$close

Filtre

Se resultater

Kurser: Gastronomi i Canada

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed. Studerende, der studerer kulinariske kunst bliver introduceret til en bred vifte af klasser i forbindelse med fødevare- og restaurationsbranchen.… Læs mere

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Studerende, der studerer kulinariske kunst bliver introduceret til en bred vifte af klasser i forbindelse med fødevare- og restaurationsbranchen. Sammen med at lære forskellige teknikker til, hvordan at forberede fødevarer, kan eleverne også tage nogle business kurser relateret til industrien.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Minimer
Læs mere om at studere i Canada
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Liaison College
Brampton, Canada

Programoversigt Sanitet, sikkerhed og udstyr Grundlæggende ernæringskommunikation - Grundlæggende beregninger - Grundlæggende køkkenadministration Madteori - Grundlæggende bag ... +

Programoversigt Sanitet, sikkerhed og udstyr Grundlæggende ernæringskommunikation - Grundlæggende beregninger - Grundlæggende køkkenadministration Madteori - Grundlæggende bagteori Kulinariske teknikker - Grundlæggende personlig kok Introduktion Oprettelse af en pc Forretningsadministrationsmodel Strategisk markedsføringsplan Værktøj og udstyr Menuplanlægning Mad, drikke og arbejdskraft Kommunikation med omkostningskontrol - Avancerede beregninger - Avanceret madteori - Avanceret wienerbrød, desserter og beslægtede teorier Kulinariske teknikker - Avanceret køkken - A la carte-teknikker til bagning i mængde madlavning Indkøb Arbejde i klientens hjemmesalg PC Service Sikkerhed og sanitet PC Kulinariske teknikker Andre indtægtskilder og koncepter til pc'en -
Kursus
English (Canada)
på universitet