close

Filtre

Se resultater

Executive kursus i Vietnam

Vietnam er land med en voksende samfund, viser stort potentiale i regionen. Det er hjemsted for store internationale organisationer, en stor international befolkning, og venlige, imødekommende og gæstfri mennesker. Det er et sted med skønhed og ro; aspekter, som appellerer til mange studerende, hvilket gør kurser i Vietnam et godt valg for studerende og professionelle, der ønsker uddannelses… Læs mere

Vietnam er land med en voksende samfund, viser stort potentiale i regionen. Det er hjemsted for store internationale organisationer, en stor international befolkning, og venlige, imødekommende og gæstfri mennesker. Det er et sted med skønhed og ro; aspekter, som appellerer til mange studerende, hvilket gør kurser i Vietnam et godt valg for studerende og professionelle, der ønsker uddannelsesmæssige og faglige udvikling.

Kurser i Vietnam er designet til at opfylde behovene hos de fleste studerende og vil have en bred vifte af emner. Nogle af de kurser i Vietnam omfatter design, fotografi, ledelse, kultur og sprog, for at nævne et par stykker. Fælles undervisning teknikker omfatter Klasseundervisning, gruppediskussioner, virkelige verden tilfælde, kursusaktiviteter og diskussioner. En stigende anvendelse af teknologi bliver også brugt gennem mange programmer.

Hvis du er interesseret i at integrere opfindsomhed, eventyr og kultur ind i din lærerig oplevelse, og derefter overveje at tage kurser i Vietnam. Du kan læse mere om de mange muligheder for kurser i Vietnam ved at rulle gennem programmerne nedenfor!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
RMIT Vietnam
Ho Chi Minh-byen, Vietnam +1 Mere

Vil du få en forsmag på studiet i Vietnam? Deltag så med os i et eller to semestre, og du ser ikke tilbage.

Vil du få en forsmag på studiet i Vietnam? Deltag så med os i et eller to semestre, og du ser ikke tilbage. -
Kursus
Fuldtid
2 semestre
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her