ACADEMICCOURSES

Fjernundervisning Executive kursus i USA, Sturgeon Bay

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Fjernundervisning Kurser i USA, Sturgeon Bay. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Kandidat, Sturgeon Bay, Fjernundervisning Filter

Business Management Associate Degree

Northeast Wisconsin Technical College
Kursus
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
31 May 2021
Engelsk
på universitet
Online

Generelle forretningsforvaltere findes i næsten alle arbejdsindstillinger i stort set alle sektorer i økonomien. Kandidater fra Business Management programmet er udstyret med ...

Læs mere