Søg her for kurser og korte kurser i kulinariske kunst

Find kurser og korte kurser i kulinariske kunst

kulinariske kunst

Kulinarisk kunst programmer giver de studerende mulighed for at lære at forberede fødevarer. Disse kurser kan være så omfattende, som du vil have dem til at være, eller meget grundlæggende. .

Hvad er et kursus i Culinary Arts?

Studerende i et kulinarisk kunst program vil lære at lave mad og lære om fødevaresikkerhed. Eleverne lærer at lave opskrifter, samt hvordan man kan skabe deres egen.

Hvad er fordelene ved at tage et kursus i Culinary Arts?

Programmet lærer eleverne at lave mad, forberede dem til at arbejde i en række restauranter. Dette kan hjælpe den enkelte til at fremme i hans eller hendes karriere.

Hvor meget koster det at tage et kursus i Culinary Arts?

Omkostningerne ved en kulinarisk program varierer betydeligt baseret på skolen.Programmet kan omfatte et til fire år af uddannelsen.

Hvad er kravene til et kursus i Culinary Arts?

Tilmelding er baseret på individuelle 's ansøgning på. I nogle tilfælde har en studentereksamen er alle, der 's behov. I andre tilfælde kan skolen fastsætte yderligere krav.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med et kursus i Culinary Arts?

Professionelt køkken døre vil være åbne for studerende opnår denne form for uddannelsesmæssig baggrund.

Hvorfor tage et online kursus i Culinary Arts?

Online-kurser kan gøre det lettere for studerende at få hans eller hendes kurser komplet hurtigere. Det giver også mulighed for studerende at fortsætte med at arbejde, mens få hans eller hendes uddannelse.

Hvor at tage et kursus i Culinary Arts?

Specialiserede skoler er til rådighed, såvel som mange skoler og universiteter.

Sådan ansøger til et kursus i Culinary Arts?

Søg efter din program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen dit barn direkte ved at udfylde nedenstående formular.

Læs mere

Professionel konditori og konfektioner

Culinary Institute Kul IN
på universitet Fuldtid 2 måneder January 2019 Kroatien Sisak

Dette intensive to-måneders kursus i moderne wienerbrød og konfektioner er designet til at give eleverne et solidt fundament og avancerede teknikker til håbende kokke. Små klassestørrelser gør det muligt for vores erfarne professor-kokke at give eleverne masser af en-til-en opmærksomhed og individuel feedback. Studerende bruger 80% af klassetiden til at få praktisk praktisk erfaring i køkkenet. Kurset dækker bageri- og konfektureprodukter, søde og salte kager samt grundlæggende italienske og franske kager. Derudover introduceres eleverne til vinparring og business management, og de kan vælge at lave en praktikplads i en elite restaurant, hotel eller konditori.

[+]

Den brede vifte af konfektureprodukter, der har fundet vej på markedet, har skabt behovet for at studere slik og desserter som en selvstændig enhed inden for kulinariske kunst. I betragtning af at klassiske konfekteteknikker har udviklet sig med den moderne teknologi, der nu udgør gastronomiens verden, tilbyder denne søde kulinariske afdeling omfattende studiemateriale. På grund af stigende popularitet og efterspørgsel efter uddannede fagfolk på dette område har Culinary Institute Kul IN skabt et professionelt konditorprogram til moderne konfektioner.

Oplev din passion for gastronomi gennem Kul IN student netværk.

Andre kursusoplysninger:Lektionskalender: 5 timer / dag, mandag til fredagSprog: kroatisk og / eller engelskLære- og læsematerialer (digital): Kul IN af Kul INUniformer: Kul IN af Kul IN... [-]

Kursus: Grand Diplôme

Le Cordon Bleu Istanbul
på universitet 33 uger Åben tilmelding Tyrkiet Istanbul

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® er respekteret over kulinariske og gæstfrihedsbranchen som et ypperst kvalitetsmærke og er en indflydelsesrig kvalifikation, der kombinerer klassisk træning i både køkken og pâtisserie. Studerende lærer først grundlæggende kulinariske færdigheder, inden man anvender denne viden til kvalitetsproducerede og specialiserede ingredienser. [+]

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® er respekteret over kulinariske og gæstfrihedsbranchen som et ypperst kvalitetsmærke og er en indflydelsesrig kvalifikation, der kombinerer klassisk træning i både køkken og pâtisserie. Studerende lærer først grundlæggende kulinariske færdigheder, inden man anvender denne viden til kvalitetsproducerede og specialiserede ingredienser.

