$close

Filtre

Se resultater

Kurser: Gastronomi Mellemamerika og Caribien

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader. Kulinariske kunst er stu… Læs mere

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

Kulinariske kunst er studiet af forberedelse og præsentation mad. Studerende, der ønsker at studere dette område kan tage klasser såsom wienerbrød, vin og mad parring, ernæring, restaurant forvaltning, alternative ingredienser, sanitet og opskrift skriftligt.

Mellemamerikanske og caribiske nationer er rig på kultur, historie og kultur. De er stolte af deres gamle historie, og de fleste af de borgere tager stolthed og glæde i viser deres land til internationale øjne. Den unikke kulturelle landskab giver et one-of-a-kind møde, der er uadskillelig fra en følelse af spænding og erfaring. Mellemamerika er det ideelle sted at jorde sig i mens du nyder mere end et par af livets største fornøjelser.

Executive kurser i Gastronomi Mellemamerika og Caribien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Escuela Hotelera De San Juan
San Juan, Puerto Rico

På bare 15 klasser vil du være i stand til at udforske mangfoldigheden i verdens gastronomi og forbedre dine kulinariske teknikker. Du lærer at lave retter, som du plejede at ... +

På bare 15 klasser vil du være i stand til at udforske mangfoldigheden i verdens gastronomi og forbedre dine kulinariske teknikker. Du lærer at lave retter, som du plejede at prøve på restauranter, der serverer arabisk, italiensk, mexicansk eller spansk køkken. Krydre dine lørdage! Emner, der skal dækkes: • Kulinarisk historie • Sundhed og sikkerhed • Hygiejne og sanitet • Vægte og foranstaltninger • Grundlæggende skæreteknikker • Saucer • Ris • Pynt • Køkken: Caribien, arabisk, vegetarisk, spansk, orientalsk, amerikansk, fransk, mexicansk og Italiensk -
Kursus
Spansk
Sep 2022
på universitet