Søg her for kurser og korte kurser i spanish

Find kurser og korte kurser i spanish

Spansk sprogkurser kan være det ideelle valg for personer, der ønsker at lære et andet sprog, der kunne være nyttige i dag-til-dag leve såvel som i erhvervslivet. Spansk er et alsidigt sprog, der tales i hele verden.

Hvad er et sprogkursus i spansk?

En spansk sprogkursus lærer eleverne at tale sproget, samt at skrive og læse den. Det giver eleverne mulighed for at lære at tale i sociale og forretningsmæssige interaktioner og lærer om den spanske kultur så godt.

Hvad er fordelene ved at tage et sprogkursus i spansk?

Tage et spansk sprogkursus er værdifuldt for mange årsager, især fordi mange lande rundt om i verden, herunder i Nordamerika, Europa, Sydamerika og Mellemamerika taler dette sprog.Det kan også hjælpe den studerende til at interagere i forskellige sociale situationer.

Hvor meget koster det at tage et sprogkursus i spansk?

Udgifterne til disse kurser spænder bredt. Det er muligt at finde meget overkommelige programmer, der kan tages online billigt. Anden mulighed omfatter at tage kurset i et kollegium indstilling, som kunne være dyrere.

Hvad er kravene til et sprogkursus i spansk?

Det meste af tiden, er der meget få, om nogen, krav på at tage spansk kurser. Selv yngre børn kan deltage.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med et sprogkursus i spansk?

Personer, der taler mere end ét sprog, især en værdifuld sprog som dette, er værdifulde for arbejdsgiverne.Dette giver arbejdsgiveren med evnen til at regne med medarbejderen til at interagere med kunder, klienter og samarbejdspartnere i flere indstillinger.

Hvorfor tage en online sprogkursus i spansk?

Online-kurser gør det nemt for den enkelte at få sproget i deres eget tempo. Det giver mulighed for individuel undersøgelse på hans eller hendes eget tempo.

Hvor man kan tage et sprogkursus i spansk?

Tage et spansk kursus er let at gøre, fordi det er tilgængeligt via forskellige online skoler. Den findes også på forskellige skoler, herunder gymnasier.

Hvordan til at tilmelde sig et kursus i spansk?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere

Kursus: Intensiv Spansk

Giralda Center
på universitet Fuldtid 1 - 12 uger Åben tilmelding Spanien Sevilla

Dette er vores mest populære Intensive Spanish Course. Det er en velafbalanceret løsning, der sikrer hurtige fremskridt i alle aspekter af spansk sprogindlæring: forståelse, tale, læsning og skrivning. Samtidig giver det masser af fritid om eftermiddagen og aftenen for at nyde alt, hvad Sevilla har at tilbyde. [+]

Dette er vores mest populære Intensive Spanish Course. Det er en velafbalanceret løsning, der sikrer hurtige fremskridt i alle aspekter af spansk sprogindlæring: forståelse, tale, læsning og skrivning. Samtidig giver det masser af fritid om eftermiddagen og aftenen for at nyde alt, hvad Sevilla har at tilbyde. Intensiv spansk kursus omfatter: 20 timer om ugen, mandag til fredag.

9 am-1pm, 4 daglige sessioner på 55 minutter hver.

6 til 10 elever pr. Klasse.

Et dagligt program, mandag til fredag, af gratis eftermiddag / aften kulturelle aktiviteter.

Dette kursus er tilgængeligt på alle niveauer hele året rundt, fra 1 uge til et helt akademisk år. ... [-]


Spansk Sprog (latinamerikanske Studier) Kursus

Universidad Nebrija
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 32 uger February 2018 Spanien Madrid + 1 mere

Disse kurser er designet til studerende, der ønsker at tilbringe et semester eller mere at studere i et prestigefyldt program, mens de deltager i hverdagen for et spansk universitet - både akademisk og socialt. Programmet tilbyder over 40 forskellige kursus emner relateret til spansk sprog, grammatik, litteratur, historie, kunst, statsvidenskab og andre lignende discipliner. På hvert niveau er generelle, specifikke og målrettede kurser tilgængelige for at imødekomme de forskellige behov hos studerende.

