close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Bydesign

Et kursus deles ind i et bestemt studieområde. Kurset kan kombinere forskellige undervisningsmoduler, såsom tutorials, forelæsninger og vurderinger. I mange tilfælde giver kurser eleverne yderligere kvalifikationer og faglig uddannelse. Hvad er kurser i bydesign? Disse kurser lærer eleverne, hvordan man optimerer arealanvendelsen, når det kommer til planlægningsmiljøer i bymiljøer. Kurs… Læs mere

Et kursus deles ind i et bestemt studieområde. Kurset kan kombinere forskellige undervisningsmoduler, såsom tutorials, forelæsninger og vurderinger. I mange tilfælde giver kurser eleverne yderligere kvalifikationer og faglig uddannelse.

Hvad er kurser i bydesign? Disse kurser lærer eleverne, hvordan man optimerer arealanvendelsen, når det kommer til planlægningsmiljøer i bymiljøer. Kurserne kombinerer normalt flere discipliner, såsom teknik, landskabsdesign, byplanlægning og arkitektur. Emnerne kan omfatte ejendomsøkonomi, offentlig politik, urban designteori og urban designhistorie. Studerende kan deltage i feltstudier, der indebærer at finde løsninger på virkelige byplanlægningsproblemer.

Urban design studerende har normalt gode kommunikations- og analytiske færdigheder, som kan hjælpe dem med at lykkes i deres udvalgte erhverv. De organisatoriske færdigheder, de udvikler, er nyttige til at strukturere deres personlige liv.

Kurser i bydesign har forskellige prisstrukturer. Hvilke studerende betaler afhænger af flere faktorer, såsom forsyninger, kursuslængde og skoleplads. For mere information om omkostninger er det bedst, at potentielle studerende kontakter de akademiske institutioner.

Et kursus i bydesign kan føre til forskellige karriereveje. Erhvervet tilbyder enkeltpersoner en masse variation. Der er beskæftigelsesmuligheder i den private og offentlige sektor. Lokale, statslige og føderale myndigheder har ofte en stor efterspørgsel efter kvalificerede jobkandidater. Enkeltpersoner kan arbejde med ingeniør- og arkitektfirmaer eller tekniske, videnskabelige og ledelsesmæssige konsulentbureauer. Disse specialister har jobtitler som bydesigner, byplanlægger og junior urban designer. Med stigningen i befolkningstilvæksten er der en sund efterspørgsel efter fagfolk, der arbejder på dette område.

Studerende har mange muligheder for at studere bydesign. Online kurser er et læringsmodul, der giver de studerende den bekvemmelighed og fleksibilitet, de har brug for for at nå deres akademiske mål. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
exMedia
Köln , Tyskland

Et nyt tværfagligt inden for design, at forske i de transformationer af arkitektonisk, urban / regional plads af den nye "oplysninger alder", udforsker det dynamiske samspil a ... +

Et nyt tværfagligt inden for design, at forske i de transformationer af arkitektonisk, urban / regional plads af den nye "oplysninger alder", udforsker det dynamiske samspil af arkitektur / urbanisme og rummet af massemedier og kommunikationsnetværk. Det udvikler scenarier for samspillet mellem offentlige by- og offentlige medier rum. -
Kursus
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
MADIN USAL
Salamanca , Spanien

Ekstraordinær Kursus: Regeneration og Urban Design, On-Line.

Ekstraordinær Kursus: Regeneration og Urban Design, On-Line. -
Kursus
Deltid
20 timer
Spansk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her