Søg her for kurser og korte kurser i spanish

Find kurser og korte kurser i spanish

Spansk sprogkurser kan være det ideelle valg for personer, der ønsker at lære et andet sprog, der kunne være nyttige i dag-til-dag leve såvel som i erhvervslivet. Spansk er et alsidigt sprog, der tales i hele verden.

Hvad er et sprogkursus i spansk?

En spansk sprogkursus lærer eleverne at tale sproget, samt at skrive og læse den. Det giver eleverne mulighed for at lære at tale i sociale og forretningsmæssige interaktioner og lærer om den spanske kultur så godt.

Hvad er fordelene ved at tage et sprogkursus i spansk?

Tage et spansk sprogkursus er værdifuldt for mange årsager, især fordi mange lande rundt om i verden, herunder i Nordamerika, Europa, Sydamerika og Mellemamerika taler dette sprog.Det kan også hjælpe den studerende til at interagere i forskellige sociale situationer.

Hvor meget koster det at tage et sprogkursus i spansk?

Udgifterne til disse kurser spænder bredt. Det er muligt at finde meget overkommelige programmer, der kan tages online billigt. Anden mulighed omfatter at tage kurset i et kollegium indstilling, som kunne være dyrere.

Hvad er kravene til et sprogkursus i spansk?

Det meste af tiden, er der meget få, om nogen, krav på at tage spansk kurser. Selv yngre børn kan deltage.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med et sprogkursus i spansk?

Personer, der taler mere end ét sprog, især en værdifuld sprog som dette, er værdifulde for arbejdsgiverne.Dette giver arbejdsgiveren med evnen til at regne med medarbejderen til at interagere med kunder, klienter og samarbejdspartnere i flere indstillinger.

Hvorfor tage en online sprogkursus i spansk?

Online-kurser gør det nemt for den enkelte at få sproget i deres eget tempo. Det giver mulighed for individuel undersøgelse på hans eller hendes eget tempo.

Hvor man kan tage et sprogkursus i spansk?

Tage et spansk kursus er let at gøre, fordi det er tilgængeligt via forskellige online skoler. Den findes også på forskellige skoler, herunder gymnasier.

Hvordan til at tilmelde sig et kursus i spansk?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere

SIELE eksamen

Intercultura Costa Rica
på universitet Fuldtid Åben tilmelding Costa Rica Heredia

Vores Heredia byskole placering er et officielt SIELE eksamenscenter, hvor du kan tage din SIELE eksamen og tage klasser på forhånd for at forberede dig selv i overensstemmelse hermed. Vores akkrediterede spansk kurser er i overensstemmelse med den fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFR). [+]

1. Vores meget bedste årshandel: Grøn Sæson Promo - $ 295 OFF vores spanske gruppeklasser, når der bestilles mindst 3 uger spansk program. Denne rabat gælder for alle programmer taget mellem 6. august - 21. december 2018.

2. COSTA RICAN NATIONAL HOLIDAY PROMO - Vi fejrer anneksationen af ​​Guanacaste og giver en $ 25 rabat på hver uge af spanske klasser, når de bookes i løbet af juli 2018!

BEMÆRK: Kun én rabat gælder ad gangen.

Hvad er SIELE?

SIELE står for Servicio International de Evaluación de la Lengua Española og er det mest anerkendte spanskteksensbevis i verden og er godkendt af Instituto Cervantes, Universidad Autónoma de México, Universidad de Salamanca og Universidad de Buenos Aires.... [-]


Spanish Language Course (Hispanic Studies)

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 32 uger February 2019 Spanien Madrid + 1 mere

[+]

For højere læreanstalter i andre regioner i verden (Canada, USA, Thailand, Japan, Brasilien osv.) - Overførsler eller valideringer af kurser afsluttet på Center for Hispanic Studies kan ske gennem bilaterale aftaler indgået mellem studentens hjem universitet, Antonio Nebrija Universidad, og Centro de Estudios Hispánicos.

[-]

Spansk for udlændinge

Universidad EAFIT
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 uger Åben tilmelding Colombia Medellín + 1 mere

Spansk som et fremmedsprogsprogram ved Universidad EAFIT i Medellin er et omfattende program til spansk sprogindsamling, der gør det muligt for studerende at udvikle deres sprogkommunikationsfærdigheder effektivt. [+]

Om os

Spansk som et fremmedsprogsprogram ved Universidad EAFIT i Medellin er et omfattende program til spansk sprogindsamling, der gør det muligt for studerende at udvikle deres sprogkommunikationsfærdigheder effektivt. Som anerkendelse af dets kvalitet er dette den første spansk som et fremmedsprogsprogram i Colombia for at blive certificeret af den spanske Instituto Cervantes. De seks niveauer af færdighed beskrevet i den fælles europæiske ramme (A1 til C1) fordeles i 15 kurser, hver varighed 38 timer. For at optimere læring og klasseværelset interaktion består hver gruppe kun af 3-8 studerende.