[+]

Oplev Spanien og det spanske sprog på Nebrija, samtidig med at du modtager universitetsbevillinger

Disse kurser er designet til studerende, der ønsker at tilbringe et semester eller mere at studere i et prestigefyldt program, mens de deltager i hverdagen for et spansk universitet - både akademisk og socialt.

Programmet tilbyder over 40 forskellige kursus emner relateret til spansk sprog, grammatik, litteratur, historie, kunst, statsvidenskab og andre lignende discipliner.

På hvert niveau er generelle, specifikke og målrettede kurser tilgængelige for at imødekomme de forskellige behov hos studerende.

Spanske kurser tilbydes hele året i 6 forskellige programmer. Kursernes fleksibilitet gør det muligt for studerende at vælge mellem eller kombinere nogen af ​​disse studieperioder: ... [-]


Kursus - Semester I Ecuador

Universidad Espiritu Santo
på universitet Fuldtid 1 semester February 2018 Ecuador Guayaquil

Studerende i semester i Ecuador Program har mulighed for at lære, praksis og perfektionere deres spanske sprogkundskaber i løbet af deres tid på UEES. Vi tilbyder seks niveauer af spansk sprogundervisning, og to indhold fokuseret niveauer for dem med avancerede færdigheder. Studerende er placeret i den rette kurs efter deres påviste niveau. [+]

spanish kurser - korte kurser. Hvad kan jeg studere? KLASSER Internationale studerende er tilladt at tage et maksimum på 5 kurser (15 point) per semester. Disse kan gøres op i en af ​​de følgende 4 måder - Studier i engelsk, spansk tekst Klasser, Studier i spansk, service Learning - men en kombination af nogle eller alle er sædvanligt. Studier i engelsk En bred vifte af fag på UEES bliver undervist på engelsk, så udenlandske studerende, der ikke har en høj færdighed i spansk for at holde på sporet med deres store selskaber og samtidig arbejder på deres sprogkundskaber. Mens det største udvalg af kurser er i de områder af virksomheden, finans og marketing, der er tilstrækkelig valg at give de studerende mulighed for de fleste discipliner for at tage en fuldtids belastning for et semester eller studieår. Spansk sprog klasser Studerende i semester i Ecuador Program har mulighed for at lære, praksis og perfektionere deres spanske sprogkundskaber i løbet af deres tid på UEES. Vi tilbyder seks niveauer af spansk sprogundervisning, og to indhold fokuseret niveauer for dem med avancerede færdigheder. Studerende er placeret i den rette kurs efter deres påviste niveau. Undersøgelser på spansk Studerende, der udviser en høj grad af færdighed i spansk kan tilmelde sig kurser i et eller flere af følgende gymnasier: Arkitektur og Civil Engineering Kommunikation og Marketing Lov, Politik og udvikling Liberal Arts og Undervisning Økonomi og Virksomhedsledelse Turisme, Hotel Management og Culinary Arts Computer Systems, telekommunikation og elektronik Medical Sciences Sprog (italiensk, fransk,... [-]

Kursus I Hispanic Undersøgelser: Hispanic Undersøgelser Kursus (CEH) Og Spansk Sprog Og Kultur Kursus (clce)

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada
på universitet Fuldtid 4 måneder February 2018 Spanien Granada

Hvis du ønsker at studere spansk i Granada, er Hispanic Studies Kursus rettet mod studerende og fagfolk, der ønsker at tilegne sig en dybere kendskab til spansk sprog og kultur. Dette kursus tilbyder en bred vifte af fag af specialister fra University of Granada. [+]

