for at imødekomme spanske og andre internationale studerende og fuldt ud nyde livsændrende oplevelse af studier i udlandet. ... [-]

Spanien Alicante
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
VERITAS

Dette kursus er designet til at give generelle retshåndhævende medarbejdere uden tidligere spansk erfaring med de nødvendige værktøjer til at interagere med indfødte span ... [+]

Retshåndhævende erhvervSSP 151: Grundlæggende spansk for retshåndhævende erhvervVarighed: 4 ugerSprog: SpanskTilbydes hver måned undtagen marts, april, maj, august, september$ USD 865

Dette kursus er designet til at give generelle retshåndhævende medarbejdere uden tidligere spansk erfaring med de nødvendige værktøjer til at interagere med indfødte spansktalende. I løbet af dette 4-ugers kursus vil eleverne arbejde gennem simulerede interaktioner med spansktalende patienter for at erhverve den grundlæggende sproglige viden og færdigheder, der gør det muligt for dem at behandle disse interaktioner komfortabelt, når de vender hjem.

SSP 251: Intermediate Spanish for Law Enforcement ProfessionsSprog: SpanskTilbydes hver måned undtagen marts, april, maj, august, september$ USD 865... [-]
Costa Rica San Jose
November 2019
Spansk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Kurset afholdes i Toledo, Spaniens gamle hovedstad, en verdensarvssted siden 1986, hvor de tre kulturer sameksisterede (kristne, muslimer og jøder), gennemblødt af El Gre ... [+]

Generelle oplysninger

Kurset afholdes i Toledo, Spaniens gamle hovedstad, en verdensarvssted siden 1986, hvor de tre kulturer sameksisterede (kristne, muslimer og jøder), gennemblødt af El Greco, Cervantes, Garcilaso og Bécquer, der tilbyder et kulturelt tilbud, litterære, kunstneriske og fantastiske gastronomiske. Kun 30 minutter med tog fra centrum af Madrid.

Varighed og tidsplan

Fra 8. juli til 26. 2019. Tre ugers kursus (60 teoretisk-praktiske timer).

Programmet dækker opholdet i universitetets bopæl fra 7. juli til formiddag den 27. juli (helpension). Deltagerne vil ikke være i stand til at ankomme til universitetets bopæl før 7. juli og bliver nødt til at forlade deres værelse den 27. juli.... [-]

Spanien Madrid
September 2020
Spanish (Spain)
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores program er designet til studerende, der ønsker at opleve Spaniens vitalitet og det store universitetsmiljø i Universidad Complutense de Madrid (UCM), et af landets ... [+]

Oversigt

Det bliver ikke svært at forelske sig i Madrid. Beliggende i hjertet af Spanien, er denne hovedstad særlig unik, fordi den har et bymæssigt tempo og er kendt for sin rige kunstneriske, politiske og forretningskultur.

Vores program er designet til studerende, der ønsker at opleve Spaniens vitalitet og det store universitetsmiljø i Universidad Complutense de Madrid (UCM), et af landets mest fremtrædende universiteter, hvor vores center ligger.

Dette program stræber efter at fordybe dig i Madrileños kultur gennem sine akademiske muligheder, ekstracurricular aktiviteter med universitetsstuderende og boligvalg. Udover et påkrævet spansk kursus har du mulighed for at tage en bred vifte af IES Abroad uddannede kurser samt lokale universitetskurser. Du kan også tage en forberedelse til Diploma de español como lengua extranjera (DELE), hvilket fører til et certifikat. Denne pris vil være et aktiv til dit resumé og kan optjenes uden ekstra omkostninger. Flere udflugter tager dig ud over byens grænser til steder af historisk og moderne interesse. Du kan også tilføje international erhvervserfaring til dit resumé, mens du tjener kredit ved at deltage i en praktikplacering og ledsagende akademisk seminar.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Don Quijote Spanish Language Learning

Denne intensive spanskkursus består af 20 spanskunderklasser pr. Uge plus yderligere 5 kulturelle og samtale workshops. Lær hurtigt og effektivt, forbedre din flydende og ... [+]

Oversigt

Denne intensive spanskkursus består af 20 spanskunderklasser pr. Uge plus yderligere 5 kulturelle og samtale workshops. Lær hurtigt og effektivt, forbedre din flydende og kommunikere på spansk med tillid.

Hvem er dette program designet til

Studerende, der starter en Intensive Plus kursus, søger at lære spansk og forbedre deres niveau på lidt tid, der ønsker at få mest muligt ud af klasserne ved at deltage i dem. Derudover har de en særlig interesse i samtale klasser, fordi deres mål er at kommunikere og tale spansk hver dag.

Takket være de mindre grupper kan hver elev aktivt deltage og forblive engageret i klassen. Lærerne kan svare på elevernes behov, hvis de har spørgsmål og giver eleverne mulighed for at dele det, de har lært med deres klassekammerater.... [-]

Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
ALICANTE – ELE USAL

Det vigtigste mål for denne intensive kursus er at forbedre de studerendes sproglige kompetence inden for en fordybelse kulturmiljø og gennem en kommunikativ metode i kla ... [+]

Beskrivelse

Vores spansk tekst og kultur kurser er beregnet til de studerende, der ønsker at lære spansk i Alicante. De tilbydes på alle niveauer i den fælles europæiske referenceramme for sprog (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Det vigtigste mål for denne intensive kursus er at forbedre de studerendes sproglige kompetence inden for en fordybelse kulturmiljø og gennem en kommunikativ metode i klasseværelset.

Vores kurser giver meningsfuld praksis i grammatik, ordforråd, mundtlige og skriftlige udtryk, det hele ved hjælp af virkelige situationer og tekster.

Køreplan

Mandag til fredag ​​fra 9:00 er en 12:30 (med en 30 minutters pause). Du vil blive bedt om at udfylde den mundtlige del af online sprogtest på den første dag af klasser, så vi kan bestemme dit niveau af spansk mere præcist.... [-]

Spanien Alicante
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

... [+]

For højere læreanstalter i andre regioner i verden (Canada, USA, Thailand, Japan, Brasilien osv.) - Overførsler eller valideringer af kurser afsluttet på Center for Hispanic Studies kan ske gennem bilaterale aftaler indgået mellem studentens hjem universitet, Antonio Nebrija Universidad, og Centro de Estudios Hispánicos.

[-]
Spanien Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 - 24 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Veracruz - Universidad Veracruzana

... [+]

tilbyder seks niveauer af spansk. Studerende tager en online placering test eller presencial mundtlig test, og derefter de er tildelt til det niveau, der bedst passer deres behov.

[-]
Mexico Heroica Veracruz
Juli 2020
Engelsk,Spansk
Fuldtid
2 - 6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
City Hall School of Languages

Generalkursus Mini grupper på op til 4 studerende; 20 lektioner om ugen Prisen på kurset er 200 € pr. Uge. SPECIALE TILBUD Vores by er den spanske gastronomiske by i år, ... [+]

Spansk kurser - korte kurser. Spansk kursusGenerel spansk kursusMini grupper på op til 4 studerende20 lektioner om ugenPrisen på kurset er 200 € pr. Uge.Det er tilgængeligt for alle niveauerKurset kan bestilles i juni, juli, august og septemberLeón er den gastronomiske by i 2018 og for at fejre det omfatter vores kurser et gratis måltid i en traditionel spansk restaurant, hvis du tilmelder dig kurserne i juli og august. [-]
Spanien León
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk