Søg her for kurser og korte kurser i Uddannelse

Find kurser og korte kurser i Uddannelse

Uddannelse

Uddannelser er designet til personer, der søger at forbedre deres faglige legitimationsoplysninger på uddannelsesområdet. Hvorvidt det endelige mål er at blive lærer, vejleder, administrator, konsulent eller anden undervisning-relaterede professionelle, kan Educations kurser opbygge en kritisk viden og kompetencer. Uddannelser udbydes på akademiske institutioner rundt omkring i verden. Uddannelser ofte specialiserer sig i et bestemt område af den disciplin, såsom ungdomsuddannelser, fremmedsprogsundervisning eller særlige behov.

Universiteter og akademiske institutioner i Australien, Canada, Malaysia Rusland, Spanien, Storbritannien, USA og andre lande rundt om i verden tilbyder Education kurser på fuld tid eller deltid. Uddannelsesforløb varigheder kan variere fra nogle få dage til et år eller mere.Tilbyder faglig udvikling, certificering og eksamensbeviser på forskellige områder er afgørende for en karriere i uddannelse, kurserne tilfredsstille industriens standarder. Professorer og akademiske medarbejdere deler ikke kun de vigtigste lektion mål og læring point med deres elever, men også deres erhvervserfaring, ved at byde åben dialog blandt klassekammerater og lærer.

At lære mere om, hvordan du kan tilmelde sig Education kurser, skal du blot scrolle ned og klikke for at læse mere, i dag! Du kan anmode om yderligere oplysninger, der skal sendes direkte til dig fra skole efter eget valg om uddannelse kurser ved at udfylde en hurtig web formular.

Læs mere

Course: High School Program

Go Abroad China
på universitet Fuldtid 6 - 12 måneder

[+]

Nøglefunktionerne i undersøgelsen i udlandet Kina High School Programme omfatter:

Byture og udflugter

Udover turiststeder arrangerer vi også ture til kinesiske skoler, universiteter, virksomheder og landskab for at lade vores kandidater nyde alle aspekter af det område, de er omgivet af.

Vi har et udvalg af muligheder for frivilligt arbejde, som f.eks. At hjælpe på et lokalt hospice, børnehjem eller fattige skoler, der har brug for den ekstra støtte.

[-]

Professional Development Single Subjects in Tertiary Education Management

The University of Melbourne - Online
Online Deltid 8 uger January 2019 Australien Australien Online

Tertiary Education Management kursus tilbyder en række emner, der vil give dig specialiserede færdigheder og viden til at lede og styre succesfuldt i tertiary sektor institutioner. På baggrund af den seneste evidensbaserede forskning inden for lederskab og ledelse inden for videregående uddannelser undervises disse emner af førende internationale eksperter, som giver dig adgang til global ekspertise og perspektiver. [+]

Tertiary Education Management kursus tilbyder en række emner, der vil give dig specialiserede færdigheder og viden til at lede og styre succesfuldt i tertiary sektor institutioner.

På baggrund af den seneste evidensbaserede forskning inden for lederskab og ledelse inden for videregående uddannelser undervises disse emner af førende internationale eksperter, som giver dig adgang til global ekspertise og perspektiver.

Du har også mulighed for at studere efter din interesse og ekspertise og specialisere sig inden for videregående uddannelse, kvalitetssikring, forskningsstyring og styring.

Enkelt emne muligheder

De emner, der er til rådighed til undersøgelse, omfatter:... [-]


Generelt Engelsk Kursus For Voksne

Melton College
på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige York

Vores generelle engelskkurser er rettet mod voksne, der ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder til uddannelsesmæssige eller faglige formål. Vores program indeholder en balance mellem grammatik, tale, læsning, lytning og skrivning. [+]

Vores generelle engelskkurser er rettet mod voksne, der ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder til uddannelsesmæssige eller faglige formål. Vores program indeholder en balance mellem grammatik, tale, læsning, lytning og skrivning.