Selvom formelt to forskellige programmer Hispanic Studies Course (CEH) og Spansk Sprog og Kultur Kursus (CLCE) fungere som en, fordi de ikke er et spørgsmål om valg, men en af ​​faktiske niveau i spansk sprog. Med andre ord, kravet om at tilmelde sig CEH er at have og avanceret beherskelse af sproget, mens du kun behøver at være en mellemliggende spansk lærende til at blive accepteret i CLCE. Hvis du ønsker at studere spansk i Granada, den Hispanic Studies Kursus henvender sig til studerende og fagfolk, der ønsker at tilegne sig en dybere kendskab til spansk sprog og kultur. Dette kursus tilbyder en bred vifte af fag af specialister fra University of Granada. Studerende skal allerede have en høj kommando af spansk for at kunne følge disse emner (dvs. har bestået niveau B2.1 (CLM - 6 Avanceret)). Af denne grund, CLM anbefaler altid studerende til at tage en Intensiv spansk sprogkursus (cile) før du begynder Hispanic Studies Course. Det CEH Kursus undervises i to perioder - fra oktober til december (Fall) og fra februar til maj (Spring). Eleverne kan vælge den første periode, den anden periode eller begge (Complete Hispanic Studies Course). Studerende i dette kursus kan vælge fire eller fem fag udbydes af CLM for hver periode. En af disse fag kan være en moderne sprogkursus tilbydes af CLM. Afhængig af elevernes behov og længden af ​​deres ophold i Granada, kan de tage nogle af de emner fra Kursus Valgfri januar måned. Hvert emne på Hispanic Studies Course har... [-]

Barcelona - Heltids Semester Praktik

IES Abroad
på universitet Fuldtid 3 måneder January 2018 Spanien Barcelona

Vores 12-ugers praktikprogram i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kredit, praktikplacering på 30 til 40 timer om ugen inden for dit valg. Udvikle dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og få en reel erhvervserfaring, der vil starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked. [+]

spanish kurser - korte kurser. Oversigt Få en start på din karriere ved at få international erhvervserfaring med et semester praktik i Barcelona, ​​den økonomiske og kulturelle knudepunkt på den iberiske halvø. Barcelona er en vigtig aktør inden for mange brancher, herunder handel, uddannelse, teknologiske opstart, underholdning, medier og mode. Der er også gode muligheder i internationale sundhedsvæsener, ikke-for-profit organisationer og kunst. Byg et globalt netværk af professionelle kontakter, mens du tager i alt, hvad denne smukke spanske by ligger mellem det lyse blå hav og majestætiske bjerge - har at tilbyde. Vores 12-ugers praktikprogram i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kredit, praktikplacering på 30 til 40 timer om ugen inden for dit valg. Udvikle dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og få en reel erhvervserfaring, der vil starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked. Før du går til praktikant i udlandet arbejder vi sammen med dig for at finde den ideelle praktikplacering, der opfylder dine karrieremål. Vi har placeret elever i en bred vifte af organisationer og virksomheder. Hvis vi ikke arbejder i øjeblikket med en virksomhed eller organisation i dit interesseområde, søger vi efter en placering, der passer til dig. Vi vil have dig til at føle sig hjemme i Barcelona, ​​så vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at integrere dig i livet i byen. Fra placeringer og boliger til kulturelle aktiviteter er vores job at sikre, at du har den bedste praktikoplevelse muligt. På weekenderne kan du... [-]

Spansk For Turisme (konversation)

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
på universitet Deltid January 2018 Colombia Del

En spansk kursus designet til studerende, der ønsker at lære spansk for turisme. [+]

køreplan Mandag til fredag ​​fra 8:00 til 0:00 meter. (Intensiv) Mandag til fredag ​​fra 9:00 til 0:00 meter. (Regelmæssig) Regelmæssig: 15 timer om ugen / Intensiva: 20 timer om ugen Indeholder: En (1) kulturel udflugt en uge To (2) timer af latin danser en uge Ubegrænset brug af "Studium" ressourcecenter Ubegrænset adgang til "Virtual Sabana" virtuel platform Materiale til undervisning Indplaceringstest Certifikat for afslutningen af ​​kursus med antallet af timer, datoer deltog i, og niveau afsluttet. Tillægstjenester Der er én kulturel udflugt og en 2-timers latin dans klasse hver uge for studerende, gratis. Særlige kulturelle udflugter kan have yderligere omkostninger. Universitetet tilbyder en portefølje af yderligere somme kurser med særlige priser for vores spanske studerende. Disse aktiviteter finder sted i eftermiddag. Studerende har adgang til alle de faciliteter og tjenester af Universidad de La Sabana. [-]

