Søg her for kurser og korte kurser i kulinariske kunst

Find kurser og korte kurser i kulinariske kunst

kulinariske kunst

Kulinarisk kunst programmer giver de studerende mulighed for at lære at forberede fødevarer. Disse kurser kan være så omfattende, som du vil have dem til at være, eller meget grundlæggende. .

Hvad er et kursus i Culinary Arts?

Studerende i et kulinarisk kunst program vil lære at lave mad og lære om fødevaresikkerhed. Eleverne lærer at lave opskrifter, samt hvordan man kan skabe deres egen.

Hvad er fordelene ved at tage et kursus i Culinary Arts?

Programmet lærer eleverne at lave mad, forberede dem til at arbejde i en række restauranter. Dette kan hjælpe den enkelte til at fremme i hans eller hendes karriere.

Hvor meget koster det at tage et kursus i Culinary Arts?

Omkostningerne ved en kulinarisk program varierer betydeligt baseret på skolen.Programmet kan omfatte et til fire år af uddannelsen.

Hvad er kravene til et kursus i Culinary Arts?

Tilmelding er baseret på individuelle 's ansøgning på. I nogle tilfælde har en studentereksamen er alle, der 's behov. I andre tilfælde kan skolen fastsætte yderligere krav.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med et kursus i Culinary Arts?

Professionelt køkken døre vil være åbne for studerende opnår denne form for uddannelsesmæssig baggrund.

Hvorfor tage et online kursus i Culinary Arts?

Online-kurser kan gøre det lettere for studerende at få hans eller hendes kurser komplet hurtigere. Det giver også mulighed for studerende at fortsætte med at arbejde, mens få hans eller hendes uddannelse.

Hvor at tage et kursus i Culinary Arts?

Specialiserede skoler er til rådighed, såvel som mange skoler og universiteter.

Sådan ansøger til et kursus i Culinary Arts?

Søg efter din program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen dit barn direkte ved at udfylde nedenstående formular.

Læs mere

Professionel konditori og konfektioner

Culinary Institute Kul IN
på universitet Fuldtid 2 måneder March 2019 Kroatien Sisak

Dette intensive to-måneders kursus i moderne wienerbrød og konfektioner er designet til at give eleverne et solidt fundament og avancerede teknikker til håbende kokke. Små klassestørrelser gør det muligt for vores erfarne professor-kokke at give eleverne masser af en-til-en opmærksomhed og individuel feedback. Studerende bruger 80% af klassetiden til at få praktisk praktisk erfaring i køkkenet. Kurset dækker bageri- og konfektureprodukter, søde og salte kager samt grundlæggende italienske og franske kager. Derudover introduceres eleverne til vinparring og business management, og de kan vælge at lave en praktikplads i en elite restaurant, hotel eller konditori.

[+]

Den brede vifte af konfektureprodukter, der har fundet vej på markedet, har skabt behovet for at studere slik og desserter som en selvstændig enhed inden for kulinariske kunst. I betragtning af at klassiske konfekteteknikker har udviklet sig med den moderne teknologi, der nu udgør gastronomiens verden, tilbyder denne søde kulinariske afdeling omfattende studiemateriale. På grund af stigende popularitet og efterspørgsel efter uddannede fagfolk på dette område har Culinary Institute Kul IN skabt et professionelt konditorprogram til moderne konfektioner.

Oplev din passion for gastronomi gennem Kul IN student netværk.

Andre kursusoplysninger:Lektionskalender: 5 timer / dag, mandag til fredagSprog: kroatisk og / eller engelskLære- og læsematerialer (digital): Kul IN af Kul INUniformer: Kul IN af Kul IN... [-]

Professionelle kokkurser

Bangkok Thai Cooking Academy
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 8 uger Åben tilmelding Thailand Bangkok + 1 mere

Vi tilbyder træningsprogrammer på engelsk til begyndere såvel som erfarne kulinariske fagfolk. Vi kan tage dig fra hvor du nu er til højere niveauer af kulinariske færdigheder helt sikkert. [+]

Internationale kulinariske træningsprogrammer

"Lær at lave mad som en thailandsk kok"

Vi tilbyder træningsprogrammer på engelsk til begyndere såvel som erfarne kulinariske fagfolk. Vi kan tage dig fra hvor du nu er til højere niveauer af kulinariske færdigheder helt sikkert.