Dette eksamensbevis uddeles efter den vellykkede gennemførelse af både Diplôme de Cuisine og Diplôme de Pâtisserie, som kan studeres samtidigt i en periode på 9-12 måneder.

Le Cordon Bleu Grand Diplôme er globalt anerkendt som et kendetegn for ekspertise og er din nøgle til dørene i den kulinariske verden.... [-]


Professionelle kokkurser

Bangkok Thai Cooking Academy
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 8 uger Åben tilmelding Thailand Bangkok + 1 mere

Vi tilbyder træningsprogrammer på engelsk til begyndere såvel som erfarne kulinariske fagfolk. Vi kan tage dig fra hvor du nu er til højere niveauer af kulinariske færdigheder helt sikkert. [+]

Internationale kulinariske træningsprogrammer

"Lær at lave mad som en thailandsk kok"

Vi tilbyder træningsprogrammer på engelsk til begyndere såvel som erfarne kulinariske fagfolk. Vi kan tage dig fra hvor du nu er til højere niveauer af kulinariske færdigheder helt sikkert.

Culinary Training School

Træning til yacht kokke, nye restaurant start-ups, og dem der ønsker at lære at lave mad Thai som en thailandsk.

Vores akademi

Vores professionelle kulinariske træning klasseværelser er nye og fuldt airconditionerede. Hver kok student har sin egen træningsstation komplet med gas fritureapparater, granit madlavning område, vask og spiseplads. I træningens hoved er stationen instruktørens demonstrationsstation, hvor alle opskrifter først fremstilles og demonstreres af kokkens instruktør.... [-]


Kort kursus i madlavning for sundheden i Frankrig: fra jord til bord

UniLaSalle
på universitet Fuldtid 4 - 8 uger May 2019 Frankrig Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 mere

Kort kursus i madlavning for Sundhed i Frankrig: Fra jord til bord [+]

Kort kursus i madlavning for Sundhed i Frankrig: Fra jord til bord Målsætninger

Deltag i et intensivt, tværfagligt program, der kombinerer kulinariske kunst, sundhedsvidenskab og professionel praksis mens opdage fransk bæredygtig fødevareproduktion.

Opnå praktisk, international erfaring, mens du tjener kollegium kreditter. Fordyb dig i fransk kultur.

Datoer

På Campus Program: Maj 17 - 16 Jun 2017 Praktik Program: 19 juni - 19 juli 2017

Adgangskrav

Juniorer, seniorer eller Master degree studerende i Life Sciences, landbrug, fødevarer, ernæring, folkesundhed, diætetik etc. fra en akkrediteret institution.

For ikke-engelsktalende: 785 TOEIC, 567 TOEFL papir (eller 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6,5 IELTS. ... [-]


Italiensk madlavningskursus

Accademia Leonardo Salerno
på universitet March 2019 Italien Salerno

Accademia Leonardo har lanceret et projekt kaldet Cucina di Classe. Projektet omfatter et kursus med italienske lektioner om morgenen efterfulgt af madlavningskurser undervises af kokke, der har national og international erfaring. [+]

Kurset Cucina di Classe

Accademia Leonardo har lanceret et projekt kaldet Cucina di Classe. Projektet omfatter et kursus med italienske lektioner om morgenen efterfulgt af madlavningskurser undervises af kokke, der har national og international erfaring./>

Kurset foregår fra mandag til fredag ​​fra kl. 9.00 til 14.30 og er opdelt i to dele: fra kl. 9.00 til 11.00 deltager du i en italiensk kursus på Accademia Leonardo, der vil fokusere på professionelt ordforråd, der anvendes i køkkenet .