Læringserfaringen sikres gennem:

Klasser, der læres ud fra effektiv og korrekt kommunikation i små grupper med højt kvalificerede lærereEn samtalepartner for at få adgang til et mere komplekst niveau af spanskMuligheden for at deltage i klasser i universitetets bachelorprogrammer. Denne mulighed giver eleverne adgang til sproget på akademisk niveau; klasser er underlagt universitetsplanlægningKulturelle aktiviteter tilbydes dagligt i hele campus for større sprogdæmpningProgrammetode... [-]

Teen spanske nedsænkning sommerlejr

Tico Lingo
på universitet Fuldtid 3 uger February 2019 Costa Rica Heredia

Kombinationen af ​​intensive spanske klasser, daglige kulturaktiviteter og weekend-eventyrture sigter moderspanske lejr om helt at fordybe studerende i Costa Rica-kultur og samfund. [+]

Kombinationen af ​​intensive spanske klasser, daglige kulturaktiviteter og weekend-eventyrture sigter moderspanske lejr om helt at fordybe studerende i Costa Rica-kultur og samfund.

Lejren lægger vægt på at studere og erhverve spansk gennem kulturel nedsænkning. Studerende vil ikke kun gå væk med et øget niveau af spansk, men også et nyt verdsligt og kulturelt perspektiv på livet ... og et eventyr at dele med alle hjemmefra!

Alder: 13-18 Varighed: 3 uger

Programdetaljer

Teen Spanske Immersion Summer Camp løber i tre uger og kombinerer intensive spanske klasser, daglige kulturaktiviteter og weekendudflugter. Det er et altomfattende program, der tilbyder teenagere alt, hvad de skal lære, fordybe sig og gå væk med eventyret i livet.... [-]


Gap Year or Semester in Spain

EF Gap Year
på universitet Fuldtid 6 - 12 måneder Åben tilmelding Spanien Madrid Marbella Barcelona + 2 mere

[+]

spanish kurser - korte kurser. Alder Max : 16 Prisdetaljer : Værtsfamiliehus og en måltidsplan er inkluderet i kursprisen. Kontakt Admissions Team for et personligt pristilbud. [-]

Intensivt spansk kursus

Universidad Autónoma de Guadalajara
på universitet Fuldtid 32 - 45 timer July 2019 Mexico Guadalajara

Den prestige CII er fortsat med at vokse gennem årene, især i spansk. Hvis dit mål er at tale denne verdensomspændende sprog, den spanske afdeling på Centro Internacional de Idiomas er det rigtige valg. En komplet liste og selvfølgelig beskrivelse er givet nedenfor. [+]

En bro til verden

Centro Internacional de Idiomas

SPANSK

Spansk øjeblikket tales af mere end 300 millioner mennesker. Det fremgik samtidig som konsolideringen af ​​Spanien som en moderne stat i den tid af den katolske konge og dronning, Ferdinand og Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara er en dejlig by og et meget interessant sted! Som hovedstad i staten Jalisco, blev denne by født til at være stor og storslået! Guadalajara ligger i det vestlige Mexico, tilbyder udsøgte pragt af en by, der er traditionel og moderne på samme tid. Det har en af ​​de bedste klimaer i verden, og det er tæt på de smukke strande i Puerto Vallarta, Manzanillo og Melaque.

Universidad Autonoma de Guadalajara (UAG)... [-]


Kursus: Program for missionærer

Elec Spanish School
på universitet Fuldtid 4 uger February 2019 Costa Rica San Isidro de El General

I vores skole har vi designet specifikke programmer til kunder, der dedikerer deres liv til missionens opgave og støtter andre for at få en bedre livskvalitet i hele dets integrerede væsen. Programmerne for missionærer er opbygget til at udvikle dem med studerende, på ethvert niveau, det være sig begynder, mellemliggende, avanceret eller overlegen. Indholdet, som hvert program indeholder, komprimeres i 4 intensive uger, 4 timer om dagen. Vi tilpasser os kundens behov og tilgængeligheden af ​​deres tid. [+]

I vores skole har vi designet specifikke programmer til kunder, der dedikerer deres liv til missionens opgave og støtter andre for at få en bedre livskvalitet i hele dets integrerede væsen. Programmerne for missionærer er opbygget til at udvikle dem med studerende, på ethvert niveau, det være sig begynder, mellemliggende, avanceret eller overlegen. Indholdet, som hvert program indeholder, komprimeres i 4 intensive uger, 4 timer om dagen. Vi tilpasser os kundens behov og tilgængeligheden af ​​deres tid. Vores metode er kommunikativ, derfor arbejder vi på de 4 færdigheder, som hver person skal udvikle sig for at kommunikere:

Auditiv evneSkriftligt udtrykLæseforståelse og teksterMundtlig produktion... [-]

Langsigtede spansk kurser (12+ uger)

ALICANTE – ELE USAL
på universitet Fuldtid 12 uger Åben tilmelding Spanien Alicante

Disse kurser henvender sig til udenlandske studerende, der ønsker at opnå et højt niveau af spansk på det tidspunkt, at de oplever den spanske kultur på første hånd. Gennem vores langsigtede kurser studerende vil opnå det spanske kræves af institutioner for videregående uddannelse (bachelor og postgraduate uddannelse) i Spanien. [+]

Beskrivelse

Disse kurser henvender sig til udenlandske studerende, der ønsker at opnå et højt niveau af spansk på det tidspunkt, at de oplever den spanske kultur på første hånd. Gennem vores langsigtede kurser studerende vil opnå det spanske kræves af institutioner for videregående uddannelse (bachelor og postgraduate uddannelse) i Spanien.

Vores Langsigtede spansk Sprog og Kultur kurser tilbyde meningsfuld praksis i grammatik, ordforråd, mundtlige og skriftlige udtryk, det hele ved hjælp af virkelige situationer og tekster og tilbydes på alle niveauer i den fælles europæiske referenceramme for sprog (A1-A2-B1-B2-C1-C2) .

Bortset fra deres normale skema, vil de studerende være i stand til at tilmelde sig vores forberedelse kurser for DELE og tage de officielle eksamener, mens i Spanien. ... [-]


Spansk Sprogkurser

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online på universitet Fuldtid 3 - 6 måneder September 2019 USA Irvine USA Online + 2 mere

Kommuniker effektivt med dine kunder, potentielle kunder eller kolleger, uanset din nuværende spanske sprogfærdighed. [+]

Oversigt

Kommuniker effektivt med dine kunder, potentielle kunder eller kolleger, uanset din nuværende spanske sprogfærdighed. Vores kurser, der dækker grundlæggende ordforråd og grammatik, konversationsudtryk, spørgsmål og kommandoer er skræddersyet til elevernes behov for en sjov, behagelig og tankevækkende lærerfaring.

Hvem skal deltage

Kurser er designet til erhvervsliv og medicinske fagfolk, der forstår eller taler meget lidt eller ikke spansk, og som er interesseret i en effektiv, tankevækkende sprogindlæringsoplevelse, vil disse kurser være værdifulde.

ProgramfordeleForstå spanske ord og udtryk, der anvendes i arbejdsplads situationer.Lav udtalelser, still spørgsmål og fortsæt dialog med komplette spanske sætninger.Genkend forskellene mellem amerikanske og latinske kulturer.Hjælpe medarbeiderne, der har brug for basale til mellemliggende spanske færdighederDemonstrere et ønske om at lære spansk sprogfærdigheder [-]

Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 semestre January 2019 USA Walnut Spanien A Coruña + 3 mere

[+]

Assistance med at navigere i proceduren for anmodning om omsættelige kreditter i dit hjem institution. 24/7 lokal nødkontakt. Kulturelle aktiviteter (fx velkomst spansk middag, tapas ture, galicisk queimada ceremoni osv.) Dagstureudflugter (f.eks. Santiago de Compostela, Islas Cies, Galiciske landsbyer osv.) [-]

Intensive spansk program - mere end bare sprog

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
på universitet Fuldtid 4 uger Åben tilmelding Spanien Alicante

Vores spanske kurser (på alle niveauer), er designet til at give fuldstændig nedsænkning i det spanske sprog og dets omgivelser gennem den meget erfaringer, at de studerende vil leve gennem både i klassen og andre steder (projekter, præsentationer, kortfilm, undertekstning, skuespil, blogging, drama , kunst, eftersynkronisering videoer ...), både i de spanske klasser og de kurser, vi tilbyder som et supplement til de Sprogundervisning: Film, teater, kunst, spansk for turisme, Forretning spansk, spansk kultur og spansk Gastronomi. Alle de intensive kurser har universitetets ECTS og alle elever har adgang til alle universitetets tjenester og faciliteter. [+]

Dubbing på spansk? Sætte på en leg?

