ACADEMICCOURSES

Executive kursus i USA, Midland

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Midland amtet sæde i Midland County. Alden B. Dow hjem og atelier, Daliha Hill, Dow Gardens er de bemærkelsesværdige steder i Midland. Talrige universiteter og colleges give forskningsfaciliteter samt.

Kurser i USA, Midland. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Intensivt engelsk Program

Northwood University
Kursus
<
Fuldtid
<
4 måneder
Engelsk
på universitet

Den Intensivt engelskkursus Program på Northwood University giver engelsk som andet sprog (ESL) instruktion for graden søger og ikke-grad søger studerende.

Læs mere

On-site Corporate Programmer

The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University
Kursus
<
Deltid
på universitet

University College giver eleverne mulighed for at færdiggøre deres uddannelse på arbejdspladsen. Ordninger mellem Northwood University og arbejdsgiveren.

Læs mere