Der er en 15 minutters pause, så madlavningskursen afholdes fra kl. 11:15 til 14:15 på Accademia

Leonardo's køkken. Under madlavningskursuset får eleverne mulighed for at lære de grundlæggende teknikker for italiensk køkken.... [-]


Italiensk madlavning kursus

In Florence Academy
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 20 uger Åben tilmelding Italien Florence + 1 mere

Den italienske madlavningskursus fokus især på toscanske køkken og i slutningen af ​​hver lektion er der en smagning session. [+]

Italiensk madlavning - Grundkursus

Den Grundlæggende italiensk madlavning kursus består i udarbejdelsen af ​​en komplet italiensk menu (2 typiske italienske retter + 1 dessert). Den italienske madlavningskursus fokus især på toscanske køkken og ved slutningen af ​​hver lektion er der en prøvesmagning session.

Grundkursus funktioner: Erfaringer (om ugen): 5 praktiske lektioner om ugen (to madlavning sessioner, hver tirsdag og torsdag eftermiddag) 1 lektion = 50 minutter Adgangskrav niveauer: 0-9 Varighed: Fra 1 til 12 uger Fås også på engelsk. Kursus pris (per uge): 70 Eur Tilmelding Gebyr: Der opkræves ikke gebyr tilmelding hvis en studerende er indskrevet i et kursus af italiensk. Hvis den studerende indskriver i dette kursus uden at tage et sprogkursus vil der være en 15 € refunderes tilmeldingsgebyr ikke. skal betales Dette € 15 gebyr kun én gang skal den studerende tilmelde sig mere end et ekstra kursus (dvs. indskriver i Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiensk madlavning - Professionel kursus ... [-]

Kursus: Commercial Cooking plus Externship

Culinary Tech Center
på universitet Fuldtid Deltid 6 - 9 måneder Åben tilmelding USA New York White Plains + 2 mere

På Culinary Tech Center forbereder vi eleverne til at belønne karriere i kulinariske kunst. Ved sammenlægning af kommerciel madlavningsteori med praktisk træning i industristandardkøkkener kan vi hjælpe fremtidige professionelle kokke med at lære de færdigheder, der er nødvendige for at konkurrere om beskæftigelse på entreplan i kulinariske felt. [+]

Oversigt

På Culinary Tech Center forbereder vi eleverne til at belønne karriere i kulinariske kunst. Ved sammenlægning af kommerciel madlavningsteori med praktisk træning i industristandardkøkkener kan vi hjælpe fremtidige professionelle kokke med at lære de færdigheder, der er nødvendige for at konkurrere om beskæftigelse på entreplan i kulinariske felt.

Commercial Cooking Plus Externship: 600 timer

Med fokus på praktisk læring fremhæver Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiske side af kommerciel madlavning. Kandidater fra dette program er velforberedte til karriere i restauranter, corporate og andre food service afdelinger og for entry-level stillinger, herunder prep cook, line cook, eller garde manger. Krævede kurser til Commercial Cooking Plus Externship-programmet er som følger:... [-]


Pastry and Bakery Course

Thai Chef School
på universitet Fuldtid 1 - 4 uger Åben tilmelding Thailand Bangkok

Thai Chef School 's Pastry [+]

Grundlæggende om brødfremstilling, fransk kage, kageforberedelse

Thai Chef School 's Pastry

Bliv medlem i Bangkok for at lære det grundlæggende i brødfremstilling, fransk wienerbrød, kageforberedelse

Undersøg 4 uger og lær det grundlæggende bagværk

Klassiske desserterModerne konditori teknikkerBrød, dej og pizzafremstillingArbejde med chokoladeKage dekoration med både chokolade og smørkrem

Crazy om smukke macarons, citrontærter, mørke chokolade tårne, tiramisu, chokolade trøfler? Vil du lære at lave perfekte pizza skorper - både tyk og tynd? Hvad med dansk, croissanter og specialbrød? Alle disse og flere kan læres i vores 4 ugers konditori

Kursus træningsplan (mandag-fredag)... [-]

Fransk Chokolade

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
på universitet Fuldtid 2 måneder May 2019 Frankrig Yssingeaux