Spansk Som Andetsprog

University of Belgrano
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 7 uger February 2018 Argentina Buenos Aires + 1 mere

Skolen for Sprog og Foreign Studies tilbyder intensive lavere division kurser hele året rundt med fuldstændig nedsænkning i argentinske liv og kultur. Et team af kvalificerede indfødte spanske fakultet med ekspertise i anvendt lingvistik underviser sprogkurser bruger den kommunikative tilgang metodologi. [+]

spanish kurser - korte kurser. Skolen for Sprog og Foreign Studies tilbyder intensive lavere division kurser hele året rundt med fuldstændig nedsænkning i argentinske liv og kultur. Et team af kvalificerede indfødte spanske fakultet med ekspertise i anvendt lingvistik underviser sprogkurser bruger den kommunikative tilgang metodologi. Klasser mødes fem gange om ugen i 3 eller 5 timer og tage 120 akademiske timer (45 minutter) for at fuldføre (se tabel). Kurset bøger er skrevet af professorerne selv og udgivet af Belgrano University Press. Intensive kurser er også meningen, at bedre forberede de studerende til vores skrællen semester kurser (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos). Fortsatte studerende kan også tage en yderligere kursus i spansk sprog i løbet af semestret. Studerende vil blive tildelt forskellige niveauer på grundlag af en skriftlig online sprogtest, der vil tage prioritet over tidligere kurser. Kursus kapacitet er begrænset til 15 studerende. På anmodning, tilbyder vi også særlige programmer, f.eks spansk for Professions (Medicin og Sundhed, politiske og Social Sciences, Business and Law), og vi kan også træne instruktører i undervisning i spansk som fremmedsprog. Kursuskatalog: (INT 121) Español Básico Dette kursus henvender sig til begyndere og falske begyndere. Det overordnede mål med kurset er at give den studerende grundlæggende sprogfærdigheder. Studerende erhverve og udvikle en grundlæggende viden om det sprog, der giver dem mulighed for at kommunikere ligetil oplysninger i en velkendt sammenhæng. Klasser understrege produktion og forståelse i kommunikative situationer. Efter at have afsluttet kurset vil de studerende være i stand til at forstå grundlæggende... [-]

Voksne Spanske Nedsænkningsprogrammer

Tico Lingo
på universitet 1 - 16 uger February 2018 Costa Rica Heredia

Vores voksen spanske programmer er designet til at få eleverne til at tale conversational spansk så hurtigt som muligt. Vi tilbyder forskellige programmuligheder, der hver især omfatter spanskkursus og lokal overnatning. [+]

Vores voksen spanske programmer er designet til at få eleverne til at tale conversational spansk så hurtigt som muligt. Vi tilbyder forskellige programmuligheder, der hver især omfatter spanskkursus og lokal overnatning. Mange elever har set drastiske stigninger i spansk sprogfærdighed efter 3 til 4 uger.

Programmets varighed er fleksibel , lige fra 1-16 uger.

