$close

Filtre

Se resultater

Kurser: Gastronomi Europa

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed. De kulinariske kunst er et område af undersøgelse, der fokuserer på præsentation og tilberedning af mad. Studerende, der studerer dette områd… Læs mere

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

De kulinariske kunst er et område af undersøgelse, der fokuserer på præsentation og tilberedning af mad. Studerende, der studerer dette område vil ofte tage klasser i forbindelse med ernæring og mad videnskab samt den faktiske tilberedning af fødevarer.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Executive kurser i Gastronomi Europa. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Kroatien

Dette intensive to-måneders kursus i moderne konditor og konfekture er designet til at give de studerende et solidt grundlag og avancerede teknikker til håbefulde konditorer. ... +

Dette intensive to-måneders kursus i moderne konditor og konfekture er designet til at give de studerende et solidt grundlag og avancerede teknikker til håbefulde konditorer. Små klassestørrelser giver vores erfarne professor-kokke mulighed for at give studerende masser af en-til-en opmærksomhed og individuel feedback. Studerende bruger 80% af klassetiden på at få praktisk praktisk oplevelse i køkkenet. Kurset dækker bageri- og konfektureprodukter, søde og velsmagende kager samt basale italienske og franske kager. Derudover introduceres de studerende til vinparring og forretningsadministration, og de kan vælge at tage en praktikplads i en elite restaurant, hotel eller konditori. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk, Italiensk
17 Okt 2022
26 Aug 2022
på universitet
 
International Career Institute
London, Det Forenede Kongerige

ICI 's catering og madlavning kursus forvandler din passion til en yderst tilfredsstillende erhverv! Mange mennesker har inkluderet spise ude i deres normale aktiviteter, om a ... +

ICI 's catering og madlavning kursus forvandler din passion til en yderst tilfredsstillende erhverv! Mange mennesker har inkluderet spise ude i deres normale aktiviteter, om at fremme personlige eller faglige relationer. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
40 - 156 uger
Engelsk
Online
 
Ferrières
Ferrieres-en-Brie, Frankrig

Lærlingen på dette kursus udvider sin teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for wienerbrød og bagning. Han instruerer de grundlæggende teknikker til brødfremstilling ... +

Lærlingen på dette kursus udvider sin teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for wienerbrød og bagning. Han instruerer de grundlæggende teknikker til brødfremstilling og både standard og moderne viennoiserie-metoder, sammen med de kanaler, der fører til produktionen, mens han lærer at være autonom. Objektiv: Lav og bag de forskellige typer brød (klassisk brød, restaurantbrød, buffetbrød, specialbrød) Lav og bag forskellige kager (croissanter, pains au chocolat, butterkager, buffetkreationer, kreative og dekorerede kager, boutiquebageri versus restaurantbageri osv.) Mestre de indledende forberedelser (æltning, gæring, hævning, foldning, udrulning, støbning) Identificer internationale kulturer i henhold til brødproduktion Forstå de sociale konsekvenser af brødforbrug Identificer udstyr og lær, hvordan du bruger det Kategoriser fødevarer og tilsætningsstoffer Identificer kvalitetskriterierne i fødevarer Vælg de produkter, der passer bedst til en given produktion Forstå forsyningskæden for korn-mel-brød Udvikle professionel troværdighed og effektivitet (professionel gastronomisk kultur, god praksis for fremragende service, feltbesøg). Organiser de forskellige lager- og produktionslokaler (design af lokalerne, vigtigste ergonomiske standarder, fødevarehåndtering og fødevareopbevaringsmetoder, forskellige kredsløb) Respekter sundheds- og sikkerhedsstandarder (identificer god hygiejnepraksis, der garanterer medarbejderes og kunders sikkerhed, ved, hvordan man fortolker og anvender de vigtigste regler i daglig praksis, vedligehold professionelle rum gennem rengøring og desinfektion) Pædagogisk metode: Lære Forstå Øve sig Vurdere Styring Bagværk Deje (mørdej, sød dej) Cremer (smørcreme, Crème Anglaise, wienerbrødscreme...) Butterdej (omvendt butterdej, traditionel) Choux wienerbrød (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Moderne tærter (chokolade, marengstærte, frugttærte) Viennoiserie kursus Croissant, Chokoladecroissant, Kouglof, Brioche, butterdejsbrioche Brødbagningskursus Klassisk baguette, Traditionel baguette, Landbrød, Fuldkornsbrød, Pain Brié, Surdejsbrød, Rugbrød, Speltbrød, Fuldkornsbrød; Ciabatta Adgangskrav Dette certifikatkursus er åbent for 18-årige ansøgere og derover, der ønsker at fremme deres erfaring og udvide deres færdigheder, eller dem, der skifter til et andet ekspertiseområde, og som ikke har en standard akademisk baggrund. Hvis du ønsker at ansøge om dette program, bedes du oprette en online profil, uploade dit CV, følgebrev og en kopi af dit ID-kort. En samtale med vores akademiske bestyrelse vil blive planlagt, efter vi har behandlet din fil. Karriereudsigter Mulighed for at integrere et bagehold -
Kursus
Fuldtid
3 måneder
Engelsk, Fransk
04 Okt 2022
04 Sep 2022
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
EHL Hospitality Business School
Lausanne, Schweiz +3 Mere

Slut dig til andre studerende for en transformerende oplevelse og åben dit sind for de forskellige karrieremuligheder inden for gæstfrihed, rejser, underholdning, luksusmærker ... +