Studerende modtager enten 15 timers undervisning hver uge (General English A) eller 22,5 timers undervisning hver uge (General English B). (General English A løber ikke i løbet af sommeren.)

Undervisningen

Melton College byder gæsterne velkommen hele året med undtagelse af to uger over julen. Vores generelle engelskkurser er rettet mod voksne, der ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder til uddannelsesmæssige eller faglige formål. Vores program indeholder en balance mellem grammatik, tale, læsning, lytning og skrivning. Hver elev er tildelt en personlig vejleder for at overvåge fremskridt og tilbyde opmuntring og rådgivning. Disse tutorials er inkluderet i gebyrerne, men vi tæller dem ikke som undervisningstid! Din vejleder vil hjælpe dig med at planlægge din undersøgelse og skræddersy din læring, så den passer til dine behov. Dette vil især fokusere på din Melton E-learning konto. Mange af vores studerende fortsætter med at tage en IELTS eksamen (Melton College er det eneste IELTS-center i York) for at fortsætte deres studier på et britisk universitet.... [-]


Online Kursus: Essentials Of Online Course

Elevate Health
Online Deltid 5 uger June 2018 Holland Holland Online

Essentials of Online Course er et fremragende kursus for alle, der ønsker at opleve, hvordan det er at deltage i et online kursus. I løbet af kurset vil du blive fortrolig med forskellige aspekter af online undervisning, såsom social tilstedeværelse, undervisning tilstedeværelse og kognitiv tilstedeværelse. Kurset vil give dig en bred introduktion til området online læring, lære dig at kommunikere effektivt og effektivt online, og forbedre dine tidsledelsesevner. Hvis du er interesseret i at lære mere om de uddannelsesmæssige principper, der ligger til grund for dette kursus, vil din kursusinstruktør gerne lære dig mere om disse principper. [+]

Vigtigste ting i et online kursus

Verden af ​​online-uddannelse vokser med et forbavsende hurtigt tempo, hvilket gør det afgørende for undervisere at være i spidsen for udviklingen. Med så mange forskellige måder at arbejde og tilgængelige muligheder på, er det svært at holde styr på alle mulige online metoder og hvordan man bruger dem til optimal effekt.

Essentials of Online Course er et fremragende kursus for alle, der ønsker at opleve, hvordan det er at deltage i et online kursus. I løbet af kurset vil du blive fortrolig med forskellige aspekter af online undervisning, såsom social tilstedeværelse, undervisning tilstedeværelse og kognitiv tilstedeværelse. Kurset vil give dig en bred introduktion til området online læring, lære dig at kommunikere effektivt og effektivt online, og forbedre dine tidsledelsesevner. Hvis du er interesseret i at lære mere om de uddannelsesmæssige principper, der ligger til grund for dette kursus, vil din kursusinstruktør gerne lære dig mere om disse principper.... [-]


Rom - Tidlig Barndomsuddannelse

IES Abroad
på universitet Fuldtid Deltid October 2018 Italien Rom Hongkong Hong Kong + 2 mere

Mens du studerer i udlandet i Rom, tager du kurser om børneudvikling, tværkulturpsykologi, det italienske uddannelsessystem og meget mere. [+]

Hvorfor Rom?

Når det kommer til at studere uddannelse i Italien, er der ingen plads som Rom. Fra Montessori-skoler til Italiens inkluderende uddannelsesmodel har Rom været fødestedet for forskellige revolutionære uddannelsespraksis. Lær om historien om skolegang i Italien på vores Early Childhood Education Program, og få praktisk erfaring i lokale klasseværelser, der giver dig et indblik i globale emner, der påvirker uddannelsesverdenen i dag.