Culinary Training School

Træning til yacht kokke, nye restaurant start-ups, og dem der ønsker at lære at lave mad Thai som en thailandsk.

Vores akademi

Vores professionelle kulinariske træning klasseværelser er nye og fuldt airconditionerede. Hver kok student har sin egen træningsstation komplet med gas fritureapparater, granit madlavning område, vask og spiseplads. I træningens hoved er stationen instruktørens demonstrationsstation, hvor alle opskrifter først fremstilles og demonstreres af kokkens instruktør.... [-]


Fransk kage

Ecole Ritz Escoffier
på universitet Fuldtid 3 dage March 2019 Frankrig Paris

Avancerede niveau træningsprogrammer designet til etablerede bagværk og konditorier. [+]

Avancerede niveau træningsprogrammer designet til etablerede bagværk og konditorier.

Varighed: 3 dageAntal timer: 21 timerPris: 1.500 € (inkl. Moms)

Et certifikat uddeles til praktikanten i slutningen af hvert træningsprogram.

Sessioner vil blive afholdt under forudsætning af at mindst 4 studerende er registreret.

Regionale franske specialiteter og viennoiseries

En chance for at tage en lækker tur rundt i Frankrig og opdage hemmelighederne for at lave de perfekte viennoiseries

KursmålOpdag og forbered regionale specialiteter fra hele FrankrigMaster æltning, foldning, formgivning og brødfremstillingForstå gæringsprocessenPå programmetKlassiske og moderne regionale specialiteterViennoiseries, klassisk og luksus stilBærbare kager og kiks... [-]

Kort kursus i madlavning for sundheden i Frankrig: fra jord til bord

UniLaSalle
på universitet Fuldtid 4 - 8 uger May 2019 Frankrig Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 mere

Kort kursus i madlavning for Sundhed i Frankrig: Fra jord til bord [+]

Kort kursus i madlavning for Sundhed i Frankrig: Fra jord til bord Målsætninger

Deltag i et intensivt, tværfagligt program, der kombinerer kulinariske kunst, sundhedsvidenskab og professionel praksis mens opdage fransk bæredygtig fødevareproduktion.

Opnå praktisk, international erfaring, mens du tjener kollegium kreditter. Fordyb dig i fransk kultur.

Datoer

På Campus Program: Maj 17 - 16 Jun 2017 Praktik Program: 19 juni - 19 juli 2017

Adgangskrav

Juniorer, seniorer eller Master degree studerende i Life Sciences, landbrug, fødevarer, ernæring, folkesundhed, diætetik etc. fra en akkrediteret institution.

For ikke-engelsktalende: 785 TOEIC, 567 TOEFL papir (eller 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6,5 IELTS. ... [-]


Fransk konditori campus

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
på universitet Fuldtid 2 måneder March 2019 Frankrig Yssingeaux

Har du altid ønsket at lære hemmelighederne i fransk kage? Ducasse Education giver dig mulighed for at tage et intenst 2-måneders program for at lære alle de grundlæggende teknikker i fransk konditorivarer. [+]

Oplev og lær fundamentet af traditionelle franske konditorvarer gennem en 2-måneders intensiv faglig træning. Fra tilberedningen af ​​dejlige dej og cremer til oprettelsen af ​​desserter, vil du lære de professionelle essentielle teknikker. Udfyld din uddannelse med en 1 måneders valgfri praktikplads på en fransk virksomhed for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning.

KLASSTYPE • 90% hands-on • 10% teori

MODULER • Grundlæggende konditordejer, tærter og tartlets • Choux wienerbrød • Butterdej • Lejede konditordej • Brød og viennoiseries • Chokolade • Moderne entremets • Buffet forberedelse og afsluttende eksamen... [-]


Italiensk madlavningskursus

Accademia Leonardo Salerno
på universitet March 2019 Italien Salerno

Accademia Leonardo har lanceret et projekt kaldet Cucina di Classe. Projektet omfatter et kursus med italienske lektioner om morgenen efterfulgt af madlavningskurser undervises af kokke, der har national og international erfaring. [+]

Kurset Cucina di Classe

Accademia Leonardo har lanceret et projekt kaldet Cucina di Classe. Projektet omfatter et kursus med italienske lektioner om morgenen efterfulgt af madlavningskurser undervises af kokke, der har national og international erfaring./>

Kurset foregår fra mandag til fredag ​​fra kl. 9.00 til 14.30 og er opdelt i to dele: fra kl. 9.00 til 11.00 deltager du i en italiensk kursus på Accademia Leonardo, der vil fokusere på professionelt ordforråd, der anvendes i køkkenet .

Der er en 15 minutters pause, så madlavningskursen afholdes fra kl. 11:15 til 14:15 på Accademia

Leonardo's køkken. Under madlavningskursuset får eleverne mulighed for at lære de grundlæggende teknikker for italiensk køkken.... [-]


Pastry and Bakery Course

Thai Chef School
på universitet Fuldtid 1 - 4 uger Åben tilmelding Thailand Bangkok

Thai Chef School 's Pastry [+]

Grundlæggende om brødfremstilling, fransk kage, kageforberedelse

Thai Chef School 's Pastry

Bliv medlem i Bangkok for at lære det grundlæggende i brødfremstilling, fransk wienerbrød, kageforberedelse

Undersøg 4 uger og lær det grundlæggende bagværk

Klassiske desserterModerne konditori teknikkerBrød, dej og pizzafremstillingArbejde med chokoladeKage dekoration med både chokolade og smørkrem

Crazy om smukke macarons, citrontærter, mørke chokolade tårne, tiramisu, chokolade trøfler? Vil du lære at lave perfekte pizza skorper - både tyk og tynd? Hvad med dansk, croissanter og specialbrød? Alle disse og flere kan læres i vores 4 ugers konditori

Kursus træningsplan (mandag-fredag)... [-]

Kursus: Commercial Cooking plus Externship

Culinary Tech Center
på universitet Fuldtid Deltid 6 - 9 måneder Åben tilmelding USA New York White Plains + 2 mere

På Culinary Tech Center forbereder vi eleverne til at belønne karriere i kulinariske kunst. Ved sammenlægning af kommerciel madlavningsteori med praktisk træning i industristandardkøkkener kan vi hjælpe fremtidige professionelle kokke med at lære de færdigheder, der er nødvendige for at konkurrere om beskæftigelse på entreplan i kulinariske felt. [+]

Oversigt

På Culinary Tech Center forbereder vi eleverne til at belønne karriere i kulinariske kunst. Ved sammenlægning af kommerciel madlavningsteori med praktisk træning i industristandardkøkkener kan vi hjælpe fremtidige professionelle kokke med at lære de færdigheder, der er nødvendige for at konkurrere om beskæftigelse på entreplan i kulinariske felt.

Commercial Cooking Plus Externship: 600 timer

Med fokus på praktisk læring fremhæver Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiske side af kommerciel madlavning. Kandidater fra dette program er velforberedte til karriere i restauranter, corporate og andre food service afdelinger og for entry-level stillinger, herunder prep cook, line cook, eller garde manger. Krævede kurser til Commercial Cooking Plus Externship-programmet er som følger:... [-]


Italiensk madlavning kursus

In Florence Academy
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 20 uger Åben tilmelding Italien Florence + 1 mere

Den italienske madlavningskursus fokus især på toscanske køkken og i slutningen af ​​hver lektion er der en smagning session. [+]

Italiensk madlavning - Grundkursus

Den Grundlæggende italiensk madlavning kursus består i udarbejdelsen af ​​en komplet italiensk menu (2 typiske italienske retter + 1 dessert). Den italienske madlavningskursus fokus især på toscanske køkken og ved slutningen af ​​hver lektion er der en prøvesmagning session.

Grundkursus funktioner: Erfaringer (om ugen): 5 praktiske lektioner om ugen (to madlavning sessioner, hver tirsdag og torsdag eftermiddag) 1 lektion = 50 minutter Adgangskrav niveauer: 0-9 Varighed: Fra 1 til 12 uger Fås også på engelsk. Kursus pris (per uge): 70 Eur Tilmelding Gebyr: Der opkræves ikke gebyr tilmelding hvis en studerende er indskrevet i et kursus af italiensk. Hvis den studerende indskriver i dette kursus uden at tage et sprogkursus vil der være en 15 € refunderes tilmeldingsgebyr ikke. skal betales Dette € 15 gebyr kun én gang skal den studerende tilmelde sig mere end et ekstra kursus (dvs. indskriver i Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiensk madlavning - Professionel kursus ... [-]

Gourmet korte kurser

Le Cordon Bleu Ottawa
på universitet Åben tilmelding Canada Ottawa

I mere end et århundrede har Le Cordon Bleu gjort det muligt for ambitiøse madlavere at gøre deres ambitioner til virkelighed. Selvom mange Le Cordon Bleu studerende allerede har nogle [+]

