Kurser: Virksomhedsledelse i Ghana

Virksomhedsledelse

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Forretning management programmer lære eleverne de færdigheder, de bliver nødt til at påtage sig lederroller i professionelle indstillinger. vil normalt blive lagt stor vægt på kommunikationsevner, organisationsstruktur og human resource management.

Ghana, kendt som Republikken Ghana, er en suveræn stat beliggende på Guineabugten og Atlanterhavet i vest Africas

Executive kurser i Virksomhedsledelse i Ghana. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere

MEST Entrepreneur in Training Program

MEST Entrepreneur in Training Program
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Ghana Accra

MEST tilbyder erhvervsuddannelse i erhvervsuddannelse, kommunikation og softwareudvikling, herunder omfattende praktisk projektarbejde, der kulminerer i en endelig tonehøjde og muligheden for at modtage frøfinansiering. [+]

MEST tilbyder et 12 måneders fuldtids-sponsoreret program , hvor eleverne - kendt som iværksættere i uddannelse (EIT'er) - gennemfører en kandidatuddannelse i softwareudvikling, forretning og kommunikation.

MEST-programmet giver rigelig iværksætteruddannelse og omfattende praktisk projektarbejde, der er designet til at sikre EITs masterindustrial-beprøvede metoder til udvikling af opstart. Denne kurser er suppleret med en række gæsteforelæsninger, der indeholder erfaringer og indsigt hos internationalt anerkendte ledere og succesfulde iværksættere.

Kurset kulminerer i en investor pitch og chancen for at modtage frø finansiering og indtaste MEST inkubator.

Mere end et træningsprogram... [-]