$close

Filtre

Se resultater

Kurser: Gastronomi Oceanien

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen… Læs mere

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

De kulinariske kunst fokuserer på en række forskellige aspekter i forbindelse med madlavning og præsentation af forskellige fødevarer. Undersøgelser kan omfatte ernæring, sikkerhed og sanitet, køkken management, omkostningsstyring, og drikkevarer og mad management.

På grund af de mange lande inden Oceanien, arbejde lejligheder og arbejdstilladelse love er meget forskellige, med data om muligheder i nogle nationer bliver begrænset. Australien og New Zealand er de mest avancerede lande i området.

Executive kurser i Gastronomi Oceanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Wells International College
Sydney, Australien

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af veludviklede madlavningsfærdigheder og god viden om køkkenoperationer til at forberede ... +

Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af veludviklede madlavningsfærdigheder og god viden om køkkenoperationer til at forberede mad og menupunkter. -
Kursus
Engelsk
på universitet