ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Visuelt design i USA

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Studerende, der studerer visuelt design kan vælge at fokusere på en bestemt koncentration. Nogle muligheder omfatter indretning; industrielt design; visuel kommunikation design; kunst, medier og ingeniørvirksomhed; nyt produkt innovation; interaktionsdesign; og design af helbredende miljøer.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Deltid Executive kurser i Visuelt design i USA. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Visuelt design, USA Filter

Visual Design Course

General Assembly
Kursus
<
Deltid
<
8 uger
Engelsk
på universitet

Anvend grundlæggende værktøjer til visuel kommunikation ー typografi, farve og layout ー til at designe smukke digitale produkter i Photoshop.

Læs mere