ACADEMICCOURSES

Executive kursus i USA, orange

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Orange er City, Californien, blev USA indarbejdet som en by i 1871. Orange var også kendt som Plaza byen som hele byen var bygget op omkring en plaza. Byen er hjemsted for nogle af gymnasier og universiteter. Grundet masse rekreative faciliteter miljøet i byen er meget sundt for de videregående uddannelser.

Kurser i USA, orange. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Engelsk sprogprogram

Santiago Canyon College
Kursus
<
Fuldtid
<
8&nbsp;-&nbsp;16 uger
Engelsk
på universitet

Santiago Canyon College (SCC) Engelsk Sprogprogram (ELP) er et intensivt engelsk program designet til begynder-, mellem- og avanceret niveau internationale (F-1) studerende, d ...

Læs mere