Hvad du vil studere [-]

Highschool Program

Columbia International College
på universitet Fuldtid Deltid September 2018 Canada Hamilton

Når du sender børn i udlandet, bekymrer forældre ofte, om deres barn vil kunne tilpasse sig en ny måde at lære og tilpasse sig til et nyt sprog. Går ud over god undervisning og veldesignede kurser for at hjælpe eleverne med at udmærke sig i det nordamerikanske uddannelsessystem, giver vores Total Care® Learning-system omfattende læringsunderstøttelse og et befordrende læringsmiljø. [+]

Når du sender børn i udlandet, bekymrer forældre ofte, om deres barn vil kunne tilpasse sig en ny måde at lære og tilpasse sig til et nyt sprog. Går ud over god undervisning og veldesignede kurser for at hjælpe eleverne med at udmærke sig i det nordamerikanske uddannelsessystem, giver vores Total Care® Learning-system omfattende læringsunderstøttelse og et befordrende læringsmiljø. Fra dag 1 giver disse ekstra elementer en væsentlig støtte og hjælper eleverne til at tilpasse sig den nordamerikanske uddannelsesform og maksimere deres potentiale til at lykkes og gå højere end de troede mulige.

Maksimering af faglig potentiale

Uddannelse for livet

Klasser underviser kritisk tænkning, forespørgsel, samarbejde, rapportskrivning og præsentationsfærdighederOpmuntre eleverne til at udvikle personlige færdigheder til succes på universitetetMaksimerer elevens potentiale ved at opfylde deres faglige, sociale, følelsesmæssige og fysiske behov i deres akademiske og ekstracurricular programmeringAkademisk rådgivning til forbedring af excellence og universitetets optagelse Academic SupportKvalificerede vejledere til rådighed i skole og boligerStudiegrupper hostet af både lærere og jævnaldrendeKurser Støtte til begavede studerende Blended LearningMød læringstilstanden i dagens digitale indfødteOmklædt klasseværelse med klassemateriale stillet til rådighed online natten førTilrettelægge læring når som helst, ethvert sted og ethvert tempoStuderende bliver mere interesserede og engageredeBerettigelse... [-]

Courses for 50+

Eureka School of Spanish Language
på universitet Fuldtid 1 - 4 uger September 2018 Spanien Madrid

[+]

Disse kurser er designet til voksne i alderen omkring 50 år, der ønsker at lære spansk i en mere afslappet atmosfære end i de intensive kurser.

[-]

Sammenlægning Program For Gymnasial Uddannelse Af Det Højere Niveau

L’Université Catholique Du Congo
på universitet Fuldtid September 2018 Demokratiske Republik Congo Kinshasa

Studerende tager sammenlægning program for ungdomsuddannelserne i højere grad har normalt eksamener i slutningen af ​​det andet år af licens. De rådes kraftigt til at følge den generelle forløbet i det første år af licens. [+]

AGGREGERING DEPARTMENT OF gymnasial uddannelse af højere

Knyttet til Filosofiske Fakultet, Institut for Sammenlægning af gymnasial uddannelse af højere niveau er inter fakultet. Dens formål er undervisning og uddannelse af lærere i ungdomsuddannelserne tilladelsesindehavere grad fra enhver eksisterende fakultet i UCC.

Denne tværfaglige afdeling er en af ​​de effektive værktøjer privilegeret drev og transmission af en ungdomsuddannelse i moralske og åndelige værdier i henhold til den kristne vision.

Det er også til gavn for eksisterende fakulteter og er beregnet til at give til licenstagere, der ønsker pædagogik for overførsel er nødvendig for deres fremtidige lærergerningen, i henhold til den kristne vision om en integreret uddannelse.... [-]


Online Beskæftigelsesegnethed Kurser

John Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Du vil kunne få den nødvendige viden og færdigheder, der kræves for at lykkes i denne sektor. Du vil være i stand til at skille sig ud i mængden ved at tilføje vores medarbejderkvalifikation til dit CV og CV. [+]

Hvorfor skal du vælge en af ​​vores beskæftigelseskurser? Livstidsadgang til vores beskæftigelseskurser Ingen skjulte gebyrer eller eksamensgebyrer Prisbillige, engagerende og højkvalitets e-learning-studiematerialer Fuld Tutor support Effektivt eksamenssystem, vurdering og øjeblikkelige resultater Forbedre din chance for at opnå faglige færdigheder Hvem er dette kursus for?