Inkluderet i hvert program:

Lufthavn pickup Placering eksamen for at sikre korrekt udjævning Byens rundvisning i Heredia med kort Conversational klasser med lokalbefolkningen Diplom for kursusafslutning

Basic Spanish Immersion Program

Basic-programmet omfatter 4 timer spanskundervisning pr. Dag med overnatning i et lokalt Tico-hjem.... [-]


Intensive Spanske Kurser I Granada

Escuela Montalban Granada
på universitet Fuldtid 1 - 50 uger September 2018 Spanien Granada

Vi tilbyder følgende udvalg af spanske gruppekurser hele året rundt og på alle niveauer på vores spanske sprogskole. Vi garanterer, at vores spanske kurser altid finder sted hele året. Du kan bestille et kursus i 1 uge eller op til en periode på flere måneder. Vær opmærksom på, at vi har specielle priser for langsigtede standard-, intensiv- og superintensive kurser, der strækker sig over mere end 8 uger. [+]

spanish kurser - korte kurser. Vi tilbyder følgende udvalg af spanske gruppekurser hele året rundt og på alle niveauer på vores spanske sprogskole. Vi garanterer, at vores spanske kurser altid finder sted hele året. Du kan bestille en spansk sprogkursus i 1 uge eller op til en periode på flere måneder. Vær opmærksom på, at vi har specielle priser for langsigtede standard-, intensiv- og superintensive kurser, der strækker sig over mere end 8 uger. I vores klasser finder du studerende i alle aldre og nationaliteter. Flere og flere "modne" studerende besøger os til i de multinationale klasser, og aldersgruppen går derfor op hvert år. Uanset om du er i 50'erne, 60'erne eller endda i 70'erne, har vi et sted i en klasse, der passer til dig. Standard kursus Dette kursus på 4 lektioner om dagen giver eleverne mulighed for at supplere ferie med sprogstudier. Vi anbefaler det til dem, der ønsker at kombinere et afslappet sprogkursus med studiet af den spanske kultur i virkelige situationer. Studerende kan begynde at lære spansk fra bunden eller at forbedre deres sproglige færdigheder yderligere. Intensive Course - Superintensive Course Disse kurser med 5 eller 6 lektioner om dagen garanterer maksimal fremgang i løbet af kort tid. De er ideelle til folk, hvis ophold i Spanien hovedsageligt er arbejdsorienteret eller studiebaseret. Med flere spanske klasser tilføjet til standardkurset, gennemførte de praktiske kommunikationsfærdigheder, der blev lært i morgenmøderne. Standard Plus 1 Kursus / Standard Plus 2 Kursus Disse kurser kombinerer 4 gruppeklasser med 1 eller 2... [-]

Gruppeprogrammer

Outward Bound Costa Rica
på universitet Fuldtid 1 - 85 dage Åben tilmelding Costa Rica San Jose

Gruppekurser udnytter et vildmarksbaseret klasseværelse, serviceindlæring og kulturelt nedsænkning for at dyrke ledelse, teamopbygning og personlig vækst i en tosproget indstilling. [+]

Spansk sprog og kultur kurser er kernen i vores organisation, afslører en Costa Rica, som de fleste aldrig vil have mulighed for at opleve. Aktiviteter spænder fra trekking gennem fjern regnskov med lokale guider og praktiserende sprogfærdigheder til at lave traditionelle måltider sammen med homestay familier og bidrage til en bæredygtig leve- og bevarelsesindsats. [-]

Spansk Kursus - Intensiv (15 Timer / Uge)

ALICANTE – ELE USAL
på universitet Fuldtid 1 uge Åben tilmelding Spanien Alicante

Det vigtigste mål for denne intensive kursus er at forbedre de studerendes sproglige kompetence inden for en fordybelse kulturmiljø og gennem en kommunikativ metode i klasseværelset. [+]