Gourmet korte kurser

I mere end et århundrede har Le Cordon Bleu gjort det muligt for ambitiøse madlavere at gøre deres ambitioner til virkelighed. Selvom mange Le Cordon Bleu-studerende allerede har en kulinarisk oplevelse, kommer et stort antal fra forskellige fagområder og faglige baggrunde . Nogle søger at starte en ny karriere, og andre søger at kombinere deres interesser eller fremme i deres nuværende erhverv. Vores studerende stræber efter vellykkede karriere på en lang række områder, herunder restaurantkøkkener, catering, restaurant og hotel management, journalistik, rådgivning, mad service, mad styling og uddannelse.

Nogle af vores kommende kurser omfatter: Molekylær Gastronomi - Avanceret Køkkenteknikker Første demonstration: Mandag, 14. august, 2017 | 17:00 til 19:00 Andre demonstration: mandag den 2. oktober 2017 | 17:00 til 19:00 Watch som vores kokke demonstrerer de nyeste molekylære gastronomitrender i køkkenet! Demonstrationen sørger for at stimulere din kreativitet i køkkenet ved hjælp af de nyeste avancerede teknikker. Tour De France - køkken mandag den 18. september 2017 til torsdag den 21. september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrig har et ry som destination for fremragende køkken af ​​en grund! Fransk madlavning har udviklet sig over landets lange historie, hvor hver region har sine egne forskellige fødevarer og unikke ingredienser. Der er tolv store regioner i Frankrig, når det kommer til køkken og hver dag på kurset dækker du tre. Du lærer klassiske teknikker af en Le Cordon Bleu Chef, og du træder derefter ind i det praktiske køkken for at forberede udvalgte menuer, der fremhæver det allerbedste... [-]


Artisan Pasta 1 uge Program

Manuelina Culinary
på universitet Fuldtid 1 uge April 2019 Italien Brescia

Pasta er blevet en tilbagevendende vare på restaurantmenuer over hele kloden, uanset restaurant orientering. For forbrugeren er pasta et sundt og velsmagende menupunkt, og for kokke repræsenterer det betydelige overskud og en skål, der ikke har nogen begrænsninger, hvilket gør det altid let og fleksibelt. Hver dag tilbyder komplette praktiske lektioner, hvor eleverne lærer regionalisme, forstår, hvor pasta kommer fra og derfor kan vælge egnede krydderier og saucer til enhver pasta, de bruger. [+]

Programoversigt

Pasta er blevet en tilbagevendende vare på restaurantmenuer over hele kloden, uanset restaurant orientering. For forbrugeren er pasta et sundt og velsmagende menupunkt, og for kokke repræsenterer det betydelige overskud og en skål, der ikke har nogen begrænsninger, hvilket gør det altid let og fleksibelt. Hver dag tilbyder komplette praktiske lektioner, hvor eleverne lærer regionalisme, forstår, hvor pasta kommer fra og derfor kan vælge egnede krydderier og saucer til enhver pasta, de bruger. Kurset dækker alle særprægede præparater: tørret pasta, fyldt frisk pasta, gnocchi, ris og risottos. Alle retter vil blive foreslået ved at sammenligne den traditionelle version af opskriften med den kreative genfortolkning af kokken, for at gøre dem endnu mere smagfuldt og mere behageligt æstetisk. Denne uge er en farverig buffet af en af ​​Italiens mest værdsatte menupunkter.... [-]


Kurset på Pizza

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
på universitet Fuldtid 12 uger April 2019 Italien Turin

Teoretiske og praktiske erfaringer med pizza: Excellence af ingredienserne, dej, gær, forskellige typer pizza, med mulighed for en træningsperiode på pizzeriaer på mellemlangt niveau. [+]

Kurset på Pizza

Teoretiske og praktiske erfaringer med pizza: Excellence af ingredienserne, dej, gær, forskellige typer pizza, med mulighed for en træningsperiode på pizzeriaer på mellemlangt niveau.