Slut dig til andre studerende for en transformerende oplevelse og åben dit sind for de forskellige karrieremuligheder inden for gæstfrihed, rejser, underholdning, luksusmærker, højteknologi og mange flere. EHL Academy introducerer dig til de tendenser og teknologier, der former fremtiden, baseret på eksempler fra gæstfriheds- og serviceindustrien. Samlet set vil du tilegne dig et stærkt fundament af forretningskendskab og et nyttigt sæt bløde færdigheder til fremtidig akademisk og professionel succes. Forbered dig på at skille dig ud Udvikle nye færdigheder Praktiske aktiviteter og interaktive workshops udvikler de mest værdifulde færdigheder for fremtidens arbejde: bløde færdigheder! Udøv din kulturelle bevidsthed, analytiske tænkning, teamwork og kommunikationsevner, og opbyg en samarbejdstankegang. Forretningskoncept Du vil blive introduceret til de indre funktioner i gæstfrihedsvirksomhedsledelse. Gennem gruppeprojekter og casestudier fra den virkelige verden udvikler du et stærkt fundament af forretningskendskab sammen med lederevner. Lav forbindelser Ud over klasseværelset EHL -oplevelsen kulturel bevidsthed og internationale venskaber. På campus nyder du kulturen og de fantastiske landskaber i Schweiz eller Singapore. På det virtuelle campus lærer du at skabe meningsfulde forbindelser i det digitale miljø. Nøgle Fakta Certifikat Certifikat for gennemførelse Varighed Fordybelsesdage: 6 timer Junior Academy: fra 1-ugers til 3-ugers kurser Sprog engelsk Fransk (begrænsede sessioner af EHL Junior Academy) Startdatoer Hele året (skoleferier og weekender) Fordele Gateway til bacheloruddannelsen: Fritagelse for ansøgningsgebyret. -
Kursus
Fuldtid
2 - 21 dage
Engelsk, Fransk
på universitet
Online
 
Harley Oxford
London, Det Forenede Kongerige

Uanset om du tænker på at tage bagning op som en hobby, eller du vil starte din egen bagerivirksomhed og øge din karriere til det næste niveau, kan vores Baking Business Level ... +

Uanset om du tænker på at tage bagning op som en hobby, eller du vil starte din egen bagerivirksomhed og øge din karriere til det næste niveau, kan vores Baking Business Level 3-diplom give dig den indsigt, færdigheder og viden, du har brug for for at trives i denne karriere. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
15 timer
Engelsk
Online
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Seks måneders programmer for kulinariske og wienerbrødentusiaster, karriereudskiftere, iværksættere og alle, der er interesseret i at arbejde inden for gastronomiske univers. ... +

Seks måneders programmer for kulinariske og wienerbrødentusiaster, karriereudskiftere, iværksættere og alle, der er interesseret i at arbejde inden for gastronomiske univers. -
Kursus
Fuldtid
6 måneder
Engelsk
på universitet
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italien

I-niveau-masterkursus i italiensk køkken og ønologi er beskrevet i to dele: det første består af teoretisk-praktisk lektioner på ICIF hovedkvarter, suppleret med uddannelsesmæ ... +

I-niveau-masterkursus i italiensk køkken og ønologi er beskrevet i to dele: det første består af teoretisk-praktisk lektioner på ICIF hovedkvarter, suppleret med uddannelsesmæssige ICIF ; det andet, bestående af et professionelt praktikophold (valgfrit, ikke inkluderet i abonnementsomkostningerne), på en restaurant valgt af skolen. -
Kursus
Fuldtid
3 måneder
Engelsk, Italiensk
på universitet
 
University College of Hospitality Management and Culinary Arts of Sant Pol de Mar
Barcelona, Spanien

Vores 3-årige akademiske program - teknisk inden for gastronomi og restaurering af EUHT StPOL - giver dig mulighed for at være ekspert inden for kulinarisk kunst og gastronomi ... +

Vores 3-årige akademiske program - teknisk inden for gastronomi og restaurering af EUHT StPOL - giver dig mulighed for at være ekspert inden for kulinarisk kunst og gastronomi. + Professionelle besøg på hoteller, restauranter, vingårde, forskningscentre, blandt andre! -
Kursus
Fuldtid
3 år
Spansk
på universitet
 
Fife College
Dunfermline, Det Forenede Kongerige

Kulinarisk kunst og gæstfrihed har oplevet en stabil vækst i de senere år, hvilket har ført til nye og spændende karrieremuligheder for dem, der har driften, færdighederne og ... +

Kulinarisk kunst og gæstfrihed har oplevet en stabil vækst i de senere år, hvilket har ført til nye og spændende karrieremuligheder for dem, der har driften, færdighederne og de rigtige kvalifikationer til at komme ind i disse brancher. -
Kursus
Engelsk
 
Instituto Politécnico de Viseu
Viseu, Portugal

Design, planlægge og udføre, alene eller under vejledning, aktiviteter relateret til hotel-, spa- og cateringenheder, nemlig inden for områderne indkvartering, reception, mad ... +

Design, planlægge og udføre, alene eller under vejledning, aktiviteter relateret til hotel-, spa- og cateringenheder, nemlig inden for områderne indkvartering, reception, mad og drikkevarer, kommerciel ledelse, markedsføring og organisering af begivenheder. -
Kursus
Engelsk, Portugisisk
på universitet
 
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Tyskland Online, Tyskland

For at aktivere faglærte og ufaglærte arbejdskraft faglige kvalifikationer handelskammeret som kok / kok Handelskammer, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tilbyder eneståend ... +

For at aktivere faglærte og ufaglærte arbejdskraft faglige kvalifikationer handelskammeret som kok / kok Handelskammer, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tilbyder enestående i Tyskland mulighed for at fange op på dette i deltid fjernundervisning kursus og uden tab af indtjening. -
Kursus
Fuldtid
20 måneder
Tysk
Online