Et intensivt 2-måneders program for at lære alle de grundlæggende og uddybede teknikker for chokolade og konfekturekunst. [+]

Master de grundlæggende elementer i chokolade og konfekture kunst gennem en 2-måneders intensiv faglig uddannelse. Du vil lære og anvende professionelle væsentlige teknikker til at producere chokolade, konfekture, chokoladebaserede kager og kunstneriske stykker. Udfyld din uddannelse med en 1 måneders valgfri praktikplads på en fransk virksomhed for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning. KLASSTYPE • 80% hands-on • 20% teori

MODULER • Chokolade • konfekture • Chokoladebaserede kager • Kunstnerisk chokolade og sukkerstykker • Buffet forberedelse og afsluttende eksamen... [-]


Italiensk konditori og dessert 1 uge Program

Manuelina Culinary
på universitet Fuldtid 1 uge May 2019 Italien Brescia

Italiensk håndværkskager er kendt over hele verden for dets råvarer, der er stærkt relateret til kulturen i de områder, hvorfra de blev født. Dette resulterer i et konfekture kendt verden over for et usædvanligt udvalg af former og smag. Under ledelse af Master Pastry Chefs blandt de bedste i Italien, vil deltagere lære at forberede nogle af de bedste og mest berømte desserter i den italienske konditori tradition; Fra den enkleste til den mest komplekse er nøglen til succes i metoden og brugen af ​​produkter og udstyr af ekspertise. Dette er et unikt program, der koncentrerer sig om både traditionelle og innovative smagskombinationer og kulminerer i en imponerende udstilling af kunstneri. [+]

Programoversigt

Italiensk håndværkskager er kendt over hele verden for dets råvarer, der er stærkt relateret til kulturen i de områder, hvorfra de blev født. Dette resulterer i et konfekture kendt verden over for et usædvanligt udvalg af former og smag. Under ledelse af Master Pastry Chefs blandt de bedste i Italien, vil deltagere lære at forberede nogle af de bedste og mest berømte desserter i den italienske konditori tradition; Fra den enkleste til den mest komplekse er nøglen til succes i metoden og brugen af ​​produkter og udstyr af ekspertise. Dette er et unikt program, der koncentrerer sig om både traditionelle og innovative smagskombinationer og kulminerer i en imponerende udstilling af kunstneri.... [-]


Kort kursus på italiensk kulinarisk kunst

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
på universitet Fuldtid 3 måneder January 2019 Italien Turin

ICIF i italiensk køkken og økologi er opdelt i to dele: Den første består af teoretisk-praktiske lektioner i ICIF hovedkvarteret, suppleret med uddannelsesmæssige udflugter; Den anden består af en professionel praktikplads (valgfri, ikke inkluderet i abonnementsudgifterne) på en restaurant valgt af skolen. [+]

Kort kursus i italiensk køkken og øgetologi

Fire uger teoretiske og praktiske lektioner og mulighed for en praktisk træningsperiode på de bedste italienske restauranter

ICIF i italiensk køkken og økologi er opdelt i to dele: Den første består af teoretisk-praktiske lektioner i ICIF hovedkvarteret, suppleret med uddannelsesmæssige udflugter; Den anden består af en professionel praktikplads (valgfri, ikke inkluderet i abonnementsudgifterne) på en restaurant valgt af skolen.

Short Course er designet til fagfolk eller studerende, der ønsker at gennemgå et hurtigere træningsprogram på traditionelt og moderne kreativt køkken med indsigt i olier, balsamicoeddike, urter og krydderier, traditionelle første kurser, oste, bagværk og vin.... [-]


Grand diplôme

Le Cordon Bleu Ottawa
på universitet Fuldtid Åben tilmelding Canada Ottawa

GRAND DIPLÔME® er optjent, når den studerende gennemfører de grundlæggende, mellemliggende og overlegne kurser i både køkken og konditori. Desuden vil den studerende tjene et køkken Diploma og et konditori Diploma. Den studerende modtager også et certifikat for hvert kursus, der er afsluttet. [+]

GRAND DIPLÔME® er optjent, når den studerende gennemfører de grundlæggende, mellemliggende og overlegne kurser i både køkken og konditori. Desuden vil den studerende tjene et køkken Diploma og et konditori Diploma. Den studerende modtager også et certifikat for hvert kursus, der er afsluttet.