Da der ikke er nogen erfaring og kvalifikation, der kræves for vores medarbejderskurser, er de tilgængelige for alle studerende fra enhver akademisk baggrund.

Krav

Vores kurser for beskæftigelse er fuldt kompatible med enhver form for enhed. Uanset om du bruger Windows-computer, Mac, smartphones eller tablets, får du den samme oplevelse, mens du lærer. Derudover vil du kunne få adgang til kurserne med enhver form for internetforbindelse fra hvor som helst når som helst uden nogen form for begrænsning.... [-]


Året Rundt General English Adult Program

The Asana School of English
på universitet Fuldtid Deltid Åben tilmelding Irland Cahersiveen

Et internationalt kursus på 20 timer om ugen for voksne udvikler kommunikative evner og opmuntrer til selvudfoldelse gennem sjove og sjove aktiviteter baseret på musik, drama, mytologi, yoga og irsk kultur. Deltagerne vil nyde privatlivets fred for vores udpegede voksenuddannelsescenter og kan vælge at afprøve Interactive English (TIE) på udvalgte datoer i løbet af året. [+]

10% rabat indtil fredag ​​23. Skolen garanterer klasser på højst seks studerende i hver gang indtil da.

Et internationalt kursus på 20 timer om ugen for voksne udvikler kommunikative evner og opmuntrer til selvudfoldelse gennem sjove og sjove aktiviteter baseret på musik, drama, mytologi, yoga og irsk kultur. Deltagerne vil nyde privatlivets fred for vores udpegede voksenuddannelsescenter og kan vælge at afprøve Interactive English (TIE) på udvalgte datoer i løbet af året.

Tidsplan

Du kan starte din kursus på en mandag hele året med ankomst på den foregående lørdag eller søndag. Vores voksne kurser koster 200 euro om ugen.

Asana kan også arrangere følgende:... [-]


Course in Early Childhood Education

Santa Reparata International School Of Art (SRISA)
på universitet Fuldtid May 2018 Italien Florence

SRISA offers students currently studying in education programs in the United States the unique opportunity to participate in a special program developed to provide Early Childhood Education students with the opportunity to take classes in their major or minor, but also to gain valuable experience as teacher’s assistants for a local bi-lingual (Italian and English) Elementary school. [+]

Uddannelse kurser - korte kurser. Accredited Early Childhood Education Program at SRISA

SRISA offers students currently studying in education programs in the United States the unique opportunity to participate in a special program developed to provide Early Childhood Education students with the opportunity to take classes in their major or minor, but also to gain valuable experience as teacher’s assistants for a local bi-lingual (Italian and English) Elementary school. The accredited program offers a unique insight into the different teaching methodologies that have originated in Italy such as the Reggio Emilia Approach, Montessori and the Classic Italian Educational System. Additionally, students minoring in physical education, art education, and music may be placed as teaching assistants in those areas.... [-]


Læreruddannelseskursuskurser

Gateway School Of English
på universitet 1 - 2 uger Åben tilmelding Malta St. Julian

Vores læreruddannelseskurser (også berettiget til Erasmus plus-finansiering) har til formål at give lærere i engelsk eller et andet sprog, der undervises som fremmedsprog, mulighed for at fremme deres faglige udvikling som sprogundervisere i deres respektive indstillinger, uanset om de er blandt folkeskolen eller gymnasiebørn , med elever fra samme eller forskellige baggrunde, og selv i et klasseværelse med nedsatte elever. [+]

Vores læreruddannelseskurser (også berettiget til Erasmus plus-finansiering) har til formål at give lærere i engelsk eller et andet sprog, der undervises som fremmedsprog, mulighed for at fremme deres faglige udvikling som sprogundervisere i deres respektive indstillinger, uanset om de er blandt folkeskolen eller gymnasiebørn , med elever fra samme eller forskellige baggrunde, og selv i et klasseværelse med nedsatte elever.