Vores spanske kurser (på alle niveauer), er designet til at give fuldstændig nedsænkning i det spanske sprog og dets omgivelser gennem den meget erfaringer, at de studerende vil leve gennem både i klassen og andre steder (projekter, præsentationer, kortfilm, undertekstning, skuespil, blogging, drama , kunst, eftersynkronisering videoer ...), både i de spanske klasser og de kurser, vi tilbyder som et supplement til de Sprogundervisning: Film, teater, kunst, spansk for turisme, Forretning spansk, spansk kultur og spansk Gastronomi. Alle de intensive kurser har universitetets ECTS og alle elever har adgang til alle universitetets tjenester og faciliteter. ... [-]


Spansk for turisme (konversation)

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
på universitet Deltid January 2019 Colombia Chía

En spansk kursus designet til studerende, der ønsker at lære spansk for turisme. [+]

køreplan Mandag til fredag ​​fra 8:00 til 0:00 meter. (Intensiv) Mandag til fredag ​​fra 9:00 til 0:00 meter. (Regelmæssig) Regelmæssig: 15 timer om ugen / Intensiva: 20 timer om ugen Indeholder: En (1) kulturel udflugt en uge To (2) timer af latin danser en uge Ubegrænset brug af "Studium" ressourcecenter Ubegrænset adgang til "Virtual Sabana" virtuel platform Materiale til undervisning Indplaceringstest Certifikat for afslutningen af ​​kursus med antallet af timer, datoer deltog i, og niveau afsluttet. Tillægstjenester

Der er én kulturel udflugt og en 2-timers latin dans klasse hver uge for studerende, gratis. Særlige kulturelle udflugter kan have yderligere omkostninger. Universitetet tilbyder en portefølje af yderligere somme kurser med særlige priser for vores spanske studerende. Disse aktiviteter finder sted i eftermiddag.... [-]


Salamanca - Studie i Salamanca

IES Abroad
på universitet Fuldtid 1 - 2 semestre January 2019 Spanien Salamanca

hvis du [+]

Oversigt

Kombiner atmosfæren i en universitetsby og den charmerende gæstfrihed i en lille by, og du har Salamanca. Salamanca er den vigtigste universitetsby i Spanien og er kendt for sine bidrag til spanskundervisning.

Hvis du leder efter et spansk program, der er fuldt nedsænket, er vores program i Salamanca til dig. Ud over en intensiv spansk sprogorientering og semester-lang spansk kursus, er der spansk sprog skriftlige, talende og teater workshops at bringe dine kurser til liv.

Programmet er også forbundet med det akademiske og sociale liv i Universidad de Salamanca (USAL), det ældste universitet i Spanien og en af ​​de mest prestigefyldte i Europa. Lær sammen med dine spanske jævnaldrende ved at tilmelde dig hos USAL eller Universidad Pontificia de Salamanca (UPSA). Uanset din store, kan du kombinere dine interesser i sproglig og kulturel færdighed med dine akademiske sysler. Du kan bidrage til en lokal organisation ved at deltage i en praktikophold i forårssemesteret eller en serviceindlæringsoplevelse hos en lokal non-forprofit organisation i efterårssemesteret.... [-]


Spansk online kursus - 1-til-1 vejledning

Lingoci
Online Deltid

Nyd online spanskundervisning med en erfaren, indfødt tutor. Følg en plan, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Vi er bedømt 4,8 stjerner ud af 5 af studerende fra hele verden. [+]

Lær spansk hurtigt.

Nyd online spanskundervisning med en erfaren, indfødt tutor. Følg en plan, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Vi er bedømt 4,8 stjerner ud af 5 af studerende fra hele verden.

Interaktiv, tilpasset

Forbedre din spansk hurtigt med lektioner, der er skræddersyet til dit niveau, mål og interesser. Du lærer online (via Skype) med en dedikeret vejleder, kommunikerer og deler læringsmaterialer ligesom du ville i et klasseværelse.

Lær hvor som helst, når som helst.

Lær til tider, der passer dig fra ethvert sted. Vores avancerede planlægningsteknologi giver dig mulighed for at bestille lektioner med lethed. Du kan endda tilføje dem direkte til din online kalender og modtage email og SMS påmindelser for at holde dig organiseret.... [-]


Generelle engelsk eller spansk online kursus

Cambridge Institute
Online Fuldtid 3 måneder September 2019 Spanien Madrid

Vores kurser, der blev lanceret i september 2012, herunder udvikling af sprogfærdigheder og erhvervelse af al den viden, der kræves af de officielle undersøgelser af University of Cambridge (KET, PET, FCE, CAE, BULATS). [+]

Denne engelsk / spansk kursus vil give studerende fra hele verden mulighed for at erhverve en grundlæggende forståelse og praksis af grammatik.

Den indeholder de fire sprogfærdigheder: læsning, skrivning, tale og lytning gennem tekst-, video- og interaktive øvelser, der automatisk korrigeres af systemet.

Dette kursus udføres via vores online platform, som vil tilbyde forskellige tema enheder i varierende niveauer af intensitet og vanskeligheder afhængigt af niveauet for engelsk af den studerende.

Kurset omfatter: Undervisning og auditiv materiale, en nyhedsdel, links til nogle af de vigtigste websites på engelsk eller spansk og en ordbog til oversættelse af alle ord og udtryk.... [-]