spanish kurser - korte kurser. Beskrivelse Vores spansk tekst og kultur kurser er beregnet til de studerende, der ønsker at lære spansk i Alicante. De tilbydes på alle niveauer i den fælles europæiske referenceramme for sprog (A1-A2-B1-B2-C1-C2). Det vigtigste mål for denne intensive kursus er at forbedre de studerendes sproglige kompetence inden for en fordybelse kulturmiljø og gennem en kommunikativ metode i klasseværelset. Vores kurser giver meningsfuld praksis i grammatik, ordforråd, mundtlige og skriftlige udtryk, det hele ved hjælp af virkelige situationer og tekster. Køreplan Mandag til fredag ​​fra 9:00 er en 12:30 (med en 30 minutters pause). Du vil blive bedt om at udfylde den mundtlige del af online sprogtest på den første dag af klasser, så vi kan bestemme dit niveau af spansk mere præcist. priserne Første uge: 139 EUR / uge Anden og følgende uger: 129 EUR / uge Valgfrit: Lufthavn transfer: 50 EUR. Datoer Kurserne starter hver mandag i løbet af året. En lektion på ELE USAL Alicante er 55 minutter. Bank ferier: I 2017 vil ELE USAL Alicante være lukket på følgende helligdage: April 13, 14 og 17 (påske) 27. april (Santa Faz Pilgrimage), maj 1 (Labor Day), 15. august 9. oktober og 12. november 1, og december 6 og 8. Klasserne for disse dage, vil ikke blive gjort op. [-]

Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 semestre January 2018 USA Walnut Spanien A Coruña + 3 mere

[+]

Assistance med at navigere i proceduren for anmodning om omsættelige kreditter i dit hjem institution. 24/7 lokal nødkontakt. Kulturelle aktiviteter (fx velkomst spansk middag, tapas ture, galicisk queimada ceremoni osv.) Dagstureudflugter (f.eks. Santiago de Compostela, Islas Cies, Galiciske landsbyer osv.) [-]

Spansk Sprogunderdypning

FSD - Foundation for Sustainable Development
på universitet Fuldtid 9 - 52 uger September 2018 Bolivia Cochabamba

Med Language Immersion-programmet kan praktikanter øge deres sprogfærdigheder før og under deres internationale udviklingsarbejde. [+]

spanish kurser - korte kurser. I forbindelse med FSD International Development Internship Program tilbyder FSD også a Language Immersion program På vores hjemmeside i Cochabamba, Bolivia. FSD International Development Internships er en chance for studerende og unge voksne at få erfaring med bæredygtig udvikling og indsigt i andre kulturer, der kun kan opnås gennem direkte erfaring, og sprog er en nøgle komponent til succesfuld projektgennemførelse. Med Sprogdæmpningsprogram, Praktikanter kan øge deres sprogfærdigheder før og under deres internationale udviklingsarbejde. Dette program er blevet tilpasset med to muligheder, Level 1: Beginner og Level 2: Intermediate. Gennem dette Language Immersion Program modtager praktikanter individuelle sprogundervisning, lignende programkomponenter i FSD's Intern Abroad-program (værtsfamilie, support til webstedssamarbejde, orientering osv.) Og fleksible kursusvalg. SPANSKE SPRÅKINSTRUKTØRER FSD's instruktører tilbyder kvalitet spansk træning uanset dit niveau. Klasserne holdes en-til-en med instruktøren, så hver klasse kan skræddersys til den studerende. Vores professorer design pensum baseret på elevernes behov Arbejder for at forbedre samtale, grammatik, læsning og skrivning. Alle sproginstruktører er lokale bolivianere, der er tosprogede og har lært på elementære, mellemliggende og avancerede niveauer. Professorerne har lært over to tusinde studerende på tværs af Bolivia, og lærer spansk praktisk og relevant for Cochabamba. Klasser indeholder information om boliviansk kultur, politik og historie. LANGUAGE IMMERSION OPTIONS Niveau 1: Begynder For niveau 1 vil deltagerne tilbringe to eller flere uger, der tager sprogklasser i tre timer om dagen. Disse sprogklasser ville begynde før normal praktik startdato orientering. Som en del af International Development Internship vil deltagerne blive placeret med en værtsorganisation,... [-]

Intensivt Spansk Kursus

Universidad Autónoma de Guadalajara
på universitet Fuldtid 32 - 45 timer July 2018 Mexico Guadalajara

Den prestige CII er fortsat med at vokse gennem årene, især i spansk. Hvis dit mål er at tale denne verdensomspændende sprog, den spanske afdeling på Centro Internacional de Idiomas er det rigtige valg. En komplet liste og selvfølgelig beskrivelse er givet nedenfor. [+]

