ACADEMICCOURSES

Fjernundervisning Executive kursus i USA, Middletown

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fjernundervisning Kurser i USA, Middletown. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Kandidat, Middletown, Fjernundervisning Filter

ESL Online

Brookdale Community College
Kursus
<
Deltid
Engelsk
Online

Lær engelsk på din egen tid gennem Brookdale Worldwide, vores online campus. Vores ESL-program vil hjælpe dig med at forberede dig til yderligere akademiske studier eller til ...

Læs mere

ESL Program

Brookdale Community College
Kursus
20 Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Brookdales engelsk som andetsprogsprogram serverer ikke-indfødte engelsktalende, der ønsker at forbedre deres talte og skrevne engelsk til akademiske, karriereorienterede elle ...

Læs mere