$close

Filtre

Se resultater

Kurser: Gastronomi i Frankrig

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne. Kulinariske kunst er studiet af forberede og arrangere maden. Eleverne lærer, hvordan du opretter kunstværker, der også egnet til at spise. Studerende kan vælge at studere et bestemt område eller lære de… Læs mere

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Kulinariske kunst er studiet af forberede og arrangere maden. Eleverne lærer, hvordan du opretter kunstværker, der også egnet til at spise. Studerende kan vælge at studere et bestemt område eller lære de almindeligheder af mange forskellige specialer.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Executive kurser i Gastronomi i Frankrig. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Læs mere om at studere i Frankrig
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Ferrières
Ferrieres-en-Brie, Frankrig

Lærlingen på dette kursus udvider sin teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for wienerbrød og bagning. Han instruerer de grundlæggende teknikker til brødfremstilling ... +

Lærlingen på dette kursus udvider sin teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for wienerbrød og bagning. Han instruerer de grundlæggende teknikker til brødfremstilling og både standard og moderne viennoiserie-metoder, sammen med de kanaler, der fører til produktionen, mens han lærer at være autonom. Objektiv: Lav og bag de forskellige typer brød (klassisk brød, restaurantbrød, buffetbrød, specialbrød) Lav og bag forskellige kager (croissanter, pains au chocolat, butterkager, buffetkreationer, kreative og dekorerede kager, boutiquebageri versus restaurantbageri osv.) Mestre de indledende forberedelser (æltning, gæring, hævning, foldning, udrulning, støbning) Identificer internationale kulturer i henhold til brødproduktion Forstå de sociale konsekvenser af brødforbrug Identificer udstyr og lær, hvordan du bruger det Kategoriser fødevarer og tilsætningsstoffer Identificer kvalitetskriterierne i fødevarer Vælg de produkter, der passer bedst til en given produktion Forstå forsyningskæden for korn-mel-brød Udvikle professionel troværdighed og effektivitet (professionel gastronomisk kultur, god praksis for fremragende service, feltbesøg). Organiser de forskellige lager- og produktionslokaler (design af lokalerne, vigtigste ergonomiske standarder, fødevarehåndtering og fødevareopbevaringsmetoder, forskellige kredsløb) Respekter sundheds- og sikkerhedsstandarder (identificer god hygiejnepraksis, der garanterer medarbejderes og kunders sikkerhed, ved, hvordan man fortolker og anvender de vigtigste regler i daglig praksis, vedligehold professionelle rum gennem rengøring og desinfektion) Pædagogisk metode: Lære Forstå Øve sig Vurdere Styring Bagværk Deje (mørdej, sød dej) Cremer (smørcreme, Crème Anglaise, wienerbrødscreme...) Butterdej (omvendt butterdej, traditionel) Choux wienerbrød (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Moderne tærter (chokolade, marengstærte, frugttærte) Viennoiserie kursus Croissant, Chokoladecroissant, Kouglof, Brioche, butterdejsbrioche Brødbagningskursus Klassisk baguette, Traditionel baguette, Landbrød, Fuldkornsbrød, Pain Brié, Surdejsbrød, Rugbrød, Speltbrød, Fuldkornsbrød; Ciabatta Adgangskrav Dette certifikatkursus er åbent for 18-årige ansøgere og derover, der ønsker at fremme deres erfaring og udvide deres færdigheder, eller dem, der skifter til et andet ekspertiseområde, og som ikke har en standard akademisk baggrund. Hvis du ønsker at ansøge om dette program, bedes du oprette en online profil, uploade dit CV, følgebrev og en kopi af dit ID-kort. En samtale med vores akademiske bestyrelse vil blive planlagt, efter vi har behandlet din fil. Karriereudsigter Mulighed for at integrere et bagehold -
Kursus
Fuldtid
3 måneder
Engelsk, Fransk
04 Okt 2022
04 Sep 2022
på universitet
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Seks måneders programmer for kulinariske og wienerbrødentusiaster, karriereudskiftere, iværksættere og alle, der er interesseret i at arbejde inden for gastronomiske univers. ... +

Seks måneders programmer for kulinariske og wienerbrødentusiaster, karriereudskiftere, iværksættere og alle, der er interesseret i at arbejde inden for gastronomiske univers. -
Kursus
Fuldtid
6 måneder
Engelsk
på universitet
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditorentusiaster, karriereudskiftere og iværksættere.

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditorentusiaster, karriereudskiftere og iværksættere. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditor-entusiaster, karriereudskiftere og iværksættere.

Intensive, to-måneders programmer for kulinariske og konditor-entusiaster, karriereudskiftere og iværksættere. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk
på universitet
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Har du altid ønsket at lære hemmelighederne i fransk wienerbrød? Ecole Ducasse giver dig muligheden for at tage et intensivt 2-måneders program for at lære alle de grundlæggen ... +

Har du altid ønsket at lære hemmelighederne i fransk wienerbrød? Ecole Ducasse giver dig muligheden for at tage et intensivt 2-måneders program for at lære alle de grundlæggende teknikker i French Pastry Arts. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk
på universitet