ICIF har i samarbejde med Academy of Pizza beslutningstagere udarbejdet et nyt kursus: Kurset på Pizza. Et 4 ugers kursus kursus delt i 3 ugers træning fokuseret på pizza med lærere Masters Pizza beslutningstagere sendt af Academy of Pizza beslutningstagere, og en sidste uge af uddannelse på wienerbrød med fagfolk Pastry Chefs bestilt af ICIF . Uddannelsen giver dig mulighed for gennem en integreret tilgang mellem teori og praktiske færdigheder at gennemføre et erhverv, der betragtes som et populært, kulturelt og socialt fænomen, som typisk er italiensk, i løbende vækst både i Italien og i udlandet. Kurset er på italiensk sprog og lærere understøttes af en tolk på engelsk.... [-]


Professional Finishing Program

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
på universitet Fuldtid 3 måneder July 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Professional Finishing Program er et 3-måneders program designet til studerende, der har gennemført deres professionelle køkkenprogram eller et tilsvarende program fra en anden kulinarisk skole. [+]

Professional Finishing Program

Professional Finishing Program er et 3-måneders program designet til studerende, der har gennemført deres professionelle køkkenprogram eller et tilsvarende program fra en anden kulinarisk skole. For ansøgere, der har kvalificeret sig fra en anden skole, vil SCAFA foretage en praktisk evaluering for at vurdere deres berettigelse til Professional Finishing Program.

Efter vellykket gennemførelse af programmet vil eleverne modtage et Level III Diploma fra City and Guilds, London og en attesteret certificering fra KHDA (Govt. Dubai)Nøglefunktionerne i programmet er:

• Dette program forbereder eleverne til de finere aspekter af kulinariske kunst og forretningen med at drive en restaurant.... [-]


Titel Gastronomica Teknisk ekspert

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
på universitet Deltid 3 måneder February 2019 Spanien Castellón de la Plana

Læseplanen i dette afsnit er baseret på et næsten eksklusivt læring køkken. de mest klassiske teknikker vil blive undersøgt, og den mest avantgarde skabelse. Alt dette til en perfekt behandling af råmaterialet fra præ-udvikling til færdiggørelse af et fad. Programmet vil vare i 3 måneder. [+]

Titrering af dataKvalifikation: Ekspert TitelHenvender sig til: Fagfolk, der ønsker at gendanne booste din karriere med en uddannelse på højeste niveauVarighed: 3 måneder (18 februar til 18 af maj)Total timer: 240HCredits: 17 ECTSPris: 2.200 €Underviste: mandag og tirsdagTilbydes på: SpanskDet er undervist i: Castellón (Spanien)præsentation

Dykker ind i tekniske

Læseplanen i dette afsnit er baseret på et næsten eksklusivt læring køkken. de mest klassiske teknikker vil blive undersøgt, og den mest avantgarde skabelse. Alt dette til en perfekt behandling af råmaterialet fra præ-udvikling til færdiggørelse af et fad. Programmet vil vare i 3 måneder.

Et hold af de bedste... [-]


Kursus i catering & madlavning (kulinarisk kursus)

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

ICI 's catering og madlavning kursus forvandler din passion til en yderst tilfredsstillende erhverv! Mange mennesker har inkluderet spise ude i deres normale aktiviteter, om at fremme personlige eller faglige relationer. [+]

ICI 's catering og madlavningskursus forvandler din lidenskab til en yderst tilfredsstillende erhverv! Mange mennesker har inkluderet spise ude i deres normale aktiviteter, om at fremme personlige eller faglige relationer. Derudover behovet for at have mad taget hensyn ved en professionel er en nødvendighed i flere lejligheder. Derfor vil der altid være steder for en dygtig kulinarisk ekspert som dig!

Kursusoversigt Commercial Cookery - Identificere og forberede kød Commercial Cookery - Plan og tilberede mad til buffeter Kommerciel madlavning - forberede og tilberede Fjerkræ og spil Kommerciel madlavning - forberede og tilberede Seafood Commercial Cookery - Forbered forretter og salater Kommerciel madlavning - Forbered varme og kolde Desserter Kommerciel madlavning - Forbered Bagværk, kager og gær varer Kommerciel madlavning - Forbered Sandwiches Kommerciel madlavning - Forbered skaldyr Kommerciel madlavning - Forbered Aktier og Saucer Kommerciel madlavning - Forbered Grøntsager, æg og stivelsesholdige Dishes Catering forretningspraksis catering Beskæftigelse Menneskelig fødevarer og ernæring Køkken & Fødevarer Management Planlægning En menu drikkevarer Omfanget og karakteren af ​​Catering Services Karriereudsigter ... [-]