ACADEMICCOURSES.DK

Executive kursus i Uganda

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Uganda er vært det ældste universitet i Øst-og Centralafrika, hvilket er Makerere University. Dette universitet har været centrum for akademisk excellence i flere årtier for ikke kun ugandere studerende, men også andre studerende i regionen. Uganda har over 30 offentlige universiteter.

Kurser i Uganda. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Internationalt samfundsbaseret forskning

FSD - Foundation for Sustainable Development
på universitet Fuldtid 9 - 52 uger September 2020 Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires Indien Udaipur Nicaragua Managua + 10 mere

FSD Research Internships giver deltagerne mulighed for at engagere sig med FSD-fællesskabspartnere til at undersøge lokale problemer og udvikle potentielle løsninger. Ved samfundsbaseret deltagende forskning defineres forskningsspørgsmålet, og resultater analyseres sammen med samfundet.

Internationalt udviklingsgab år

FSD - Foundation for Sustainable Development
på universitet Fuldtid 9 - 56 uger September 2020 Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires Indien Udaipur Nicaragua Managua + 10 mere

FSD Gap Year-programmet er et intensivt, underholdende program for førskolestuderende (17+), der søger at opnå international udviklingstræning og erfaring. Det er en spændende måde at udforske og lære, før du starter college.

International udviklingstræning og praktikophold

FSD - Foundation for Sustainable Development
på universitet Fuldtid September 2020 Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires Indien Udaipur Nicaragua Managua + 9 mere

FSD International Development Internships er en mulighed for studerende og unge fagfolk at få praktisk erfaring med bæredygtig udvikling og indsigt i andre kulturer, der kun kan opnås ved at deltage i arbejdet på stedet.