ACADEMICCOURSES

Executive kursus i USA, Houston

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Opført som den største by i staten Texas og fjerde største landsdækkende med hensyn til befolkning, er Houston byen kendt for sin massive og unikke skyline, der definerer det. Ud over det faktum, at over 2 millioner mennesker bor her, har byen fire statslige universiteter inden for sine grænser. Dette omfatter ikke det større antal private højere læreanstalter.

Kurser i USA, Houston. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Kursus: Engelsk som andet sprog (ESL)

American National College
Kursus
<
Fuldtid
<
56 uger
på universitet

Vi ved, at nå dine drømme og mål kræver ofte, at du lærer engelsk først.

Læs mere

Introduktion til arkitektonisk tænkning

Rice University School of Architecture
Kursus
Sep 2021
Engelsk

Introduktion til arkitektonisk tanke. Forelæsninger og diskussioner med fokus på praksis og ideer, der har udøvet en betydelig indflydelse på diskursen og produktionen af arki ...

Læs mere

Kursus: TOEFL eksamensforberedende kurser

American National College
Kursus
<
Fuldtid
på universitet

Vores TOEFL og Akademisk engelsk eksamenforberedelseskursus vil give dig de test færdigheder og niveau i engelsk, at du behøver at gøre godt på din eksamen.

Læs mere