En bro til verden Centro Internacional de Idiomas SPANSK Spansk øjeblikket tales af mere end 300 millioner mennesker. Det fremgik samtidig som konsolideringen af ​​Spanien som en moderne stat i den tid af den katolske konge og dronning, Ferdinand og Isabella. GUADALAJARA Guadalajara er en dejlig by og et meget interessant sted! Som hovedstad i staten Jalisco, blev denne by født til at være stor og storslået! Guadalajara ligger i det vestlige Mexico, tilbyder udsøgte pragt af en by, der er traditionel og moderne på samme tid. Det har en af ​​de bedste klimaer i verden, og det er tæt på de smukke strande i Puerto Vallarta, Manzanillo og Melaque. Universidad Autonoma de Guadalajara (UAG) Dette UAG, den ældste private universitet i Mexico, har stræbt efter akademisk ekspertise i mere end 75 år. Dens navn er blevet synonymt med pædagogisk prestige, et navn kendt over hele verden. Den UAG har især opnået en vigtig plads i latinamerikanske uddannelse. CENTRO INTERNACIONAL DE IDIOMAS PÅ UAG (CII) Centro Internacional de Idiomas blev grundlagt for at hjælpe mexicanske og internationale studerende udvikle de nødvendige sproglige færdigheder til at lykkes og deltage aktivt i verden i dag. Sprog, der undervises er: spansk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, japansk og kinesisk. Den prestige CII er fortsat med at vokse gennem årene, især i spansk. Hvis dit mål er at tale denne verdensomspændende sprog, den spanske afdeling på Centro Internacional de Idiomas er det rigtige valg. En komplet liste og selvfølgelig beskrivelse er givet nedenfor. HVORFOR? Fordi... [-]

Spansk For Udlændinge

Universidad EAFIT
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 uger Åben tilmelding Colombia Medellin + 1 mere

En varm velkomst venter internationale studerende på Universidad EAFIT i Medellin. Folk kommer fra hele verden søger [+]

spanish kurser - korte kurser. VELKOMMEN! ¡Bienvenido! En varm velkomst venter internationale studerende på Universidad EAFIT i Medellin. Folk kommer fra hele verden, der søger et sted at lære spansk på en overkommelig pris og i et behageligt miljø; et sted, hvor skønhed og ekspertise kommer sammen. UNIVERSIDAD EAFIT Det er en privat universitet kendt i Colombia for sine evner i ledelse, teknik, humaniora og samfundsvidenskaberne. Med over 12.000 studerende campus tilbyder forskellige miljøer for læring og rekreation. Universitetet har en infrastruktur, der understøtter forskning samt uddannelse og kulturelle aktiviteter. The Founders Auditorium Lab Center og "Luis Echavarría Villegas" moderne bibliotek, i høj grad afspejler EAFIT vilje til at etablere sig som et center for viden og kultur i byen. Faktisk EAFIT s Symfoniorkester og kunstudstillinger viser, hvordan det bidrager til udviklingen af ​​kunst i Colombia som helhed. Universitetets plads i det kulturelle og sociale fremskridt har fremmet oprettelsen af ​​nye akademiske rum, der reagerer på colombianske behov inden for vores globaliserede verden. Derfor har det åbnet filialer i Bogotá, Pereira og Llanogrande, der tilbyder kandidat-og efteruddannelser, forskning og konsulentydelser kendt for deres akademisk ekspertise. EAFIT Sprogcenter Grundlagt i 1991, Language Center er en vigtig del af Universidad EAFIT og reagerer på sit engagement i det colombianske samfund. Det giver høj kvalitet sprogprogrammer, der giver de studerende med en optimal læringsmiljø. Ud over sin spanske program, Language Center tilbyder engelsk, tysk, japansk, fransk, italiensk, portugisisk, mandarin og i den nærmeste fremtid, koreansk. Centret er i stand til at tjene en... [-]