Pensum:

GRAND DIPLÔME® kombinerer køkken- og konditorprogrammerne: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 indtag hvert år: januar, april, juni, oktober

[-]

Professional Apprentice Course Programme

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
på universitet Fuldtid 12 måneder July 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

[+]

Ingredienser, værktøjer og udstyr 12-måneders deling indkvartering (2 til et værelse med separat plads til mandlige / kvindelige studerende) Alle måltider til programmets 12-måneders varighed

Programmet dækker følgende områder:

Kandidater skal have en videregående uddannelse og skal være over 18 år. Alle kandidater vil blive interviewet (oversøiske kandidater vil blive interviewet over SKYPE).

Programgebyr: AED 83.000 Kontakt skolen for at få flere oplysninger om gebyrbetalingsmuligheder.

[-]

Kursus i catering & madlavning (kulinarisk kursus)

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

ICI 's catering og madlavning kursus forvandler din passion til en yderst tilfredsstillende erhverv! Mange mennesker har inkluderet spise ude i deres normale aktiviteter, om at fremme personlige eller faglige relationer. [+]

ICI 's catering og madlavningskursus forvandler din lidenskab til en yderst tilfredsstillende erhverv! Mange mennesker har inkluderet spise ude i deres normale aktiviteter, om at fremme personlige eller faglige relationer. Derudover behovet for at have mad taget hensyn ved en professionel er en nødvendighed i flere lejligheder. Derfor vil der altid være steder for en dygtig kulinarisk ekspert som dig!

Kursusoversigt Commercial Cookery - Identificere og forberede kød Commercial Cookery - Plan og tilberede mad til buffeter Kommerciel madlavning - forberede og tilberede Fjerkræ og spil Kommerciel madlavning - forberede og tilberede Seafood Commercial Cookery - Forbered forretter og salater Kommerciel madlavning - Forbered varme og kolde Desserter Kommerciel madlavning - Forbered Bagværk, kager og gær varer Kommerciel madlavning - Forbered Sandwiches Kommerciel madlavning - Forbered skaldyr Kommerciel madlavning - Forbered Aktier og Saucer Kommerciel madlavning - Forbered Grøntsager, æg og stivelsesholdige Dishes Catering forretningspraksis catering Beskæftigelse Menneskelig fødevarer og ernæring Køkken & Fødevarer Management Planlægning En menu drikkevarer Omfanget og karakteren af ​​Catering Services Karriereudsigter ... [-]

Kursus i perfektionering kulinariske teknikker

Basque Culinary Center
på universitet Fuldtid 5 uger May 2019 Spanien San Sebastián

Har du studeret madlavning og føler, at du stadig har meget at lære? Har du lang erfaring som kok, men har aldrig været formelt uddannet? I løbet af fem uger af intensiv træning vil eleverne, guidet af vejledere af Basker Culinary Center, perfektere deres kulinariske teknikker; en rejse gennem alle håndterings- og bevaringsteknikker, madlavningsproces, konditori og introduktion til avant-guard-trends, som alle giver dig mulighed for at konsolidere din viden og erhverve nye færdigheder i forberedelse og præsentation af retter. [+]

Har du studeret madlavning og føler, at du stadig har meget at lære? Har du lang erfaring som kok, men har aldrig været formelt uddannet?

I løbet af fem uger af intensiv træning vil eleverne, guidet af vejledere af Basker Culinary Center, perfektere deres kulinariske teknikker; en rejse gennem alle håndterings- og bevaringsteknikker, madlavningsproces, konditori og introduktion til avant-guard-trends, som alle giver dig mulighed for at konsolidere din viden og erhverve nye færdigheder i forberedelse og præsentation af retter.

Program

Dette specialiseringsprogram er rettet mod fagfolk inden for sektoren med formel uddannelse og / eller tidligere erhvervserfaring på området.... [-]