Uanset hvad din træning har brug for er som en seriøs lærer på jagt efter selvforbedring, er vi sikre på, at du vil finde noget at gøre din professionelle appetit i vores udvalg af omhyggeligt strukturerede og seriøst gennemtænkte læreruddannelser.... [-]


Kursus I Lærere Bistand

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Mange mennesker finder tilfredsstillelse i at være en del af en persons vækst. Som lærer assistent, kan du opleve dette, mens du nyder en spændende og sjov karriere. Selv om denne profession kommer med udfordringer, bliver en lærers aide kan være meget tilfredsstillende. [+]

Mange mennesker finder tilfredsstillelse i at være en del af en persons vækst. Som lærer assistent, kan du opleve dette, mens du nyder en spændende og sjov karriere. Selv om denne profession kommer med udfordringer, bliver en lærers aide kan være meget tilfredsstillende. Du skal bare indtaste feltet udarbejdet ved at udfylde en lærers aide kursus fra ICI, og du vil helt sikkert finde succes og stabilitet i denne karriere.

Kursusoversigt Pædagogisk psykologi Office praksis Klasseværelse levering Skills Kursus skrivning og udvikling Karriere rådgivning Rådgivning og psykologi Karriereudsigter

En lærers aide, også kaldet lærer assistent eller integration aide, gør støtte til børnehaveklasse, elementære, og gymnasielærere. De kan udelukkende hjælpe med kontorarbejde og administrative opgaver, arbejde tæt sammen med de studerende, eller udføre både efter behov. Specifikke opgaver omfatter:... [-]


Børnepasning

Imagine Education Australia
på universitet January 2019 Australien Gold Coast Brisbane

Forestil dig Uddannelse Australiens fakultet for tidlig skoleundervisning leverer træning i børns tjenester. Vi er en unik træningsorganisation, da vi har to lange dagplejecentre på stedet for vores elever at få adgang til live praktisk træning [+]

Forestil dig en karriere i børnepasning

Forestil dig Uddannelse Australiens fakultet for tidlig skoleundervisning leverer træning i børns tjenester. Vi er en unik træningsorganisation, da vi har to lange dagplejecentre på stedet for vores elever at få adgang til live praktisk træning. Fødselsuddannelsesfakultetet er forpligtet til forskning og faglig udvikling, som videreføres gennem vores uddannelsesprogrammer. Vores børnepasning kurser omfatter:

Certifikat III i førskoleundervisning og børnepasningsordninger Diplom i Videregående Uddannelse og Pleje [-]

120 Timers Avanceret TEFL Kursus

Premier TEFL
Online 120 timer Åben tilmelding Irland Cork

120 timers online TEFL træning [+]

120 timers online TEFL træningACDLInternationalt anerkendt certifikat70 siders grammatik eBogDownloadbar TEFL kursusbogEkspert job jagt rådgivningLær på enhver enhedFleksibel studieplanPersonlig vejledningstjeneste3 måneders studietid120 træningstimerHvorfor tage 120-timers Advanced TEFL Course?

Størstedelen af ​​TEFL-arbejdsgivere, især dem, der tilbyder attraktive undervisningslønninger, foretrækker at ansætte lærere med mindst 120 timers undervisning.

Vores premium 120 timers avancerede TEFL kursus er ideel til TEFL begyndere; du behøver ikke nogen tidligere erfaring, bare flydende engelsk og en passion for nye eventyr. Koordineret af ægte undervisning i engelsk fagfolk, træner det internationalt anerkendte certifikat dig i alle de grundlæggende færdigheder, du har brug for til at undervise i engelsk som et andet eller fremmedsprog.... [-]